Muse Ejekt Festival 29/6/2022

To EJEKT Festival 2022 υποδέχεται τους Muse!

Οι Βρετανοί super stars της ροκ μουσικής θα είναι οι headliners του EJEKT Festival 2022 την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α.

Πριν από έξι χρόνια, οι Muse έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στη σκηνή του EJEKT Festival, γράφοντας ιστορία με μια αξέχαστη εμφάνιση που επί δύο ώρες ξεσήκωσε τους 30.000 θεατές και επιβεβαίωσε τον τιμητικό τίτλο τους ως της κορυφαίας ροκ μπάντας του πλανήτη!

Αυτό ακριβώς είναι οι Muse και το δείχνουν σε κάθε συναυλία τους: το απόλυτο mega rock act της εποχής μας που βρίσκεται στο ζενίθ των δυνάμεών του και χάρη σε μια σειρά από massive hits (“Uprising”, “Starlight”, “Madness”, “Resistance”, “Hysteria”, “Feeling Good”, “Knights of Cydonia”, “Time Is Running Out”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Psycho”, κλπ), μπορεί να παρουσιάσει ένα καθηλωτικό show που όμοιό του δεν υπάρχει.

Στις 29 Ιουνίου 2022 οι Muse θα επιστρέψουν στη σκηνή του EJEKT Festival με το νέο, εντυπωσιακό show τους στα πλαίσια της περιοδείας τους. Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, σε κάθε περιοδεία τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι που το κοινό δεν έχει ξαναδεί, οδηγώντας την live εμπειρία σε νέα standards.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2022 θα ανακοινωθούν σύντομα

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στις 10.30π.μ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ZONE B 55 ευρώ (early bird), 58 ευρώ
ZONE A 90 ευρώ (early bird), 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EJEKT 2020 και 2021
Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων για τα EJEKT 2020 και 2021, προκειμενου να εξασφαλίσουν το νέο τους εισιτήριο για το EJEKT 2022 στην ίδια κατηγορία ζώνης και τιμής με το παλιό τους εισιτήριο, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 να μπουν στη σελίδα Ejekt Festival 2022 | MUSE | Εισιτήρια online! | Viva.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του νέου τους εισιτηρίου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

8 Likes

Ακριβούτσικο το εισιτήριο, ειδικά για τους Muse που παίζουν 1.30-1.45 max με κόλπα στα τραγούδια, αλλά δεν πειράζει? Ποιος θα πάει??/ :upside_down_face: :upside_down_face: :upside_down_face:

1 Like

ακυρο δεν ξερω να διαβαζω πινακες

1 Like

Και ο κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήριο το 2020 για να δει άλλους καλλιτέχνες ;;

Και μέχρι 22/10

Ωραίοι τύποι και αυτοί

Ανυπομονώ να μάθω και τυχόν αηδιες του Release που έχω πληρώσει για Mercyful Fate

Οι λίστες είναι πάντα το the way to go η αλήθεια είναι. Εγώ για Zone A θα πάρω, αλλά να κάτσω πίσω στο κάγκελο να βλέπω όλη τη σκηνή, εκείνο το μαρκούτσι που προεξέχει δε βολεύει.

Παιδιά το τόπικ το έφτιαξα για μη υγιείς τάσεις φανμποισμού, σας πρκλ πλ πλ

2 Likes

Ψύχραιμα τσίριξα με ανακοίνωση.

Περιμένουμε και καναδυό δυνατά ονόματα ακόμα για να δέσει, Ejekt είναι αφού.

