Muse

λες ε ?

χμμμμ…:-k

Awake, Βερολίνο πάω κι εγώ… Αν ψάχνεις παρέα για τη συναυλία.

να ειχα τη δυνατοτητα να παω εξωτερικο για συναυλια,και γαμω ειναι.χειμωνας ειδικα.:cold:
Ειδα προσφατα το dvd τους στο wembley και ειναι απλα απιστευτοι Live.Μπραβο στα παιδια:respect:

Με ποια εταιρια θα πας?
200 μπρος-πισω ετσι?

Lufthansa, προφανώς πηγαινέλα.

Παιδια παει κι η easyjet βερολινο απο αθηνα. Κι απο αυτα που κοιταξα μπορεις να βρεις εισητηρια αλε-ρετουρ με λιγοτερα απο 180…

Edit.Μαλακια μου. Σκεφτομουν αεροπορικα για βερολινο.

Να σημειώσω ότι τα αεροπορικά τα έχω κλείσει από τον Ιούλιο.

αυτο.

δεν κανονιζεις ταξιδακι εξωτερικο για λαηβ τελευταια στιγμη. Ποσο μαλλον οταν εχει ανακοινωθει αρκετους μηνες πριν

Absolution

μεγαλη δισκαρα.και απορω πως το αφησαν εκτος δισκου τη κομματαρα fury ?

επιασα και το black holes

Ακομα δεν το εχω εμπεδωσει αλλα απο τα πρωτα ακουσματα εχω ηδη καει με το map of problematique

ΕΠΟΣ

Εγω το θεωρώ το καλύτερο τους κομμάτι…

Και μένα άνετα μέσα στα 5 αγαπημένα μου.
Live ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή προσωπικά…

Όντως κομματάρα.Γενικά το Black Holes είναι απίστευτος δίσκος.Το ένα τραγούδι καλύτερο από το άλλο.Και το καλό είναι ότι οι Muse εξακολουθούν να κρατάνε σε υψηλό επίπεδο τη μουσική τους

Πάμε Wembley!!! :vibrate::vibrate:

Κι εγώ το ψήνω…8)
Ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπορώ να εξασφαλίσω εισητήριο? Δεν εχω κανει ποτέ μου ταξίδι για συναυλία και δεν ξερω απο αυτα…
Α και κάτι ακόμη, πόσο χρόνο έχουμε μέχρι να γίνει sold out?:stuck_out_tongue:

Προβλέπεται sold out σε ελάχιστα λεπτά, όπως το 2007 και τότε ανακοίνωσαν αμέσως και τη δεύτερη συναυλία.
Πάντως οι αγορές εισιτηρίων από το internet ως τώρα έχουν αποδειχθεί ασφαλείς για μένα και ως προς τα στοιχεία που είχα δώσει αλλά και ως προς την παράδοση των εισιτηρίων(τότε έμενα εκεί βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει παράδοση απο Βρετανία προς Ελλάδα…)

Εμείς βγάλαμε… Members presale κι έτσι 8)

Μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες αν οχι και η αγαπημενη μου.
Η μαθιου ειναι οτι χρειαζομαι για να μου φτιαξει η μερα. Η ενεργεια του στη σκηνη ειναι μοναδικη. Ειναι ΘΕΟΣ απλα.
Με το Resistance απογοητευτηκα πολυ ομως. Καμια σχεση με τα παλια τους. Δεν μου αρεσει καθολου ο νεος τους ηχος και ελπιζω να τον αλλαξουν. Το μονο κομματι που μου αρεσε απο αυτο το αλμπουμ ηταν το Unnatural Selection.
Κριμα…
Οσο για τα παλιοτερα αλμπουμς τους τι να πρωτοπω…
Αγαπημενο ειναι μακραν το Origin of Symetry και ακολουθει το Absolution με το Showbiz.
Απο το Black Holes And Revelations αρχισε να αλλαζει τοσο εντονα ο ηχος τους ακι αυτο με ξινισε η αληθεια ειναι.

αγαπημενο μου το space dementia, απλα τελειο

φιλη της unburnt εισαι λενα?

Γιατι με ρωτανε ολοι αυτο το πραγμα; Δεν την ξερω την κοπελα, δεν εχουμε μιλησει καν…:-k

Λες δηλαδη οτι σ’αρεσει πιο πολυ το showbiz απο το black holes? ενταξει γουστα ειναι αυτα δεν λεω, αλλα μηπως παιρνεις ναρκωτικα?