Απλά ο χειρότερος δίσκος τους και ένας από τους χειρότερους της χρονιάς.
Διαβάστε και εδώ την κριτική
http://soundholikz.blogspot.com/2009/10/muse-resistance.html
0/10
you are so hardcore
Όχι εγώ πιστεύω ότι ο δίσκος του Πετρέλη ήταν χειρότερος.
η υπερεκτιμημένη αυτή μπάντα μας παραδίδει το “The Resistance”.
δεν χρειάστηκε να διαβάσω παρακάτω.
Φτιάξε μας τη μέρα!! :lol:
Εγώ δε θα σταματώ να λέω οτι το ομώνυμο κομμάτι είναι ότι πιο όμορφο έχει βγει φέτος.
To καλύτερο χάνεις!
Ήμουν αρκετά στρεσσαρισμένος από την δουλειά σήμερα και αυτή η … κριτική ήταν το καλύτερο ηρεμιστικό και αγχολυτικό. Πέθανα στο γέλιο εντελώς!!! :lol: :lol: :lol: :lol: #-o #-o #-o
Μεγάλε, κάνε κάτι άλλο, please, γιατί είναι προφανές ότι για μουσικοκριτικός δεν κάνεις, δεν το έχεις. Και αυτό φαίνεται σε τεράστιο βαθμό από την πρώτη ήδη παράγραφο της … κριτικής. :lol:
0/10 ???
άλλαξε δουλειά #-o#-o [-X[-X :!: :?
Και πολύ τους είναι!!!
Εντάξει είναι χάλια, διαφήμισες και το blog σου, πάμε παρακάτω τώρα.
ΤΙΜΙΟ τρολλ ο νέος.
αγαπάμε. <3
ΔΕΝ είστε όλοι οι bloggers αστείοι.
“Undisclosed Desires” για τη συνέχεια και το μόνο που το χαλάει από το να γίνει hitάκι ενός τυχάρπαστου boyband είναι η φωνή του Bellamy.
και κομπλεξικος και αμπαλος
Μετα απο ενα εφιαλτικο εξαωρο μαθηματων και πονοκεφαλου,μπορω να πω πως TO REVIEW,οπως και ο keimis απο πανω,μου εφτιαξε το βραδακι και το κεφι…keep up the good work…ΝΟΤ!
Η χειρότερη κριτική που έχω ακούσει για τον καλύτερο (ίσως) δίσκο της χρονιάς.
Η γραφικότητά σου δεν έχει όρια! Μάλλον συναγωνίζεσαι και τον Αλέφαντο! Τουλάχιστον αυτός (λέει πως) ξέρει μπαλίτσα, εσύ δεν ξέρεις ούτε τι σχήμα έχει η μπάλα!
Πάντως μεγάλε έχεις πολύ γέλιο, συνέχα έτσι!
Ανανέωσες και το thread που είχε πέσει λιγάκι, μπράβο!
[-X
Δηλαδή είμαι ο μόνος που δε του άρεσε, όσες φορές τον άκουσε τον βαρέθηκε το δίσκο και θεωρεί πως θα έχει ξεχαστεί από όλους σε 1-2 χρόνια;
ΤΙΜΙΟ τρολλ και ο Καρβου.
αγαπάμε <3
δεν εισαι ο μονος. εγω μια φορα τον ακουσα και βαρε8ηκα.
ακυρο, μιλουσα για aic,ntoingggggggg