Εβαλαν τους Muse να παιξουν playback σε μια Ιταλικη εκπομπη και αλλαξαν θεσεις ολοι μεταξυ τους, εκαναν ενα μινι rotation και δεν πηρε πρεφα κανεις :lol::lol:
στα drums ο Bellamy πολυ γελιο :lol::lol:
και στο τελος η παρουσιαστρια στον κοσμο της
Pira To The Resistance!!!
Apla den iparhi einai mou fenete i kaliteri douleia tous!An kai dn ginete na sigreinis Muse m Muse gt apla einai ola ta songs 8eika!
Stenahorithika pou den kikloforisa to Uprising san Single vevea!
Elpizw na er8oun sto epomeno tour stin elada!
Αγόρασα το The Resistance την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Είμαι πανευτυχής !
Απίστευτα καλό Άλμπουμ πραγματικά έδωσαν resital μουσικού ταλέντου!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα όχι μονo γιατί μου άρεσε τόσο πολύ άλλα και γιατί αν το αγοράσετε και δουν οι Muse οτι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από Ελλάδα πλευρά μπορεί να μας έρθουν στο Ανοιξιάτικο tour!
Muse On!
Μπα, δε νομίζω. Αν είναι να πρωτοακούσεις, καλύτερα να ξεκινήσεις με το Black Holes and Revelations… Πιο εύκολα θα σε κερδίσει. Και μετα Absolution, νομίζω…
Ερώτηση προς το Rocking, πιστεύετε πραγματικά ότι όσο πάνε οι Muse αλλοιώνονται?
Εγώ είμαι τελιος εναντίον αφτής τής άποψης και μπορώ να πω οτι εκνευρίζομε πολύ όταν βλέπω comments στο youtube.com να λένε οτι έχουν χάσει τελίος το στυλ τους!
κατά την γνώμη μου ΌΛΗ τους η δισκογραφική δουλεία είναι απίστευτη…
και θεωρό απολυτά φυσιολογικό για ένα γκρουπ να αλλάζει τους τόνους του και την διάθεσή του ανά διαστήματα και αλμπουμς…
γιατί υπαρχή αφτί η λογική οτι oi Muse χάλασαν από τότε που έγιναν γνωστή?