Muse - The Resistance

Το Uprising που το ακουσα σημερα σε καλη ποιοτητα τα σπαει το κομματι!!
Ακουγεται ευχαριστα και με τις κιθαρες να ειναι οπως πρεπει.
Εχουν λιγο επιρροη απο Marilyn Manson …

Πολύ politically correct μου κάνει το άλμπουμ.
Ευχάριστο πολύ θα είναι σίγουρα, προσεγμένο αλλά πολύ ασφαλής “πειραματισμός-αλλαγή κατεύθυνσης” μου φαίνεται.

Muse - Unnatural Selection @ The Den, Teignmouth
http://www.youtube.com/watch?v=7PMKk3sLgVo :slight_smile:

United States of Eurasia, Muse @The Den, Teignmouth, 4th Sept

Undisclosed Desires - Muse @ The Den, Teignmouth Sept 4th

Τετοια θελω να ακουω σαν το πρωτο…αν και στο βιντεο υποθετω οτι δεν ακουγεται πολυ καλα με εψησε ασχημα για τα υπολοιπα που δεν εχουν ακουστει…

δεν ξερω μου φερνει λιγο στο μυαλο QOTSA ετσι οπως ακουγεται στην αρχη…με την καλη εννοια:D

Resistance - Muse @ The Den, Teignmouth, 4th Sept.

Dn kserw gia sas, alla to United States Of Eurasia thimizei poly Queen stin arxi tou, kai meta kovei sto klassiko Lorens ths aravias kommati pou vazoun oi Muse kai meta mpainei to diko tous stoixeio sto kommati.

To Uprising mou arese arketa…Kai ta 2 kommatakia itan arketa kala, kai exoun auto to klassiko akousma Muse…Mporoume na perimenoume alli mia diskara ipothetw :stuck_out_tongue:

Dn kserw gia sas, alla to United States Of Eurasia mou thimise poly Queen sthn arxh…Kapoia stigmi piga na tragoudisw tous stixous tou We are the champions :P…Kovei meta to Queen thema kai vazoun thn klassikh melwdia Lorens ths Aravias, kai ustera mpainei to diko tous stoixeio.

To Uprising itan arketa kalo, ontws exei epirroi apo Manson, parolauta poly kalo tragoudaki

Ola deixnoun oti anamenoume kai allh mia diskara apo dautous :stuck_out_tongue:

Ολοκληρο το Undisclosed Desires στο muse.mu (για τα μελη του site)
:stuck_out_tongue:

Τη Δευτερα δε βγαινει;;;

παντως εσκασε η νεα “μοδα” των εταιριων… Σουπερ ντουπερ σπεσιαλ εκδοσεις …ετσι και το νεο Muse σε εκδοση με διπλο βινυλιο 180 gr, CD , DVD, αφισα, usb …στα 70 ευρω… ε ρε μπελα που βρηκαμε οι συλλεκτες… ( να θυμισω τα ιδια και σε porcupine tree, steven wilson, pearl jam, depeche mode κλπ)… :-k

Και οχι μονο εκει :wink: :stuck_out_tongue:

προσκυναω:D

Το ακούμε, λέμε… ΟΛΟ!

Over and out.

Το πεταξαμε στο καρβουνο και περιμενουμε :stuck_out_tongue:

[SIZE=“5”]ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ[/SIZE]

Είμαι στα μισά περίπου, πολυ Queen ο δίσκος ε!

Έστω λίγο στέλιο:p

Uprising και undisclosed τα καλυτερα και μετα το resistance , unnatural τιμιο αλλα κανει κοιλια. Τα αλλα περασαν και δεν ακουμπησαν. Το εχω ακουσει 3 φορες το cd btw γιατι στην 1η δεν καταλαβα τιποτα.

Hδη βρισκεται στο playlist!!!:stuck_out_tongue:
Mεχρι στιγμης ξεχωριζω Uprising,Resistance αν και σιγουρα εχει διαφορες σε σχεση με τα προηγουμενα!!!

Δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα πλήν του US of Eurasia, που μου άρεσε. Δεν περιμένω τίποτα λιγοτερο απο μία ακομα δισκάρα. Κάπου είχα διαβάσει ότι αν με το επόμενο άλμπουμ τους κατάφερναν να ξεπεράσουν το Black holes τοτέ θα μιλάγαμε και επίσημα για την μεγαλύτερη σύγχρονή μπάντα. Υπερβολικό αλλα θα μου άρεσε κάτι τέτοιο…