Municipal Waste 2 Σεπτεμβρίου An Club

Tα περί ξύλου ούτε εγώ τα είδα…αλλά πραγματικά ξενέρωσα που γαμήθηκε το unleash the bastards…Επίσης δεν μου άρεσε ο ήχος της κιθάρας στην αρχή αλλά όταν για λίγα δευτερόλεπτα ο κιθαρίστας έπαιζε μόνος του κά*λώνα πραγματικά…Όσον αφόρα τους τσαμπουκάδες πιστεύω ότι ήταν φουλ γελοιότητες και ότι ο έλληνας thraσας παρεξηγείται εύκολα…Στους tragedy που συνέβη παρόμοιο περιστατικό και ο κιθαρίστας άρχισε να κλωτσάει επί σκηνής έναν τύπα γιατί μετά δεν τον έδειρε ούτε 1 άτομο???

Είναι απίστευτοι πάντως, έγραψαν και στο myspace τους

To fagate to ksulo sas palio aderfes pou thelete na paizete kai thrash!!! Ooou re kseftiles!! eiste tuxerh pou den sas balane tis sanides ston kolo poustrakia!!! ADE GEIA LEME!!! KAI TRABATE SPITIA SAS!!!

και μετά

Hey Ryan!! Did you find us outside of AN???
Did you like it???
Next time look what happens in greece by real thrashers, not wenches like you!

γιατι οι tragedy ειναι λιγο νταμαρια και εμεις οι ελληνες ειμαστε μάγκες και κανουμε μαγκιες μονο εκει που μας παιρνει…

μετα που αρπαξε ενας απο τους εν λογω μαλακες 2-3 ψιλες απο τον πορτιερη του ΑΝ μονο ευχαριστω δεν του ειπε…

Γελοίοι ρε… Μπορεί όντως οι μουνίσιπαλ να μην είναι τελικά τρου (στον πουτσο μου κιόλας) άλλα οι κομπλέξες το συνεχίζουν ρε πούστη

To ίδιο νταμάρια μου φαίνονται με τους μουνίσιπαλ…Απλά πως να το κάνουμε ο Έλληνας Θράσας είναι λίγο δάρτης ρε γαμώτο, τι να κάνουμε (και δεν αναφέρομαι σε όλους…μόνο στους καραγκιόζιδες)…Ο κραστάς είναι λίγο πιο εσωστρεφής και δεν εξωτερικεύει εύκολα την όργή του…:stuck_out_tongue:

Α μωρε τους μαλακες… Δεν παιζει να τους ξαναδουμε τους Municipal :frowning:

ε γιατι δεν το ξαναπαιξανε τοτε;; αφου γαμηθηκε…λιγα πηρανε…μην κουραστουν τα παιδια…

Ναι γεια χαρα αγαπητοι Municipal Waste εγω ειμαι true οπαδος σας και δεχομαι και να με πηδησετε οχι σαν τους αλλους τους μαλακες που σας εδειραν χτες γιατι ειχαν την ψευδαισθηση οτι εσεις που ειστε πανω στη σκηνη ειστε το ιδιο με εμας απο κατω…τι χαζουληδες που ειναι που χαλασαν ενα μερος ενος γνωστου σας τραγουδιου και εσεις δεν μπορουσατε να το ξαναπαιξετε γιατι δεν ειχατε τοσο χρονο για εμας.μονο 50 λεπτα της ωρας.Αλλα τι ξερουμε εμεις και ποιοι ειμαστε εμεις για να σας την πουμε;;εσεις οι municipal ξερετε καλυτερα.Επισης ζητω συγγνωμη απο τον κιθαριστα σας εκ μερους ολων των υγiων thrashαδων της Ελλαδας που ηταν κύριος και ειπε επι σκηνης οτι θα βρει αυτον που το εκανε εξω μετα,για να τον κερασει μπυρα φυσικα και αυτοι οι χαζοι νομιζαν οτι προκαλουσε.Σας παρακαλώ ξαναελάτε όποτε μπορειτε στην ελλάδα με τα διπλασια λεφτα αν θελετε και να παιξετε και το υπολοιπο σετ αν γινεται…

δεν παει σ’εσενα worst enemy και ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ αλλα μην βγαινουν και αγιοι ορισμενοι…ελεος με τους rock stars…

