Muse

Το ξαναδιαβασα. Κερδισα κατι?
Δεν ανεφερα τιποτα απο ολα αυτα. Δες το πρωτο ποστ που εκανα εδω.
Σου δινω παραπανω τασκ να το ψαξεις κι ολας γιατι βαριεμαι να κανω κουοτ.

Αναφερομαι σε αυτο που ειπες ‘‘κι αλλοι κανουν 2 πραγματα ταυτοχρονα’’. Αρα αν καποιος αρχισε το οφφ τοπικ εσυ εισαι.

Ασχετη? Λεω πως τα φωνητικα εινα πολυ καλα αν αναλογιστεις το γεγονος πως παιζει και αρπισμα ξερω γω την ιδια ωρα…

και το άλλο είναι ενα παραδειγμα για το πως θα ημουν εγω στο θρεντ για μπλακ μεταλ κυκλοφοριες…
οντως οφφτοπικ… :–

Ok ρε παιδιά. Στον nihilist προφανώς οι Muse δεν αρέσουν, σε άλλους αρέσουν. No big deal. Τα γούστα είναι γούστα και αυτό που σε έναν φαίνεται έργο τέχνης, σε άλλον φαίνεται σκουπίδι. Γνωστά πράγματα, που τα αποδεχόμαστε ως έχουν.

ΥΓ - πάμε και για νανάκια σιγά σιγά όμως…

Εξήγησε μου,γιατί ποστάρεις όπου να ναι? Θες να ανεβάσεις post counter γιατί τώρα έγινες mod?

Kαλά μωρέ, δεν είναι και ο πρώτος που παίζει κιθάρα και κλάνει. Σιγά τον άθλο.

Ακούστε λίγο νάηλ, να δε΄τε πως τα χέρια πανε πάνω-κάτω στα τάστα, δεν παίζουν ένα ριφφακι, και τι φωνή βγαίνει.

Α, έλλατορ, ακόμα δεν έγινες μοντ και κάνεις κόντρες με τον Καρβου; Κρίμα ρε συ.

Ωπα μαν! Φάουλ. Ύπάρχει κάποιος περιορισμός που ποστάρει ο καθένας?

Διαβασε λιγο ξανα αυτα που ειπε. Δεν μιλαω για γουστα, ποτε δεν προσπαθω να επιβαλλω τις αποψεις μου. Αναφερθηκα σε κατι διαφορετικο.

Παω για νανακια τωρα. Ας μιλησετε εσεις οι μεγαλοι γιατι εμεις σπαμαρουμε και λεμε πραματα διχως νοημα.

Αχ αυτη η δημοκρατια αχ.

Μπαη.

Καθενας με το πονο του(για το zaf πηγε αυτο).Ωραια ακουστε και το καινουριο slipknot.

Όχι,απλά βλέπω τώρα τελευταία ποστάρει ότι να ναι,δηλαδή λέει τα ίδια και τα ίδια απλά για να postάρει.Όπως με τους κανόνες καλή ώρα.

Καλά ρε παιδιά κι εγώ θεωρώ την black metal άθλια πάνω κάτω πχ, δεν θα μπω σε κάθε black metal τοπικ ν’ αρχίσω να κατακρίνω και να λέω καραγκιοζάκους τους μουσικούς έτσι απλά. Και κάπου εκεί είναι ο (αυτο)περιορισμός πιστεύω.

Αυτό είναι και το νόημα της ανεκτικότητας. Αυτό πάει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δε μπορώ να σας καταλάβω που ενοχλείστε παιδιά. Θα πρεπε να λέμε δηλαδή “ο Χ ειναι καλυτερος απο τον Ψ επειδή το λέω εγώ?”. Σας πειράζει που τονίζουμε οτι είναι καλό να αποδεχόμαστε το διαφορετικό γούστο του άλλου?

Και ναι, θα το τονίζουμε ξανά και ξανά.

Σβήσε το posts σου τώρα,είναι spam :!:

Εσύ είσαι αυτός που σπαμμάρει συνεχώς εδώ μέσα. Μη συνεχίσεις.

Spammάρω σε συγκεκριμένα topics,απλά δεν έχω ασυλία.Αν το spam απαγορεύεται,σβήστε τις 2-3 τελευταίες σελίδες.

Οι τελευταίες σελίδες δεν έχουν λόγω να σβηστούν γιατί αφορούσαν κουβέντα γύρω απο το συγκρότημα.

Μη σπαμμάρεις άλλο, το ξαναλέω. Τα τελευταία ποστ μάλλον θα σβηστούν.

απλα αυτο που θελουν αν πουνε τα παιδια,φανταζομαι,ειναι οτι καλο ειναι να λες την αποψη σου (μαρεσει ,δεν μαρεσει) και οχι να κραζεις ανοιχτα.και κυριως οταν δεν εχεις ασχοληθει με μια μπαντα.ξερω οτι παντα θα γινεται και εχει τυχει να το κανω και γω(οχι εδω μεσα) αλλα οταν μιλαω για μουσικη.

Προφανώς σε άλλο κομμάτι τους* θα αναφέρεσαι…

[SIZE=“1”]*ούτε καν είναι δικό τους το συγκεκριμένο.

ps: ό,τι νά 'ναι όλα τα προηγούμενα[/SIZE]

Ναι, και γαμώ τις μπάντες, και το Live τους στη Μαλακάσα, ητο απο τα καλύτερα που έχω δει, απο άποψη, ήχου, σκήνικων,κ.α.

σκαστε:-s και δειτε αυτο.

ειναι λαιβ, + δειτε το σε φουλ σκριν.
που να το βλεπατε και λαιβ στα ΜΤV music awards, σε καλυτερη ποιοτητα. ειναι το καλυτερο λαιβ που εχω δει στη ζωη μου.

Να σκάσεις εσυ ρε !