Muse - The Resistance

ε δεν ανεφερα τον βαθμο του κερρανγκ βρωμερε χαλβα, το ροκ σαουντ ειναι ανετα το πιο αξιοπιστο περιοδικο οσον αφορα το μοντερν ροκ (προωθει και παραμορ (Λ))

Ε οχι και βρωμερος χαλβας ο Παπαμιχαηλ…[-X

Oh, yeap! Δίσκαρος!!! Uprising, Resistance και I belong to you αγαπημένα (αν εξαιρέσεις το μερος με τα γαλλικα, ουτε εμένα μ’αρέσει…), Unnatural Selection, MKUltra έπη!, το Eurasia πολύ ωραίο tribute σε Queen όπως και οι κιθάρες στο επόμενο(Guiding light), το Undisclosed desires αν και στην αρχή δεν μ’άρεσε, τώρα το ακούω στο repeat, πάει για singlάκι σίγουρα, ενώ από το Exogennesis και μένα μ’άρεσε το 1ο μέρος περισσότερο!!! Στο repeat ο δίσκος από χθες!! :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=QjpYLe-IvUI

Κόμματος! Κόλλημα! Ηδονή!

To Rock Sound θα παιρνω απο δω κ περα :smiley:
Στο guadian.co.uk εχουν νομιμα ολο το album.
Το επομενo single πρεπει να ειναι το resistance, αλλα εχουμε καιρο, ουτε το video του uprising δε βγηκε!#-o

Μεχρι στιγμης, αγαπαμε ιδιαιτερα Uprising και Resistance! Ωραιο και το Undisclosed. Η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα δεν με ενθουσιασαν αλλα θελει κι αλλες ακροασεις ακομα. Παντα με ομορφη μουσικη που σε ταξιδευει και απιστευτα φωνητικα…

Για την ωρα και για πρωτη φορα σε δισκο Muse μου αρεσει περισσοτερο η “ποπ”-ραδιοφωνικη του πλευρα παρα οι “πειραματισμοι” του.

Δλδ ως τωρα(3-4 ακροασεις) εχω ξεχωρισει
Uprising
Resistance
Undisclosed Desires
USOECD

Την τριλογια για την ωρα δεν την βρηκα ιδιαιτερα ενδιαφερουσα,μη πω τη βρηκα και βαρετη και φανω υπερβολικος.Τα Guiding Light και Unnatural Selection ο Μπελαμυ τα γραφει και στο μπανιο.Το ΜΚ Ultra ειναι αρκετα καλο και παει επισης να ξεχωρισει.:-k

Ετοιμαζόμουν να γράψω για το δίσκο, αλλά με κάλυψαν απόλυτα τα όσα έγραψε ο Hokam… Το ίδιο feeling έχω κι εγώ ύστερα από τις πρώτες ακροάσεις.

Για το πρώτο μαζί σου, το άλλο ξανάκου το… :wink:

Με 2-3 ακροασεις

Uprising, The Resistance, Unnatural Selection, MK Ultra τα παρα πολυ καλα
Undisclosed Desires επισης καλο, μου θυμιζει λιγο Depeche Mode των 90’s,00’s στο στυλ
Για την τριλογια θα συμφωνησω με hokam, μεχρι στιγμης δεν με εχει αγγιξει ιδιαιτερως ουτε το United States Of Eurasia

Ωραιο σε γενικες γραμμες με πολυ καλες στιγμες αλλα και αδιαφορα σημεια. Κατωτερο απο Absolution, Black Holes And Revelations και ισως και απο το Origin Of Symmetry…

Το Resistance είναι το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς αγαπητοί!

Η 1η εντύπωση που μου δίνει είναι "ναι, καλό μεν, αλλά … ". Δεν ξέρω, ίσως έχω τεράστιες απαιτήσεις στο μυαλό μου.

Χειρότερο απ’ ό,τι περίμενα. Το έχω ακούσει 5-6 φορές και δε με έχει ενθουσιάσει καθόλου. Θα του δώσω όμως κι άλλες ευκαιρίες, γιατί μ’ έχετε εντυπωσιάσει με τα σχόλιά σας… :-k

Undisclosed Desires το καλύτερο μέχρι στιγμής…

Resistance καλύτερο από όλα!
Μετά Uprising και ίσως και το United States of Eurasia.Μετά όλα τα υπόλοιπα.Πάρα πολύ ωραίος δίσκος!

Στην πρώτη φορά που άκουσα το “Black Holes…” έπαθα σοκ. Η πρώτη του “The Resistance” πέρασε και δεν άγγιξε. Έχει περισσότερο βάθος το οποίο θα ανακαλύψω στη συνέχεια; Ελπίζω ναι…

Καταρχάς, δεν έχει σε καμία περίπτωση την πολυσυλλεκτικότητα του Black Holes. Και ούτε το βάθος νομίζω. Βέβαια δεν πάυει να είναι ένας πάρα πολύ καλός δίσκος γιατί οι Muse είναι μεγάλη μπάντα. Αυτό είναι γνωστό. Υπάρχουν αρκετά πολύ καλά κομμάτια, πχ MK Ultra, Uprising, Resistance, US of Eurasia, το γαλλικό, αλλά τα exogenesis ψιλο-απογοητεύουν.

Εντάξει συγκρίσεις με τον κορυφαίο τους δίσκο εβερ, το μεγάλο Origin, δεν έχει νόημα να κάνουμε.

Απλά το θέμα είναι ότι το The Resistance δεν κάνει τη διαφορά. Βέβαια το Black Holes ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Αυτά ως μια πρώιμη άποψη των 5 ακροάσεων -και με κάθε επιφύλαξη.

Yes, Yes, Yeeessss!!!
Καταπληκτικός δίσκος από τους καλύτερους τους! Αγαπημένο Uprising! Βασικα ενθουσιάστηκα πιο πολύ με τους στίχους! Είναι υπέροχοι!Τρομερή έμπνευση!Απόδειξη πως είναι απο τις καλύτερες πάντες των εποχών! Ναί αυτός ο δίσκος με κάνει να νιώθω πως τίποτα δεν έχει χαθεί! :smiley:

Kαταπληκτικος δισκος…οχι το καλυτερο τους,αλλα αξια συνεχεια των προηγουμενων,αλλος ενας τρομερος δισκος…τι να πρωτοπω,ολα τα κομματια μου αρεσουν…δεν περιμενω σε καθε τους κυκλοφορια να δω αλμπουμ καλυτερο απο το προηγουμενο,αλλα μου αρεσει που ολα ειναι σε ιδια πανω κατω επιπεδα ποιοτητας…εμεινα απολυτως ευχαριστημενος,το ακουω ολη μερα και σιγουρα για πολλες μερες ακομα θα το λιωνω συστηματικα…

molis to akousa kai paw na to agorasw.
einai aperigrapti mpanta oi muse.
foveres mousikes

http://www.apple.com/euro/itunes/charts/top10albums.html 8O

Αρκετά καλό το album γενικά. Τους είδα στις 5/9 στο teignmouth και τα usoe, resistance και unnatural selection ήταν κορυφαία live. Το undisclosed desires λίγο βαρετό και το uprising έτσι κ έτσι.