Muse - The Resistance

Αυτό που το κάνει να θυμίζει Queen είναι οι φράσεις που τραγουδιούνται εν είδει χορωδίας με μία φωνή χαρακτηριστικά ψηλά με φαλτσέτο. Αν δεν υπήρχε αυτό, είναι πολύ πιθανό ότι δε θα φαινόταν κάποια άλλη χτυπητή ομοιότητα. Παρόλα αυτά, γενικά θεωρώ ότι υπάρχουν λίγα ανδρικά χορωδιακά στη ροκ και είναι κρίμα, γιατί όταν συμβαίνει είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα.

Το άλλο σημείο είναι οι αλλαγές ρυθμικών σχημάτων και μελωδιών, αλλά αυτό χαρακτηρίζει περισσότερο τις ενδιαφέρουσες συνθέσεις γενικά, παρά τους Queen μόνο.

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satify th undisclosed desires in your heart

:dance: :vibrate: \:D/

Έτσι. Αγαπάμε

ετσι ρε. αντε να το ακουσουμε και λαιβ.

Ναιιιιιιιιιιιιι

8 days to go!!! \m/

4 ντέηζ του γκόου. :slight_smile:

Θέλω MK Ultra οπωσδήποτε!

Και Unnatural.

Και CITIZEN :papas:

Προσυπογράφω το spoiler και είμαι διατεθειμένος να τους επιτρέψω να βγάλουν οποιοδήποτε άλλο κομμάτι από το setlist για να ακούσουμε ΑΥΤΟ.-

Κάτσε, κάτσε… του γκόου φορ γουάτ;;; Μιλήστε καθαρά!!! :eek:

Του γκόου Βερολίνο ο Στέλιος και Στοκχόλμη εγώ.

Μη με ρίχνεις… Αμβούργο και Βεροίνο :stuck_out_tongue:

A, τέλεια… βγάλτε φωτος :stuck_out_tongue:

Δεν είναι άσχημος δίσκος τελικά, αλλά είναι άνισος. Περιέχει μερικές όμορφες και σε υψηλό επίπεδο στιγμές, αλλά από την άλλη έχει και τα αδιάφορα κομμάτια που το καθιστούν σαν σύνολο κατώτερο των προηγούμενων.

Αυτό πιστεύω κι εγώ μέχρι στιγμής, δηλαδή έχει 4-5-6 κομματάρες αλλά μερικές στιγμές είναι μέτριες …

Αυτό το Undisclosed Desires … μεγάλο κόλλημα!

To Undisclosed Desires ειναι το επομενο single! Γυριστηκε κ το βιντεο http://twitpic.com/m8vxa

ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει το desires :oops:

Γιατι μου φαινεται οτι η εισαγωγη και ο ρυθμος θα μπορουσε να ανηκει ειτε σε Justin, ειτε σε Britney και Jay Z…:-k

Γιατί έτσι είναι ίσως;
Δυστυχώς για μερικά κολλημένα μυαλά, ανήκει σε Muse …

δεν ξερω τι λετε αλλα εμενα μου θυμισε DM και οχι τα παραπανω

death magnetic? \m/