Συμφωνώ. Και μένα μου θύμισε Depeche Mode εντελώς.
εμενα καποια σημεια σε καποια τραγουιδα μιουζ(οχι το ριζιστανς) μου θυμιζουν ratm και porcupine, περα απο queen και radiohead
Και ολιγον απο Duran Duran…
Συμφωνώ για το ότι μοιάζει τρελά με Depeche. Το γουστάρω τρελά κι ας είναι φλωριά.
Όλοι το γουστάρουν, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε …
το Undisclosed Desires παιζεται στο λαηβ? Και αν ναι, τι οργανο ειναι αυτο? Σαν plucked βιολι μου κανει…
μμ ναι το παίζουν.
Με καποιο synth κόλπο πρέπει να βγάζουν ήχο από κάποιο έγχορδο, ναι …
Σιγά το δύσκολο, ο τυπάς από πίσω τό 'χει με 2 κλικς σε οποιοδήποτε keyboard.
Ποιος τυπας απο πισω;;; :-s
Από την Bhar περιοδεία έχουν προσλάβει πληκτρά.
Και μένα το Undisclosed Desires μου αρέσει! Σίγουρα δεν είναι κανά αριστούργημα, όμως πραγματικά κολλάς με το αυτό το κομμάτι! Απλό και όμορφο! Πάντως - ίσως δεν έχω μεγάλη φαντασία, όμως - δεν μπορώ να το φανταστώ με τη φωνή της Britney Spears.
Επίσης πιστεύω ότι και το I Belong to You είναι πολύ ωραίο κομμάτι, προσωπικά το γουστάρω πολύ. Νομίζω ότι έχει έναν Bellamy να τον πιεις στο ποτήρι, σε αυτό το κομμάτι (και όχι μόνο) δείχνει πόσο μεγάλες είναι οι φωνητικές του ικανότητες!
Σε αυτό το δίσκο επίσης μου αρέσει που δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι με (εμφανής) παραμόρφωση φωνής όπως είχε στους προηγούμενους. Τα φωνητικά σε κάθε τραγούδι είναι καθαρά, και φαίνεται ότι ο Bellamy όσο πάει βελτιώνεται φωνητικά…
Λοιπόν ακούγοντας αρκετές φόρες τελευταία αυτό το άλμπουμ, και μάλιστα σε συνθήκες που δεν σου αποσπά την προσοχή κάτι άλλο, όπως στο μετρό με ακουστικά μπορώ να πω ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο δίσκο όπως όλα των Muse. Το ότι μπλεκονται διάφορα είδη και επιρροές εμένα μου άρεσει πολύ. όλα τα κομμάτια έχουν κάτι να μου πούν εκτός ίσως απο το Guiding Light που το βρήκα λίγο αδιάφορο, όχι κακο πάντως σε καμία περίπτωση. Έχει κομμάτια φαινομενικά αταίριαστα όπως το Undisclosed Desires ή η τριλογία, έχει κομμάτια όπως το Uprising και το ομώνυμο που συνεχίζουν την επιτυχία απο κει που σταμάτησε ο προκάτοχος του, άλλα που παραπέμπουν στις επιρροές τους, έχει και εκείνα που θα ήθελα να ακούσω στο νέο άλμπουμ ενός αγαπημένους συγκροτήματος όπως τα Unnatural Selection και MK Ultra. Ειναι πληρέστατο το άλμπουμ και θεωρώ κρίμα να διυλίζουμε τον κώνωπα σε μια απο τις κορυφαίες δουλειές μιας χρονιάς με πεινιχρή κατα τη γνώμη μου συγκομιδή. Δεν φταίνε οι Muse για αυτό…
Καλησπέρα παιδια!!!
Πήρε το αυτί μου οτι σήμερα το mad είχε αφιέρωμα στους muse, παίζει να το βρουμε κάπου?
μας γαμησε λιγο ο ματ με το νεο σινγκλ.για χιτακι καλο ειναι…http://www.youtube.com/watch?v=vhHhKIa8jbo&feature=player_embedded#
Have you heard the new MUSE album??Me and Katherine are obsessed with it?. they deserve to be one of the biggest bands in the world?. Insane music and ridicules amounts of talent and heart in that band?
Τάδε έφη Nikki Sixx 8)
Παίρνει ναρκωτικά, δεν εξηγείται αλλιώς, τι ειναι αυτά που λέει?
Resistance το 3ο single του album, βγαίνει 22/2 και είναι ήδη στο 24 του alternative chart του billboard, 1 μήνα πριν κυκλοφορήσει και με περιοδεία στις ΗΠΑ να ακολουθεί.
Να και το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=ZtsqT3nOVno
Επίσης, απ’ ότι είδα το Uprising πέρασε 17 εβδομάδες στο νουμερο 1 του ίδιου chart, δεύτερο σε διάρκεια μετά το The Pretender των Foo Fighters που έμεινε 18.
Να δούμε, θα γίνουν και οι Muse εμπορίλα στις ΗΠΑ?