ρε σ’ αυτό μαζί σου είμαι 1000% και το λεγα σ’ ένα φίλο μου. Έπρεπε όντως να το ξαναπαίξουνε… Ότι είχαν ένα τουπέ, είχαν…Ότι δεν ήταν τρου, ξέρω γω μπορεί να μην ήταν, απλά τα περαστατικά που ακολούθησαν ήταν μαλακίες…Τι κερδίσαμε??? Να μην τους ξαναδούμε ποτέ

ε μη σωσουν ρε φιλος στην τελικη…αποψη μου παντα…

και δική μου…:thumbup:

Tα κομμεντς σβήστηκαν από τη σελίδα των μιουνίσιπαλ πάντως.

Aντε ρε ελληναρες thrashers!που δε σηκωνεται μυγα στο σπαθι σας!που τολμησαν αυτοι να σας πουνε ΕΣΑΣ ΤΟΥς ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ κουβεντα!παμε οποτε να τους πλακοσουμε στο ξυλο ρε, γιατι εμεις ειμαστε φαν του συγκροτηματος, αλλα ειμαστε και αντρες ταυτοχρονα και εδω στην ελλαδα δεν περνανε αυτα, αλλα μετα απο λιγο καιρο θα γκρινιαζουμε γιατι δε γινονται συναυλιες στην ελλαδα…ειναι πολυ φυσιολογικο να συμβαινει αυτο το 2009 ε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ πανιβλακες…

απο ολα οσα εγραψες αυτο το “μεταλλαδες” ηταν που πονεσε χειροτερα…ouch…

ειναι γεγονος οτι η Ελλαδα ειναι “αυτοαποκαλουμενη” μεταλο-μανα…χωρις ιδιαιτερες μπαντες,χωρις τρομερη ιστορια συναυλιων…ειμαστε αυτοανακυρηγμενοι ΓΑΜΙΑΔΕΣ οπαδοι του ειδους…[-X
επισης, ΚΑΛΑ, περιμενατε να τους δειτε απο κοντα για να παρετε γραμμη οτι δεν ηταν “τρου” (με την εννοια του παλιου θρας γκρουπ)??
οι φωτο τους δεν σας λενε τιποτε?
σαν γυμνασιοπαιδα φωτογραφιζονται στα περιοδικα!οτι δεν ειναι “στημενο” σαν ποζα…δειχνει οτι ειναι ΚΥΡΙΩΣ χαβαλεδες.

και ναι, ειναι τρυπιο το να εισαι τελικα μεταλλας…απο τη μια γουσταρεις και απο την αλλη ξενερωνεις…

εχεις τα δικια σου εδω.μονο που τελικα εκτος απο χαβαλεδες ειναι και βλακες…(τουλαχιστον οι γνωστοι 2-ο ντραμερ κι ο μπασιστας δεν ξερω)

Άρα τους δέρνουμε? :-s

αν ειναι προκλητικοι ναι…εμενα αν σε προκαλουσα δεν θα με εδερνες δηλαδη;;

τωρα το αν ηταν καλο να πανε πολλοι να τον δειρουν οχι δεν ηταν σωστο.

κοιτα…ασχετα με το “πως δειχνουν” εμενα μου αρεσει πολυ το σκηνικο των 2 προηγουμενων αλμπουμ…(το τελυταιο δεν με πολυ ψηνει …προς το παρον.)

οπως και να εχει…ΕΝΑΣ προς ΕΝΑ …ας του Γ@@@σανε τον αδοξαστο του βλακα…αλλα οχι πεσιμο κιολας…
Τεσπα, ειναι λιγο αργα τωρα για το οτιδηποτε…

εκτος αν ειναι τοσο βλακας ωστε να ξαναρθει με τη μπαντα και με…την παρεα του!!:lol:

ειπα κατι αλλο;;απο το πρωτο ποστ σ’αυτο το θρεντ αυτο ειπα…συμφωνουμε…

τσιλ μανιτσο…απλα λεω κι εγω το ιδιο που ειχες πει κι εσυ και που ειπαν και αλλοι πριν το πεις εσυ και πριν το πω κι εγω με τη σειρα μου!:stuck_out_tongue: