Nightwing, ξέρεις οτι με τα λόγια σου για τους Depeche Mode σε συμπαθώ ακόμα περισσότερο 8)
Η αλήθεια είναι όμως πως μεταξύ τους έχουν πολλές διαφορές τα συγκροτήματα. Οι Muse έχουν γερή ροκ βάση, οι Depeche Mode δεν είναι ροκ. Οι Μuse συνδιάζουν το alternative, το metal, τα κλασικότροπα στοιχεία, το ποπ και το electro, όλα σε ένα σύνολο που είναι ταυτόχρονα πιασάρικο και προοδευτικό. Γι’ αυτό και τους θεωρώ απο τα μεγάλα συγκροτήματα των '00ς… (δεν είναι και πολλά…)
^oι muse και οι depenche mode το μονο κοινο που εχουν κατα την αποψη μου ειναι οι πειραματισμοι που κανουν με την electro μουσικη κατα τα αλλα καμια σχεση
αργοπορημενος και καταιδρωμενος…σημερα μολις ακουσα προσετικα muse…και εχω να πω οτι δεχομαι να στηθω σε τοιχο και να με γιαουρτωσετε, που εκανα αυτο το μεγαλο εγκλημα στον ευατο μου και τοσο καιρο τους ειχαν στην αδιαφορια… ΕΓΚΛΗΜΑ… απιστευτοι μουσικοι και απιστευτη μουσικη…
δεν ακουσα ολοκληρωμενο αλμπουμ απλα διαφορα κομματια…επαθα σοκ με το feeling good, prog υμνος…εκτος αυτου ακουσα κα εμεινα μαλακας : supermasive black hole, knights of cydonia, hysteria (σε ποιο ελληνικο πολιτικο ντοκυμαντερ παιζει το ιντρο??), stockholm syndrome… ηδη παρηγγειλα το τελευταιο αλμπουμ τους απο play.com…
Προτεινομενα τραγουδια
Butterflies and Hurricanes
Map of the problematique
Exo-Politics
Stockholm Syndrome
Time is running out
και και και,
είναι μεγαλη η λιστα 8)
Σιγά το κατόρθωμα να παίζεις κιθάρα και να τραγουδάς. Εδώ άλλοι παίζαν και ντραμς παράλληλα. Απλά ο τύπος δεν ακούγεται λάιβ, χάλι. Στούντιο δεν ξέρω τι κάνει, είναι άλλη ιστορία.
Τα μπρούταλ τι σχέση έχουν και τι με νοιάζει πως σου φαίνονται? Εδώ μιλάμε για Muse.
Πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο.
Ναιλιστ γουστο σου καπελο σου που βρισκεις τον τυπο απαισιο και απαλευτο. Δεκτον. Αλλα το κριτηριο ‘‘σιγα υπαρχουν κι αλλοι που παιζουν κιθαρα και τραγουδανε’’ νομιζω δεν στεκει.
Με αυτη τη λογικη ας ακουμε 6 συγκροτηματα στο συνολο, οι αλλοι ειναι ιμιτασιονς.
Τελικά έχετε το off topic στο αίμα σας ε? Διαβάστε τι είπα εξ αρχής:
Πρέπει να βρουν επειγόντως τραγουδιστή ε!
Δεν σχολίασα ούτε αν παίζει καλά κιθάρα, ούτε αν ξέρει μαντολίνο, ούτε αν χοροπηδά σαν τον Dickinson. Την απόδοση του στα φωνητικά σχολίασα. I rest my case.
Πλακα κανεις? Αυτα ειπες που το ειδες το οφτοπικ?
Και ενηγουεη ειπα και πριν, σεβαστα τα γουστα του καθενα. Απλα το τεκμηριο μου φανηκε εντελως ΓΕΛΟΙΟ.