Εεεμμ…Eίναι ο λόγος για τον οποιο δεν εχω παει ακομα να το παρω…Τρελη κ ατελειωτη πορωση κ δεν ειμαστε για τετοια τωρα…
Το πήρα την πρώτη μέρα που το έφεραν τα Metropolis και ξενύχτησα το ίδιο βράδυ για να το δω, ενώ το πρωί έφευγα για Ιταλία…
Απλά απίστευτο!
¶ντε να βγει το καινούριο -βιάζομαι- να ακούσουμε και το 15λεπτο space rock solo του Μάθιου
Το the chosen pessimist απο το τελευταιο των In Flames δεν θυμιζει εντoνα Muse…?
Oι Μuse θα το ζηλευαν πολυ αυτο το κομματι παντως…:lol:
εμενα το chosen pessimist μου θυμιζει katatonia
ιδιαιετερα σε ενα σημειο ειναι ιδιο
Εμένα Radiohead σε αρκετά σημεία:p :roll:
Πολυ μεταλ κοματι πρεπει να ναι αυτο το πεσιμιστ! :lol:
Πού τους ‘είδε’ τους Muse? Primordial(στο στυλ των φωνητικών στο τέλος) και Katatonia θυμίζει :-k
βρηκα και το κομματι Katatonia
το i am nothing απο το tonight’s decision
ο ρυθμος στα τυμπανα ειναι ιδιος
Mια τσιχλα στο Αλοε,παρακαλώ…
Το HAARP τι λεει?
Διακορευει παρθενα δαση στον Αμαζονιο.Παρτο αμεσα.
Λέει ότι πρέπει να το δεις, αλλιώς!!! !! ! :evil:
Είναι φοβερό DVD, πολύ προσεγμένο όπως άλλωστε αναμενόταν. Oι Muse σε τρελή φόρμα, το κοινό θερμό παρότι Αγγλάκια Πλακίτσα Φοβερή απόδοση των κομματιών, ωραίος ήχος φυσικά, κάτι χάπενινγκς και γενικά ένα DVD που αξίζει να αγοράσεις και να κάτσεις να το δεις πολλές φορές
HAARP tracklist (DVD):
01 - Intro
02 - Knights Of Cydonia
03 - Hysteria
04 - Supermassive Black Hole
05 - Map Of The Problematique
06 - Butterflies & Hurricanes
07 - Hoodoo
08 - Apocalypse Please
09 - Feeling Good
10 - Invincible
11 - Starlight
12 - Improv.
13 - Time Is Running Out
14 - New Born
15 - SoldierΆs Poem
16 - Unintended
17 - Blacout
18 - Plug In Baby
19 - Stockholm Syndrome
20 - Take A Bow
HAARP tracklist (CD):
01 - Intro
02 - Knights Of Cydonia
03 - Hysteria
04 - Supermassive Black Hole
05 - Map Of The Problematique
06 - Butterflies & Hurricanes
07 - Invincible
08 - Starlight
09 - Time Is Running Out
10 - New Born
11 - Unintended
12 - Micro Cuts
13 - Stockholm Syndrome
14 - Take A Bow
αν έχουν ξαναγραφτεί, σόρι
Καλουλι σετ λιστ. Αλλα νταξει, Mewz ειναι, οτι και ν’αφηναν εξω θα γκρινιαζαμε. Θα το παρω μολις πεσει και λιγο η τιμη.
αν ξεπερασουν το black holes θα γινουν το πιο hot ονομα του σημερα.τι ελεγε το live? το εχασα λογω σοβαρων υποχρεωσεων.παιζει να ξαναρθουν?
Ημουν στo Wembley την 2η βραδια (την βραδια του DVD δλδ, απο την 1η βραδια ειναι το CD) και το DVD με αφησε πληρως ικανοποιημενο καθως αποτυπωνει σε ικανοποιητικο βαθμο την ατμοσφαιρα που επικρατουσε στην συναυλια. Το μονο πλην ειναι οτι εχουν αφησει απεξω απο το DVD τεσσερα τραγουδια που επαιξαν το συγκεκριμενο βραδυ (Forced In, Bliss, Sunburn, Sing For Absolution)
Το μονο που με “χαλαει” (λεμε τωρα) στους Muse ειναι οτι παιζουν πρωτο κομματι το Knights Of Cydonia που προσωπικα το θεωρω σουπερ για ενα αποθεωτικο κλεισιμο της συναυλιας.
Μαλακια που το χασες. Λογικα θα ξαναρθουν, ειχε αρκετο κοσμο.
Όχι απλά πολύ. Υπερβολικά πολύ κόσμο, δεδομένης ημέρας και εποχής. Και το άξιζαν και με το παραπάνω. Από τα καλύτερα live που έχω δει
Δικιο εχεις σε αυτο. Και να φανταστεις πως στα πρωτα legs της περιοδειας τους το 2006, ανοιγαν με Take A Bow και εκλειναν με Knights Of Cydonia, αλλά τα αντέστρεψαν