1 Like

Χαχα πάνε καλά τι τιμές είναι αυτές
Δε κατάλαβα ακριβώς σε ποιο μέρος του ΟΑΚΑ θα είναι. Θα σκιπαρω λογικά.τους έχω δει 2 φορές πριν

1 Like

Φέρε και Nothing But Thieves και έκλεισε

3 Likes

Εγώ δεν θα σκιπαρω για αυτό αγχώνομαι που είναι τσιμπημενο και θα τα σκάσω

Καλά εννοείται πλέον ούτε μισό ευρώ δεν δίνω σε προπωλήσεις , άρα πάω στην καλύτερη περίπτωση για 63€ :woozy_face:

Χαρμολυπη

2 Likes

Ούτε οι ac/dc δεν είχαν τόσο

Αν κατάλαβα καλά όταν τελειώσει η πρώτη φάση έρχεται η δεύτερη φάση και όταν τελειώσει η δεύτερη φάση έρχεται η τρίτη φάση. Αυτό ακριβώς τίποτα αλλο

3 Likes

Αν ήμασταν 10 χρόνια πίσω, τώρα θα γράφαμε ότι με τέτοιες τιμές θα μπούμε με ντου και θα σκάγανε μετά οι απαντήσεις “αυτοι είστε, γι αυτό δεν πάει μπροστά η χώρα”.

4 Likes

εκανα τραμπα το εισητηριο των rhcp για muse.ισως η μοναδικη μπαντα τετοιου ειδους φεστιβαλ που θα το εκανα

το 2016 νομίζω είχα πληρώσει 60κάτι ευρώ κι ήμουν κάγκελο. Θυμάμαι λάθος;

Δεν είμαι σίγουρος αν θα υπερισχύσει η πλευρά του εαυτου μου που θέλει οπωσδήποτε να τους δει άσχετα με το τίμημα (πριν 6 χρόνια ήταν γαμάτοι) , αυτή που εξουσιάζεται από τα καβούρια (ειδικά αν πάω σε πολλά live την ίδια περίοδο) ή η τρίτη η αλητικη η μανδραπηδιακη (ΟΑΚΑ αφού), θα δείξει :rofl: γαμω πάντως

58+5 δεν είναι και λίγα

Εγώ περιμένω να δω και άλλες συναυλίες, κι αφού έχω ήδη δει Muse, θα περιμένω για παραπάνω ανακοινώσεις

Εγώ είχα πληρώσει 45€ και ήμουν σχεδόν κάγκελο :stuck_out_tongue:

Για μανδραπήδα και ντου που αναφέρθηκε παραπάνω, προσωπικά είμαι πάρα πολύ κατά, μετά τα 15 δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος τέτοιες σκέψεις, but that’s just me

1 Like

κάγκελο και είδα από κοντά UNKLE και γούσταρα τη ζωάρα μου με την υπέρτατη τραγουδίστρια. Επίσης, εμπειρία ζωής το A Question Isn’t Answered από τους Temples με 50 βαθμούς κελσίου και την παραγωγή να μας βρέχει με τις μάνικες για να μην πάθουμε ηλίαση.

Καλα κι εγώ 2-3 φορές έχω κάνει, και όχι σε top αγαπημένες μου μπάντες εννοειται. Η τελευταία ήταν στους peppers, επίσης οακα. Muse είδα την προηγούμενη φορά κανονικά και με το νόμο, απλά αν σκάσουν την ίδια περίοδο πολλά live ίσως μου πεσει βαρύ το πακέτο

Είναι ψιλοακριβά η αλήθεια είναι, μη λέμε μλκιες. Αν δεν έχει δυο δυνατά support τότε θα είναι πρόβλημα. Οι πιο πολλοί για τους Muse θα πάνε προφανώς, αλλά να αποκτήσει value το εισιτήριο εννοώ, πχ οι Nothing But Thieves που ανέφερα, είναι μια χαρά όνομα για δεύτερο στο επίπεδο που είναι και που θα κάνει το εισιτήριο σωστό ως προς την τιμή του.

Για σύγκριση, για Muse στη Ρώμη σε festival είχα πληρώσει 115€ (αλλά το face value ήταν 80€) και στο Βερολίνο στην Drones Arena Tour 68€

1 Like