Muse

μαρεσει το φανταικο κοινο του φορουμ!

ρε μην τρωγεστε,ρε μην τρωγεστε.για ενα συγκροτημα μιλαμε,και τη μουσικη του.αμα δε σα αρεσει δεν χρειαζεται να μπαινεις στο θεμα του και να το κατακρινεις αρνητικα.δε γουσταρεις?μην ασχολεισαι.πες τη γνωμη σου οποια και αν ειναι αυτη και φυγε.γουσταρεις?μεινε πες τη γνωμη σου και συζητησε πανω στο συγκροτημα…

αχ…αργησες ενα μηνα…:stuck_out_tongue:
εντ οφ σπαμινγκ

Άντε να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για τους Muse… Πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχα βρεθεί στην Αγγλία και είχα αγοράσει ένα τεύχος του Kerrang! που πρότεινε τα 100 καλύτερα albums του Rock, Metal, κάτι τέτοιο… Συμπεριελάμβανε δε σε αυτά δύο των Muse, το Origin of Symmetry και το Absolution. Ένα μήνα μετά βρισκόμενος στο Metropolis ψάχνοντας για cd πέφτει το μάτι μου στους Muse και το πρόσφατο (τότε) Black Holes and Revelations. Θυμάμαι και το αφιέρωμα του περιοδικού και αποφασίζω να αγοράσω το Origin of Symmetry, ως φθηνότερο από τα άλλα… :-k

Το ακούω μην έχοντας ακούσει τίποτε άλλο από αυτούς*, χωρίς προφανώς να είμαι στην κατάλληλη διάθεση και μη δίνοντας την απαραίτητη προσοχή, οπότε δε βρίσκω κάτι ενδιαφέρον. Με εκνευρίζει δε η φωνή του Bellamy… Δεν πτοούμαι όμως και αγοράζω και δεύτερο δίσκο τους, το Absolution. To αποτέλεσμα είναι το ίδιο και λυπάμαι τα λεφτά μου… [-X

Fast forward στο πιο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα δύο εβδομάδες πριν… Είναι να πάω ταξίδι οδικώς στην Κέρκυρα και διαλέγω τα CDs που θέλω να ακούσω στο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτά και το Absolution με σκοπό να το ακούσω πιο προσεκτικά μήπως δεν πάει χαμένη η αγορά… Ξεκινάω 4:30 το πρωί και το πρώτο CD που βάζω στην εθνική είναι αυτό… Το click έχει γίνει από το Intro κιόλας! Αpocalypse Please, Time Is Running Out, Sing for Absolution και το υπέρτατο Stockholm Syndrome με το άκρως πωρωτικό εισαγωγικό riff (ειδικά τη δεύτερη φορά που “σπάει” με τις “τσιριχτές” είναι ηδονικό)… Διάλειμμα και συνέχεια με Hysteria… Tι να πω… Στις διακοπές ήθελα να οδηγώ εγώ από την παρέα μόνο και μόνο για να ακούμε το Absolution!

Όταν επέστρεψα έβαλα και το Origin of Symmetry και τα New Born, Bliss, Space Dementia, Hyper Music, Plug in Baby, Citizen Erased με κέρδισαν με την πρώτη… Συνέχισα με το καινούριο τους το οποίο τελικά πιστεύω κι εγώ πως είναι το καλύτερό τους, με το θεϊκό Assassin και τα drums του να κοντράρεται με το Stockholm Syndrome για το καλύτερό μου τραγούδι από αυτούς… Άλλα highlights τα Map of the Probleμαtique, Knights of Cydonia, Invincible (για γλυκανάλατες καταστάσεις), Take a Bow, City of Delusion (με τις latin αναφορές)… όλα! :thumbup:

Τι άλλο να πω… Λυπάμαι που δε με είχαν πιάσει πέρυσι να είμαι και στη συναυλία τους… :frowning: Σειρά έχει το Showbiz…

*Εν τέλει, πρόσφατα ανακάλυψα πως προφανώς θα είχα ακούσει το Starlight, απλώς δεν ήξερα τότε ότι ήταν δικό τους… :roll:

ψηφιζω Origins. Υπεροχος δισκος, ποικιλομορφια, φοβερο artwork, και για τελος το megalomania!

Χμμμ δεν ξερω,θα το φιλοσοφησω λιγο και θα ψηφισω αυριο.Μαλλον προς το OoS κλινω.

Absolution ή Black Holes and Revelations; :-k

Στο δέυτερο μου αρέσουν περισσότερα τραγούδια, στο πρώτο μου αρέσουν περισσότερο τα τραγούδια… :-k

Ψήφισα Absolution

Ας δώσει κάποιος τα φώτα του σχετικά με το από πού μπορούμε να πάρουμε το Ηullaballoo DVD. Στο e-shop τίποτα. Amazon? :-s Πόσα χρόνια πρέπει να το περιμένω για να έρθει; Να μου το παραγγείλουν από κανα Μετρόπολις παίζει;

Είμαι n00b σε τέτοιας φάσης αγορές :stuck_out_tongue:

Το είχα δει την τελευταία φορά στα Μετρόπολις…

http://www.play.com/Music/MusicDVD/4-/102955/Muse-Hullabaloo/Product.html

Tζαμπα μεταφορες…

βεβαια και στο fnac τοχανε, αλλα δεν εισαι Αθηνα ε?..

το absolution, βεβαιοτατα. αλλα επειδη το plug in baby ειναι στο origin if symmetrie, διαλεγω αυτο.

:!:

Έλα ρε, λες να είμαι τυχερή; Το άλλο που ρώτησα, αν τους ζητήσω να μου το φέρουν, δεν ξέρετε αν παιζει σαν επιλογή ε; Μη γίνω και ρόμπα λέγοντάς το σε κάναν υπάλληλο :stuck_out_tongue:

Mrwhatshisname, thanks :slight_smile:

Πανε στο Public στο Cosmos και παρηγγειλε το.Εκει στανταρ μπορεις.:wink:

:smiley:

Ξέρεις εσύ…

Absolution

Ε, absolution για την κομματαρα ( που ακουγοντας τον δισκο μπανει στο repeat… :stuck_out_tongue: ) hysteria, kai apocalypse please, stockholm syndrome, blackout … Αυτος ο δισκος εχει πολυ δυνατα κομματια και ακουγεται συνεχως…

μμμ,δεν εντυπωσιαστικα πρεπει να πω.το absolution ειναι αρκετα καλο cd αλλα και παλι δεν με κερδιζουν

πολλοι καλοι ειναι. ακουω φανατικα το newborn, το in your world, sing for absolution, starlight…και συνεχως ακουω και αλλα. εχω ξεχωρισει αρκετα και μου αρεσουν πολυ… :!:

οι Muse ειναι πολυ καλοι.
τους ακουσα πρωτη φορα πριν καμια 8ετια και ξετρελαθηκα…
εχουν κατι το ατμοσφαιρικο και ο τραγουδιστης εχει αρκετα καλη φωνη…

According to bass player Chris Wolstenholme, fans of Muse shouldn’t be expecting new material anytime soon.

Xαχα καλά να πάθετε όλοι οι φανς των Muse :razz: