Muse: Drones (2015)

Μου αρεσει και το Dead Inside πολυ πλεον. Το Psycho απο την πρωτη ακροαση. Γι’ αυτο θα δω στη συνεχεια.

Σημειωση οτι μου αρεσε και το 2nd Law.

Dead Enside και Psycho που άκουσα μέτρια. Δεν περιμένω κάτι πλέον από αυτούς.

Μέτρια πραγματα ως τώρα. Με τέτοιο εξώφυλλο περίμενα κάτι πιο σκοτεινό. Μακάρι να έβγαζαν κάτι σαν το Resistance

Τροφή για σκέψη

[COLOR=#000000][FONT=Georgia]Elsewhere in the interview, Bellamy also described visiting the White House and [/FONT][/COLOR]talking conspiracy theories with former Secretary Of State Colin Powell[COLOR=#000000][FONT=Georgia].[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Georgia]
[/FONT][/COLOR]

Από εδώ πηγάζει η θεματολογία μάλλον.

[COLOR=#000000][FONT=Georgia]Bellamy added, "When I think about my teenage years, when my parents broke up, and feeling alone and being out of control and having to survive… And then other times when you’ve had to find your own way… that?s always been a dominant theme.? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Georgia]
[/FONT][/COLOR]Παλαμάκια. Εγγύηση επιτυχίας.

live χθες στον jools holland

λολ για το “contains very strong language” πριν το psycho

επισης οφ τοπικ αλλα μαζι τραγουδησε και η ALA.NI. Αντε να γινεται λιγο γνωστη.
https://www.youtube.com/watch?v=vVakYm7kHAU
η αληθεια βρισκεται σε παλιοτερο βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=EwRm0GLCuLY

να και το Reapers

Μου άρεσε. Μαζί με dead inside αυτά που μου έχουν αρέσει περισσότερο μέχρι στιγμής. Το τέλος τα σπάει. Επίσης μου θύμισε αρκετά Led Zeppelin.

Πριν από λίγο έπαιξε και το The Handler στο BBCR1 και υπάρχει αυτή τη στιγμή και στο spotify.

Έχουμε ακούσει ήδη τα πρώτα 6 κομμάτια και είχε κυκλοφορήσει και το making of από άλλα δύο.

εντιτ: ΠΟΛΥ μου αρεσει

και σε youtube για όποιον προλάβει

Παρανοησα λιγο…ναι και ομως τρελο κομματι?

To Handler είναι σίγουρα το καλύτερο έως τώρα…

τελικα ληκαρε πριν προλαβουν να μας τα δωσουν μονοι τους ολα ενα ενα

Και πανω που μπηκα να γραψω τι κομματαρα ειναι το The Handler, ληκαρει :smiley: :yahoo:

Link??? Please??? :bounce::bounce::smiley:

Με μία ακρόαση,
θετικές εντυπώσεις το Defector
Aftermath και Globalist επίσης θετικές αλλά θα δείξουν περισσότερο στην πορεία
Revolt το μόνο που δεν μου αρέσει
Drones εντάξει, μια χαρά σαν κλείσιμο

Από αύριο πέφτει λιώσιμο γιατί είμαστε φανμπόυδες και είμαστε ενθουσιασμένοι ακόμα και με τις ανακυκλωμένες ιδέες του Bellamy.

Ω ρε φιλε το Defector 8O

Για να δούμε…

Καλά, αυτό το Defector δεν ντράπηκε να το βγάλει;

Πρώτες εντυπώσεις απο Defector και Revolt ήταν αρνητικές, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψα ότι το Revolt είναι αρκετά κολλητικό, δεν ξέρω αν μ αρέσει ιδιαίτερα όμως, δε νομίζω. Το Defector ok μουσική, φωνητικά meh. Είχα μεγάλες προσδοκίες για το The Globalist, το μεσαίο κομμάτι όντως απίστευτο, η εισαγωγή καλή αλλά το τρίτο μέρος τραβάει τόσο που ξεχνάς τις προηγούμενες κιθάρες, θεωρώ ότι έπρεπε να είναι ξεχωριστά κομμάτια. Το Aftermath πολύ ωραίο, το Drones θα παραμείνει ασχολίαστο. Τop σίγουρα Reapers και το τρισμέγιστο The Handler, καιρό είχαν να με ενθουσιάσουν έτσι :thumbup:

Κρίμα για τη διαστημική παραγωγή, πραγματικά…

The Handler το μόνο που αξίζει να βρίσκεται σε δίσκο μπάντας που έχει κυκλοφορήσει έπη όπως Origin of Symmetry, Absolution και BHaR.

Με το Drones απλά επιβεβαιώνεται η κατηφόρα που άρχισε να διαφαίνεται με το Resistance.

Κρίμα και πάλι κρίμα.

Προσδοκώ ανάσταση νεκρών, αμήν.

https://www.youtube.com/watch?v=kzbFxLNpguM&feature=youtu.be&list=PLZ7vWQArY3hLN2vCNQBz7F8LMEqg720iI Jfk+ Defector video :stuck_out_tongue: