εγω θα τους δω βερολινο και αρενα.αχ περιμενω πως και πως
aleko opos katalabaineis iparxei mono mia lisi. tha sou steilo lefta na pas na mou pareis eisitiria gia den iparxei periptosi na katso na riskaro kai meta na trexo stous mauragorites
koita na xsereis dn exw oute egw kai egw mallon tha to parw otan gyrisw… dn nomizw outws i allws na kanei sold out re…
παιδια οποιος εχει παρει ηδη εισιτηριο για ιταλια ας βοηθησει την κατασταση. Παω να κανω register στην ticketone κι αφου τελειωνω μου ζηταει fiscal code που απο κατω γραφει οτι χρειαζεται μονο για τους ιταλους. Εχει κανεις ιδεα τι να κανω?
δεν ήξερα πού να το βάλω, βιάζομαι κιόλας
και επειδή οι Tokyo Hotel δε μας ενδιαφέρουν, οι Black Eyed Peas μας ενδιαφέρουν λιγάκι, αλλά οι Muse ΠΟΛΥ, μπαίνει εδώ.
—> http://troktiko.blogspot.com/2009/08/mtv-gr-day.html <—
ΜΑΚΑΡΙ
:papas:
ναι το διαβασα κ εγω πριν απο λιγο!μακαρι!![-o<
Δίνουμε βάση στο διαζευκτικό “ή” και στο βεβαρημένο συναυλιακό πρόγραμμα των muse, οπότε χλωμό.
Όχι ότι με χαλάει 4η φορά σε 2 μήνες
Από τα 3 ονόματα προφανώς μόνο οι muse αξίζουν να είναι headliners. Οι tokio hotel (μπλιαξ) δεν είναι ούτε για opening, οι black eyed peas σε καμια περίπτωση δεν είναι ονομα για headliner σε τετοιου μεγέθους event.
Επίσης(1), δεν βρίκα εισιτήρια για τη συναυλία τους στη Βαρκελώνη…
Επίσης(2), απ’το να τους δούμε παλι στο χωράφι απ’ τoυς didiδες 7000 άτομα, χίλιες φορές καλλιμάρμαρο με 50000 κόσμο, καλή οργάνωση και τηλεοπτική κάλυψη (αν το κάνουν όπως πέρσι)!
Οπότε…
[SIZE=“7”]ΦΕΡΤΕ MUSE ΩΡΕ ΕΜΤΙΒΙΔΕΣ[/SIZE]
:please:
omg!8a perimenw neoteraaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Πράγματι. Πάντως υπάρχει ένα κενό μετά τις 14/10 που παίζουν στο Houston μέχρι τις 22/10 που παίζουν Φινλανδία. Αν και όντως χλωμό, who knows…
προσευχουλες, προσευχουλες.:papas::papas:
[-o< Ποτε θα ανακοινωσουν το συγκροτημα?
Το ΜΤV αν οντως σκεφτεται αυτους τους 3 μονο στους Muse μπορει να καταληξει, οι ΒΕΡ δεν θα φερουν ουτε 5000, ενω οι M με καινουριο album κ δωρεαν κ μεσα στην Αθηνα…
lol oi BEP ανετα φερνουν περισσοτερους απο μιουζ στο ελλαδισταν
Αχ, ελάτε ρε Τόκιο Χοτέλ :papas:
Όπως και ο 50Cent?:roll:
Δεν ξέρω αν θα μάζευαν περισσότερο κόσμο οι BEP από τους Muse, αλλά νομίζω πως και στις 2 περιπτώσεις το γήπεδο που θα επιλεχθεί θα γεμίσει. Τζάμπα είναι άλλωστε, θα πάνε πολλοί περίεργοι. Ελπίζω, πάντως το MTV να πράξει ορθά. Οι tokyo hotel μόνο από άποψη κόστους ίσως να παίζουν. Το κοινό τους είναι συγκεκριμένο, ενώ στους muse είναι πιο ανοιχτό. Από ποπ μέχρι μέτσαλ.
plz mtv κάνε το θαύμα σου!Μετά από arctic monkeys,kings και radiohead (τους placebo δν τους αναφερώ καν) θα ήταν ότι καλύτερο για να κλείσει ο συναυλιακός χρόνος
PLZ λεμε!Πάντως oi black μαζευουν χαλαρα πολύ περισσότερο κόσμο από τους δικούς μας (
) παρόλαυτα ,αν σκεφτει κανείς ότι και περσυ έφεραν rock όνομα και όχι τόσο pop ίσως να το τολμήσουν φέτος (ίσως και όχι ??? :(:(:(
)
Οχι οτι εχω παει σε τετοια συναυλια, αλλα νομιζω οσοι ακουν ΒΕΡ η τετοιου ειδους maιnstream προτιμουν να τους ακουν απο ραδιοφωνο η απο cd. Λιγοι θα τρεχουν να τους δουν σε σταδιο.Ενω σε ροκ συγκροτηματα ιδιαιτερα στους Muse η εμπειρια ειναι αξεχαστη:metal:Κανενας φαν δεν θα το χασει!
Οπως διαβασα κ καπου, οι ΒΕΡ εχουν κενο αλλα κ η προηγουμενη eiναι Αυστραλια κ η επομενη θα ειναι Αμερικη, σιγα μην περασουν απο δω για το MTV GR!Οι Muse τουλαχιστον στις 22 παιζουν Φινλανδια!
Muse at The Den, Teignmouth
Setlists:
4/9/2009
[SPOILER] Uprising
Supermassive Black Hole
Stockholm Syndrome
Resistance
Interlude + Hysteria
New Born
Map of the Problematique
United States Of Eurasia + Collateral Damage(short)
Cave (piano version)
Popcorn (Gershon Kingsley cover)
Starlight
Undisclosed Desires
Time Is Running Out
Unnatural Selection
Encore:
Plug In Baby
Man with harmonica + Knights of Cydonia [/SPOILER]
5/9/2009
[SPOILER] Uprising
Map of the Problematique
Supermassive Black Hole
Resistance
Interlude + Hysteria
New Born
Feeling Good
United States Of Eurasia + Collateral Damage(short)
Cave (piano version)
Popcorn (Gershon Kingsley cover)
Starlight
Undisclosed Desires
Time Is Running Out
Unnatural Selection
Encore:
Stockholm Syndrome
Plug In Baby
Man with harmonica + Knights of Cydonia [/SPOILER]
Φερτε muse ρε!!!Τι σετλιστ ειναι αυτα θεε μου!!!