Muse

Πολυ καλο σετλιστ. Είναι κι αυτο που λεει ο Μανος, ηταν βλακεια η ημερομηνια. Αντε να τους δουμε καλοκαιρακι παλι στα μερη μας.

Ναιιιιιι γιατι καααααααααποιος δε τους έιδε όταν ήρθαν…:-k #-o

(και μετά χτυπούσα το κεφάλι μου στο τοίχο)

+10039310930109903

Αν και νταξ αγγλακία είναι δεν θα χαθούμε με αυτούς…αλλά πήγαν δύο φίλοι συναυλία και απο τότε μου το βαράνε οι άτιμοι και έχουν και videos πφφ :frowning:

Ουτε εγω τους εχω δει γαμω! :frowning:

Έπαθα πλάκα με το HAARP… :expressionless: Απίστευτο:!: Τα κομμάτια “τραβηγμένα” και τέλεια παιγμένα, τα σκηνικά, το κοινό, οι κάμερες… :bow2:
Το είδα όλο στο youtube :lol:

Επίσης δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι τα b-sides ήταν ΤΟΣΑ πολλά… 8O :-s

οι muse ειναι φανταστικοι.
ο τραγουδιστης εχει φωνααρα, και ειναι γλυκας.
εχεται ακουσει το bliss και το falliing down?
καλα, αποκορυφωμα ειναι φυσικα το starlight!!!

Η νέα γενιά μουσικόφιλων. Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα.

Λείπει το ομώνυμο showbiz που το θεωρώ το καλύτερο τους κομμάτι!!![-X

συγκροτηματα απο τις λιγες…η μουσικη τους θελει προσοχη,δεν ειναι τραγουδακια που θα τα ακουσεις στα πεταχτα…ο bellamy θεουλης και με πολυ γαματες ιδεες…

plug in babe,time is running out,stockholm syndrome και παρα πολλα ακομα που τα σπανε…

:D:D

Nέο δείγματακι απο Muse

Collaboration με το βρετανικό hip-hop σχήμα, The Streets. Ντάξει, το ριφφ θα μπορούσε χαλαρα να ήταν RATM. τα φωνητικα του παιδιου απο Streets με αφηνουν λιγακι αδιαφορο, αλλα ο Bellamy δίνει ρέστα στη κιθάρα.

Α ρε morello δάσκαλε! 8)

http://uk.youtube.com/watch?v=LBf4EuoQvyc

note, δεν τραγουδαει καθολου ο Bellamy :frowning:

edit

A Mssage From Muse :

The MP3 floating around on the message boards at the moment is a track we recorded with Mike Skinner a few months ago. The track was the result of a late night jam session and something we did for a bit of a laugh featuring a blues riff we have been playing live recently upon which Skinner recorded some vocals. It is not intended to be a serious release so we are happy for it to be leaked around unofficially. Hope you enjoy, Cheers. Matt, Dom & Chris

And yes the main riff is heartbreaker by led zeppelin.

Αν και δεν είναι από τα ακόυσματα μου το Absolution είναι δισκάρα και το τελευταίο επίσης πολύ καλό. Έχει κάτι περίεργο αυτή η μπάντα που την κάνει να ξεφεύγει από τον σωρο του alternative. Πολύ καλά τραγούδια, η φωνή λιγο με χαλάει είναι κάπως ψώφιος ο τύπος, αλλά ακούγεται.

Όχι και ψόφιος.
Λίγοι πιάνουν τους τόνους του Bellamy, και κατι φαλτσέτα εξωπραγματικά. 8)

και κατι για τους τρου :stuck_out_tongue:
ΣΙΤ ΔΕ ΦΑΚ ΝΤΑΟΥΝ!

http://www.youtube.com/watch?v=zOcEVZsuVuY

E, δεν μπορεί να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη:wink:

Το βιντεάκι είχε πλάκα…

χαχαχ

μαρεσει που το δηλωσε και ο ματ

το ριφ ειναι το heartbreaker των zeppelin!!!

και απο σχολια που διαβασα και στο youtube λενε οτι τους ακουγεται σαν ratm!! !!!

ειδατε πως ανακυκλωνεται η μουσικη??

και τι γινεται οταν καποιοι δεν γνωριζουν!!

ιχ.
δεν το’πιασα το τελευταίο :-s

δεν μπορω να το εξηγησω τωρα

χωρις παρεξηγηση παντως

λες

“α ρε μορελο δασκαλε!”

αλλα στην ουσια ειναι

α ρε Page δασκαλε!!!

:slight_smile:

Στο 1:30 κλαίω.

οχι οχι , το bassline ειναι το main riff απο τους zeppelin, ο bellamy ακολουθει μορελλοτεχνικές και κανει το “djλικι” με τα scratch χρησιμοποιωντας το killswitch της κιθαρας.

8):smiley:

Γαμω ειναι thanks.Και το αλλο βιντεο εχει πολλη πλακα.Ωστε γουσταρουν και slipknot,uh?

μια μπαντα του 6 αντε 7/10 που τα ΝΜΕ και λοιπα εντυπα της εχουν κανει τρομερο προμοτιον και εχει φτασει να θεωρειται ‘και γαμω τις μπαντες’

δεν πειραζει

υπαρχοουν και οι porcupine tree για αυτους που προτιμανε την ουσια απο το ‘στυλ’

ΥΓ : αν θεωρειτε ‘μεγαλοφυια’ τον bellamy προφανως δεν εχετε ακουσει mars volta…(?)