Λίγα λόγια να πω κι εγώ
Ευχαριστώ τον @ktn που στο μπάσο του Hysteria άνοιξε δρόμο και περάσαμε πάνω από πόδια, παπούτσια και τσάντες για να πάμε πιο μπροστά, απ’ όπου μπορούσαμε να νιώσουμε καλύτερα τη συναυλία.
Yungblud εγώ γούσταρα με τα παπατζιλίκια που έκανε, γιατί αντί να βγει, να το παίξει ντίβα, και να φύγει, προσπάθησε να κάνει engage με το κοινό. Δεν πετύχαινε πάντα, αλλά σίγουρα υπήρχε αλληλεπίδραση και άφησε πολύ καλή αίσθηση στο κοινό.
Νothing But Thieves δεν είχα ξανακούσει, ούτε νότα όμως λέμε, και πέρασα πολύ καλά. Ο ήλιος να μην μας χτυπούσε στη μούρη, και θα περνούσα καλύτερα.
Muse αποθέωση με μικρά στίγματα, και εξηγούμαι. Τρομερό setlist, αλλά τα intrludes κάθε δεύτερο κομμάτι μου χαλούσαν το momentum. Τουλάχιστον ήταν αφορμή να αναδειχτεί λίγο περισσότερο το αφανές τέταρτο μέλος που έχουν κάθε φορά στις συναυλίες, αυτή τη φορά ο Dan Lancaster. Μπορεί να ήταν και από καπρίτσιο να παίξουν ορχηστρικά από το Hullabaloo, ή ανάγκη να πάρουν καμιά ανάσα (αν και πιστεύω ότι αφού έχεις ενέργεια για να κάνεις αυτό μετά τη συναυλία, μπορείς μάλλον και χωρίς διαλείμματα. Αν στα 5-10 λεπτά που κράτησαν συνολικά οι “ανάσες” βάζανε ένα Bliss ή ένα Hyper Music εγώ θα έφευγα από εκεί με δάκρυα στα μάτια. Τώρα, το Citizen Erased δεν είναι λέει συναυλιακό, που μπορεί να κοπανιέμαι οπουδήποτε με αυτές τις ριφάρες (και σηκώνει και αναπτήρα αναμμένο εκεί που ηρεμεί λίγο η φάση, όλα πόπα λέμε).
Περίμενα τη φάση των κονφετί, όπως είχε γίνει και το '16, τα πυροτεχνήματα με έπιασαν αδιάβαστο λίγο, ηχάρα, σκηνική παρουσία τέλεια, τζαμαρίσματα, και ένα setlist άψογο. Τα νέα κομμάτια πολύ καλά, ειδικά το “ακυκλοφόρητο” Kill or Be Killed, που μπορεί να μην το έχουμε εμπεδώσει, αλλά μας προσέφερε ατέλειωτο κοπάνημα
Και φυσικά το highlight της βραδιάς: