καλα ολοι το κατεβασαμε? Φτου μας! O:)
Ο δίσκος είναι πολυποίκιλος και κινείται σε ευρύ φάσμα του pop rock. Δεν υπάρχει μέτριο τραγούδι κατά τη γνώμη μου… αν είχε περισσότερες κιθάρες μπορεί να έλεγα ότι είναι καλύτερο του Black Holes… δε ξέρω ακόμη αν ισχύει!!
Ας στειλει καποιος και σε μενα ενα λινκ μιας και δεν το βρισκω στα τορρεντ…
Μετά τη Μαρία Κάλλας, ο Μatthew Bellamy…
όπως το περίμενα, τραγουδάει στα …“γαλλικά”! :lol::lol::lol:
Πολύ Σοπέν και Ραχμάνινοφ που λέει και ο mrwhats το άλμπουμ, αλλά συνεχίζω την 1η μου ακρόαση με ενδιαφέρον.
[SPOILER]“Ah! Réponds,
Réponds à ma tendresse
Verse-moi, verse-moi l’ivresse!
Réponds à ma tendresse!
Réponds à ma tendresse!
Ah! Verse-moi l’ivresse!”
πόσο θεός! <3 :bow2:[/SPOILER]
Με 2 λογάκια:
πολύ όμορφος δίσκος, μπορεί να μην είναι “rock” ή οτιδήποτε αλλά οι συνθέσεις είναι απίστευτες, ταξιδιάρικες μελωδίες, ο Bellamy θεούλης, πολύ πιάνο και γουστάρουμε, το έχω λιώσει απο χθες το βράδυ, ομώνυμο, uprising, unnatural selection και τα 3 exogenesis απο τα καλύτερα του δίσκου για μενα.
Μας την είπαν και στο last γιατί δίνουμε links για κατέβασμα, τη στιγμή που όλο το άλμπουμ ακούγεται απ’ το σάιτ των Μιουζ… :lol:
Unnatural selection = Citizen erased vol II
Οι Muse πειραματιστικαν πολυ σε αυτο το δισκο. Αυτο ειναι καλο-κακο γιατι δε μπορεις να τον συγκρινεις ευκολα με παλιοτερους δισκους (επειδη ειναι διαφορετικος).
Τα παλικαρια παιζουν απ’ολα:D
Απο ασιατικες μελωδιες με φωνητικα αλλα Queen (USoE) και γαλλικη ποπ-ροκ( I belong to you) μεχρι πιο thrash (Unnatural selection & MK ultra). Στο τελος ο Bellamy ειναι σαν να μας λεει “κοιταξτε τι μπορω να συνθεσω μοχμχοχ!” και μας πεταει ενα 3 part symphony και μας αφηνει 8O
Γενικα ειναι ενας μουσικα ψαγμενος δισκος8)
ΣΟΚ & ΔΕΟΣ !!! ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…
Στην πρώτη ακρόαση ξεχώρισα εκτός από τα ήδη γνωστά Uprising και United States of Eurasia το πρώτο μέρος του Exogenesis αλλά και το Undisclosed Desires( τέτοιο τραγούδι δεν έχουν ξαναγράψει οι Muse και βλέπω να είναι το επόμενο single μετά το Uprising )
αρρωστια το MK Ultra
ULTRAAAAAAAA
Moνο το Resistance εβαλαν εχθες στο muse.mu,κ ειχαν ηδη αλλα 3 ολοκληρα.τα υπολοιπα ειναι τα previous!
το link για το mediafire το βρηκα στο twitter αλλα ειναι πολλα τα tweets κ δεν μπορω να το ξαναβρω.
To resistance κ το Unnatural Selection ειναι:respect:
Το περιεργο ειναι οτι το ΝΜΕ εβαλε μονο 6/10 [-X
μονο ο νοντι διαβαζει ΝΜΕ.
Rock Sound πανδως αλμπουμ οβ δε μανθ και 9/10
Ήδη έχω αρχίσει να λατρεύω Resistance, Unnatural Selection και MK Ultra!
Το Uprising σωστή επιλογή για 1ο single, λογικά 2ο θα είναι το Undisclosed Desires. Κομματάρες και τα 2 βέβαια!!
Γενικα πολύ καλό το άλμπουμ, τα μόνα που με χαλάνε είναι το γαλλικό στο I Belong to you και λίγο το sia! sia! sia! στο United States of Eurasia.
Το κατεβασα ακι γω,και ειναι και γαμω.Αν και δν πολυακουω muse,προσφατα ενδιαφερθηκα και τους εψαξα και ειναι φοβερο συγκροτημα.
Εμένα πάντως μ’αρέσει το I Belong to You. Από τις πρώτες ακροάσεις μου φάνηκε πιο αδιάφορο το Guiding Light.
Όσο για το Exogenesis, περίεργο να είναι σε μια τριλογία το πιο εντυπωσιακό μέρος το Overture…
Νομίζω ότι χωρίς το γαλλικό μέρος το I belong to you θα μπορούσε να περάσει και για single (αν βγάλουν 4-5 όπως στο BHaR)
απο το να διαβαζω kerrang καλυτερα
:har::har::har:
Ρε παιδιά τι [SIZE=“5”]ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ[/SIZE] είναι αυτό το Unnatural Selection?? 8O :!::!::bow2::vibrate::respect:=D>=D>=D>
Πέρα ακόμα κι από προσδοκίες… Τι να πω;;
Δισκάρα αρκουδέηδες:!: