Muse

Και όσοι θεωρείται μεγαλοφυία τους Mars Volta προφανώς δεν έχετε ακούσει Coroner, Arcturus, Queensrche, Neurosis, Last Crack, Mind Over Four. Κατούρα και λίγο αγόρι μου, το γεγονός ότι είναι λίγο τρεντάδες, Easy Listening και Pop δεν τους κάνει κακούς ή μέτριους. Ένας άνθρωπος έχει και πιο ρηχά συναισθήματα ξέρεις. Κοντεύεις να γίνεις πιο κολλημένος και από τον Damnation.

No Problem, πρέπει να βοηθάμε τους Rangers γιατί έχουν να σώσουν τον κόσμο και όχι να ασχολούνται με ποταπά θέματα:D

Ωραία η απάντησή σου Νταρθ. :smiley:

Ε μα, σόρρυ awake αλλά και μόνο γι’ αυτήν τη φράση

δε φαίνεται μόνο ότι είσα κολλημένος μα και ότι αγνοείς κάποια βασικά πράγματα. Δλδ καταλαβαίνεις και μόνος σου πόσο άκυρη και ξεκάρφωτη είναι. Και το λέει κάποιος που ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές έχω ακούσει το Frances The Mute.

Ωραία η απάντησή σου Νταρθ. :smiley:

Ε μα, σόρρυ awake αλλά και μόνο γι’ αυτήν τη φράση

δε φαίνεται μόνο ότι είσαι κολλημένος μα και ότι αγνοείς κάποια βασικά πράγματα. Δλδ καταλαβαίνεις και μόνος σου πόσο άκυρη και ξεκάρφωτη είναι. Και το λέει κάποιος που έχει ακούσει κυριολεκτικά άπειρες φορές το Frances The Mute.

ε μα τετοια ατομα ειναι που κανουν τους αλλους να κοιτουν στραβα αυτες τις μπαντες

Γιατί πλακωνόμαστε απο καιρού εις καιρόν σε αυτό το thread δεν το έχω καταλάβει… Και, πάψτε πια να είστε κολλημένοι με διάφορα, με εκνευρίζετε και βαριέμαι τα νταηλίκια πρωί-πρωί, έφαγα και πολύ στις διακοπές και δεν μου κουμπώνει ο θώρακας της πανοπλίας…

Ο ντραμερ των Tool δερνει ανετα τον ντραμερ των Muse αρα Tool>Muse.

Nταξει παιδιά ας μην πέσουμε να τον φάμε τον άνθρωπο. Είπε κάτι, έλαβε τις απαντήσεις του, ενδεχομένως θα απαντήσει και όλα οκ. Απλά θα παραθέσω κάτι που έγραψε ο awake χθες στο θρεντ των Tool

και ας ξεκολλαμε με τα περι προωθησης/μεταλ ακροατηριο/mad / λυδια κλπ κλπ και ας γραψουμε για την μουσικη τους και τι εφφε εχει αυτη πανω και μεσα μας

…και θα τον παρακαλέσω να τηρεί τα ίδια τα δικά του λεγόμενα (γραφόμενα whatever)

Θα διαφωνήσω. Τέσσερα γράμματα έχει και το Tool και των Muse. Άρα τουλάχιστον Tool=Muse. Η πρόταση σου δεν είναι ούτε ικανή, ούτε αναγκαία.

(Φτου! Άφησε σημάδι το μαγιώ και δεν φαίνομαι τόσο τρου με τον εξοπλισμο μου πλέον…)

βασικα ο carey τους εχει ολους ανετα και tool και muse αρα

carey > (υπολοιπα μελη των) tool > muse

Ναι αλλά οποιοδήποτε μέλος των Crowbar ή o Billy Milano έχουν όλη τη σκηνή για πλάκα οπότε:

Crowbar, Billy Milano>>> Rock σκηνή γενικά.

:lol::lol::lol::lol:

Και γενικά, οι Muse είναι και γαμώ τις μπάντες :slight_smile: Με τον Νταρθ διαφωνώ στο “ο άνθρωπος έχει και πιο ρηχά συναισθήματα”, γιατί πώς το καθορίζεις ποια είναι ρηχά και ποια άπατα. Κι εκτός αυτού, είναι σαν να υποστηρίζεις ότι οι Μιουζ είναι άκουσμα της παραλίας και του φραπέ ενώ οι τάδε, της βαριάς διανόησης. Και αυτό δεν το θέλουμε, ούτε συμφωνάμε ούτε το στηρίζουμε :stuck_out_tongue:

Τεσπα, όμορφα όλα :slight_smile:

Βασικά δεν το εννούσα έτσι. Ίσα ίσα που ο κύριος λόγος που μου αρέσουν οι Muse είναι και η ποικιλία τους μιας και από Pop Hits όπως το Starlight παιρνάνε άνετα σε τραγούδια όπως το Map Of The Problematique και Knights Of Cydonia για την πλάκα τους. Απλά πήγαινε προς τους “κουλτουριάρηδες” που οτιδήποτε κάτω από Neurosis και Tool είναι “ρηχό”, “μουσική κομμωτηρίου”, “ελάτε οι μάζες αποθεώστε” και διάφορα τέτοια. Είναι σαν τη νοοτροπία των Σινεφιλ που “εγώ από Μπέργκμαν και πάνω βλέπω μόνο”.

οι muse ειναι η σεξυ εκδοση της ροκ :wink:

Ρε κατάλαβα τι λες! Απλά ο τρόπος ίσως που το είπες, ήταν σαν να συμφωνούσες με τις “κουλτουριάρικες” απόψεις αυτές :wink:

Καράτε το λένε και είναι απλό, παιδιά.

Καράτε το λένε και είναι απλό, παιδιά.

τι ενοεις ρε συ?

εγω αν και δεν εχω πολυακυοσει muse,τους θεωρω αντιγραφη των υψιστων depeche mode.

οχι ρε συ, ειναι επειδη τα ελεκτρο ροκ συγκροτηματα εχουν ομοιοτητα σχεδον παντα μεταξυ τους. ασε που τα αγγλικα συγκροτηματα ουτος η αλλως εχουν ομοιοτητα το εναε το αλλο.

απλα ο τροπος που τραγουδανε ή η μουσικη τους μου μοιαζει ιδια.μπορει να ειναι και αυτο μιας και δεν σκαμπαζω τιποτα απο ελεκτρο ροκ γιατι οι μονοι που ακουω ειναι οι υψιστοι depeche