παιδια μαλλον το εχετε δει, απλως δεν το βρηκα εδω… να πληροφορησω οτι οι θεοι ξαναβγαινουν επιτελους στο δρομο… η ελλαδα δεν ειναι ακομη μεσα, αλλα θα ερθουν μαλλον σιγουρα, κρινοντας οτι δεν μας αφηνουν παραπονεμενους σε καθε τους tour!
μαλλον θα παω να τους δς εξω σε κανα λονδινο, θα ειναι πολυ ομορφα νομιζω!
Εκλεισα για Μοναχο 20 Νοεμβρη…Αεροπορικα και εισητηριο 160 περιπου…θαναι πρωτο ταξιδι μου για συναυλια εξωτερικο …Ας ελπισουμε το νεο αλμπουμ να τα σπαει ασχημα…:D:D
Εν τω μεταξυ πηγα να βγαλω και για Ραμμστειν στις 23 ναναι θεικο 3μερο πακετο και ενω προσπαθουσα 4 ωρες να καταφερω να μπω στο σαιτ,λογω υπερβολικων users,εξαντληθηκαν τελικα πριν μπω#-o
paidia de ksero gia sold out stin europi toulaxiston sto torino den prepei na exoun bgei akoma ta eisitiria kai den einai kai makria. i siinaulia ekei einai 3 dekembriou sto olimpico. (nai ksero ton kanona gia ta greeklish alla spoudazo italia kai akoma den exo brei kapoion moderator na epikoinoniso)
egw menw 5 lepta ap to olimpico (foititis italia :D) kai sigoura tha paw… alla kai na rtheis an meneis athina ine poly apla kai an vreis eisitiria gia milano ftina (me easyjet) ine kali efxeria!!!
egw tha ta parw otan gyrisw apo ellada giati kai twra apo lefta giok… outws i allws borei na valw kai kanenan na mou parei!!! apo ellada osoi pistoi proselthete!!! :lol:
πωωω, ψηνομαι πολυ ασχημα για Τορινο, αλλα ακομα δε ξερω αν θα εχω καν τα χρηματα να παω. και το γεγονος οτι θα σηκωθω να παω μονη μου σε μια αλλη χωρα που δε ξερω που παν τα 4 με αγχωνει λιγο…:-s