Muse - The Resistance

hate you :slight_smile:

Πόσο γκέι είναι οι Ιάπωνες και οι Ισπανοί.

Συμφωνω με τη σειρα και τα κομματια, αν και οχι με τον ιδιο ενθουσιασμο.
Το United States of Eurasia εχει μερικα καλα σημεια.

Το Undisclosed Desires με μπερδευει λιγο, δεν εχω καταληξει, αρχικα μου φανηκε ασκημο, ειναι ιδιαιτερο ομως.
Guiding Light, Unnatural Selection, MK Ultra τα βρηκα μετρια.
Exogenesis βαρετα.

Το καλυτερο κομματι του δισκου πρεπει να ναι το εξωφυλλο παντως

Κι εγω ψηφιζω το εξωφυλλο! Ολων των αλμπουμ τους μ’αρεσουν αρκετα επι τη ευκαιρια.

Επιτελους το ακουσα! Δε γραφω ομως ακομα, θελω να εχω και αλλες ακροασεις :slight_smile:

Πρωτη εντυπωση θετικη ομως.

Το Resistance είναι πάρα πολύ ωραίο τραγούδι! Με ωραία απλή μελωδία στο πιάνο, με τις progressive στιγμές του και με τις πιο σκληρές στιγμές του, είναι ένα κομμάτι που άνετα θα μπορούσε να γίνει το πιο πετυχημένο single του δίσκου. Αρχίζει ατμοσφαιρικά με κάτι σαν organ και συνεχίζοντας με τη μελωδία του πιάνου, φτάνουμε στη “γέφυρα” που είναι εντυπωσιακά απλή με μια progressive υφή και καταπληκτικό μπάσο! Για το ρεφρέν τι να πω; Δυναμίτης με τα φωνητικά του Bellamy να ανατριχιάζουν! Και όσο πάει και δυναμώνει!!

Έχω την εντύπωση ότι είναι ένα κομμάτι στη λογική του Starlight του BHAR, που είναι ίσως η μεγαλύτερη εμπορική τους επιτυχία στα singles. Πιστεύω όμως ότι το Resistance είναι πιο ωραίο και πιο “γεμάτο κιθάρες” από το Starlight. Πραγματικά ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ τραγούδι!

Ίσως μόνο στιχουργικά να χωλένει λίγο, ειδικά σε σχέση με το Starlight…

Βγήκε σήμερα το official video του Uprising: http://www.youtube.com/watch?v=TAP5Sr3R638

The revenge of the teddies!:smiley:

Το’χω ακούσει λίγες φορές σχετικά (4 ή 5, δεν είμαι σίγουρος), αλλά η εντύπωση που μου δίνει είναι δυστυχώς αρνητική.

Δεν ξέρω αν θ’ αλλάξει κάτι στο μέλλον, αλλά αν απ’την πρώτη στιγμή μου κακοφανεί κάτι, μετά το κουβαλάω … ο δίσκος δεν φαίνεται να χάνει πολύ σε ποιότητα σε σχέση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους, αλλά μάλλον περίμενα να κάνει τη διαφορά. Και μέχρι στιγμής δεν μου φαίνεται ότι κάνει κάπου τη διαφορά σαν σύνολο … μερικά σημεία κιόλας μου φαίνονται βαρετά, λέξη ασύμβατη μέχρι πρότινος με Muse.

Μήπως φταίει που αυτές τις μέρες το’χω ρίξει πολύ στους Radiohead εποχής Bends - Amnesiac και κάνω συγκρίσεις στο υποσυνείδητο; :-k

It’s here!!!

:vibrate:

Χαλαρα το καλυτερο τραγουδι ειναι το εξωφυλλο

Ντισκο+queen γενικα…

Δοκίμασα να βάλω το εξώφυλλο στο CD player αλλά δε μου πάιζει… :dunno:

http://www.rocking.gr/review2575.php

το άκουσα αρκετά, μου άρεσε αλλά τα συναισθήματα που μου δημιούργησε δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που μου δημιουργούσαν οι υπόλοιποι δίσκοι. Η τριλογία με κούρασε και τα μόνα κομμάτια που μου μείναν είναι το εκπληκτικο Resistance, το σινγκλ uprising και το MK Ultra. Κυρίε Μπελαμυ μπορείτε και καλύτερα, πολύ καλύτερα[-X

Καλά, έχω λιώσει στο γέλιο…

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/muse.html

ΘΕΟΙ ! ! ! :lol:

αχχαχααχα

ντάξει είπαμε μπορεί να μη μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση αυτός ο δίσκος αλλά παραμένουν μπαντάρα και κορυφαίοι.

Axaxaxa!! Το αριστερό μπάσο που το βρήκε ο Howard?

Το είδα πριν λίγο και μου φτιαξε τη μέρα!! :lol::lol:
Όλα τα λεφτά η φάτσα του Bellamy την ώρα που κάνει ότι παίζει drums!!

Χαχα! Πολύ φάση! :lol::lol:

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, όποτε τους λένε να παίξουν playback το γελοιοποιούν εντελώς :lol:

Δείτε κ αυτά:

Το ειχαν κανει κ στο BBC πιο παλια αλλα δε μπορω να βρω βιντεο.
Σημερα αγορασα το Resistance!!! Πολυ καλοφτιαγμενο εξωτερικα, ανυπομονω να δω το DVD!!!Το εχει δει κανεις?

Πολύ καλό.