δεν μ εκανε και ιδιαιτερη αισθηση εμενα παντως.μ αρεσε δε λεω,αλλα μεχρι εκει.
Mε έψησε η πολύ ενδιαφέρουσα και σίγουρα αμερόληπτη και αντικειμενική κριτική και έριξα μια ματιά στη σελίδα. Πας μη μεταλ, άχρηστος.
Moυ αρεσε πολύ το σημείο στην κριτική των Pearl Jam
“H αλήθεια είναι δυστυχώς προφανής.Οι Pearl Jam του 2009 είναι μία μπάντα που αποκλειστικά παίζουν για να κάνουν την πλάκα τους και να μαζέψουν χρήματα για την σύνταξη που πλησιάζει επικίνδυνα. Ευχαριστώ , δεν θα πάρω”
ON TOPIC
Όντως το Resistance είναι ο χειρότερος δίσκος της χρονιάς κάψτε το όσοι το ψωνισατε…
μην νομίζεις οτι σε σώζει αυτό…χειροτερεύεις τη θέση σου
οφ τοπικ: δις ισ γουορ
Είμαι απ’ αυτούς που απογοητεύθηκαν απ’ το δίσκο, αλλά πίστεψέ με σε 1-2 χρόνια θα τον θυμούνται πολύ περισσότερο από τις δισκάρες που έχουν ήδη βγάλει οι Muse. Ο πολύς ο κόσμος δηλαδή.
Πόσο γελάω όμως όταν διαβάζω μαλακίες περί συνεχιστών των Radiohead όταν ήδη οι Muse έχουν ξεκόψει από αυτόν τον ήχο από το Origin κ έπειτα…
Και εγω πιστευω οτι στο Origin Of Symmetry ειχαν ξεκοψει ηδη. To Showbiz παντως το ειχα αντιπαθησει λογω των ομοιοτητων με Radiohead και επρεπε να φτασει το Absolution για να τους δωσω την πρεπουσα σημασια.
Πλεον το μονο που θυμιζει Radiohead ειναι μερικα ηρεμα τραγουδια + η φωνη του Bellamy που οσο να ναι μοιαζει με του Yorke αν και ο τελευταιος στην τρεχουσα δεκαετια εχει κοψει τις “κορωνες”
Τωρα για το The Resistance εμενω στην αρχικη μου γνωμη πως μονο απο το Showbiz ειναι καλυτερο σε σχεση με την δισκογραφια των Muse, αλλα και για 0/10 δεν ειναι.:lol: Εχει 3-4 κομματαρες που λιγοι μπορουν να γραψουν
Eγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να τους πω συνεχιστές των Ρεηντιοχεντ. Τους λόγους τους είπε ο γιάννης.
Μόνο που πια (τελευταίοι 3 δίσκοι) το feeling που βγάζει η μουσική τους είναι εντελώς διαφορετικό από το feeling της μουσικής των Ρεηντιοχεντ.
Υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με μια τέτοιου είδους κριτική?
Προφανώς δεν είναι η καλύτερη τους δουλειά, προφανώς δεν είναι ούτε και για να γίνει σουβέρ…
Από κει και πέρα θα συμφωνήσω με κάποιον(δε θυμάμαι ποιος το έγραψε):
“Δεν είστε όλοι οι μπλόγκερς αστείοι…”
Ω μεγάλοι θάφτες, μεταλοκέφαλοι και κεφαλοχτυπητές! Λατρεύω τις γραφικότητες σας και είστε στο απυρόβλητο λόγω βιολογικής εξάρτησης! Παρακολουθούμε κι εμείς τη metal σκηνή και ψάχνουμε και τα ψαγμένα. Αλλά, έλεος πια!
Εντάξει. Σε κάποιους δεν άρεσε, αν και τους αρέσει το είδος. H 17χρονη club-όβια ξαδέρφη της κοπέλας μου, είπε ότι το Undisclosed Desires της θυμίζει Britney Spears στα καινούρια της. Και δεν έχει άδικο. Θα μπορούσε να μη μ’ αρέσει γιατί μοιάζει με Britney Spears και δε μ’ αρέσει η Spears. Ο άλλος, ο κουλός, λέει ότι δε του αρέσει το album γιατί μοιάζει με Queen ενώ του αρέσουν οι Queen (αλλά τρίζουν τα κόκαλα του Mercury). Η επιλογή των λέξεων είναι κρίσιμη. "Έχουν επιρροές " αντί του “αντιγράφουν”. Μακάρι περισσότερα συγκροτήματα να είχαν επιρροές από Queen και να μην είναι τα spandex μεταξύ αυτών.
Ξεκολλήστε! Ανεξαρτήτως το με τι μοιάζει, και αποφεύγοντας την υποκειμενικότητα, είναι προσεγμένος δίσκος; Είναι καλογραμμένο; Έχει ενδιαφέρουσες εναλλαγές ρυθμών και μελωδιών; Έχει μουσική αξία; Έχει κάτι καινούριο να πει; Προσθέτει κάτι υγιές στη κουλτούρα μας; Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον ο πιο pop ρυθμός του Undisclosed Desires (όπως εμένα, γιατί δεν είναι του γούστου μου), αλλά έχει μουσική αξία το κομμάτι; Έχει κάτι να πει; Βρίσκω πως ναι. Και βρίσκω και ότι ο δίσκος έχει να προσθέσει κάτι στην μουσική σαν κομμάτι της pop κουλτούρας. Δεν είναι τα συμφωνικά έργα του Zappa, ούτε Stravinsky, αλλά απευθύνεται σε ένα διαφορετικό target group ανθρώπων που χαίρονται την μουσική από μία rock οπτική γωνία και οι οποίοι δεν περιορίζονται σε καψουροτράγουδα ή υπεραπλοποιημένες συνθέσεις. Αυτό δηλαδή που έκαναν και οι Queen (αν και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα πιο pop). .
Well said (Y)
Με πρώτη ολοκληρωμένη ακρόαση έχω να πω ότι βρήκα κάποια ενδιαφέροντα σημεία, καλός φαίνεται γενικά ο δίσκος αλλά δυστυχώς κάπως άνευρος. Επιφυλάσσομαι πάντως…
Με τη δε τριλογία των Exogenesis λογικά δεν θα την παλέψω ποτέ, το κλασικό πιάνο ποτέ δεν ήταν του γούστου μου.
για το συνολο του αλμπουμ δεν μπορω να αποφασισω, σιγουρα δεν ειναι τοσο δυνατο οσο το προηγουμενο αλλα δεν ειναι ασχημο, αλλα αυτο το καταραμενο το undisclosed desires εχει κολλησει στο repeat. και ξεκολληστε με το γαμημενο κομπλεξ με την ποπ.
+1000 :!:
Το ΜΚ Ultra τα σπάει με το 80’s synth υπόστρωμα!!! Ίσως αναθεωρήσω και για τα Exogenesis.
ο νεος δισκος ειναι πολυ πιο ‘‘queen’’ και ποπ απο τους προηγουμενους, αλλα και παλι ειναι πολυ πανω του μετριου και φαινεται οτι δεν ειναι σαβουρα
Ρε παιδιά εντάξει το United States of Eurasia είναι σαν ένας φόρος τιμής στους Queen αλλά γενικά ο δίσκος δε νομίζω ότι είναι τόσο επηρεασμένος.
Ακριβώς αυτό που είπε ο κραμπσοντυ.
εμενα αρκετα σημεια μου θυμιζουν κουιν, μπορει να ειναι και ιδεα μου ξερωγω.
παντως το συγκεκριμενο κομματι μοιαζει πολυ στο υφος