Muse

2 Likes

Ποιος έβγαλε τα ~ από τον τίτλο του topic ρε και έψαχνα μια ώρα? :stuck_out_tongue:

22.00 ώρα Ελλάδας, previously unseen footage απ’τις συναυλίες του Teenage Cancer Trust στο Royal Albert Hall. :eyes: :eyes: :eyes:

Τα preview είναι από συνεντεύξεις και το Knights του 2008, αλλά επειδή ξέρουμε τι υπερτρολ είναι οι Muse δεν αποκλείεται να δείξουν footage απ’το 2018 ( αν και δεν ήταν TCT η συναυλία τότε ).

Αν είναι απ’το 2008, περιμένουμε πολύ όμορφα πραγματάκια, με highlight το Megalomania παιγμένο περίπου όπως ηχογραφήθηκε, δηλαδή αντί για πίανο σε εκκλησιαστικό όργανο ( βέβαια είχε δοθεί ως Christmas gift το 2011 άρα δεν είναι ότι δεν το έχουμε δει ).

Setlist:

Take A Bow
Map of the Problematique
Supermassive Black Hole
New Born
Butterflies & Hurricanes
Fury
Feeling Good
Invincible
Hysteria
Starlight
Bliss
Time Is Running Out
Stockholm Syndrome
Megalomania
Plug In Baby
Knights of Cydonia

edit: Δεν πάτησα καν το description στο link που έβαλα :stuck_out_tongue: Fury, Invincible, Bliss, Megalomania, Knights απ’το 2008 θα είναι, 25’ περίπου

2 Likes

Αυτό είναι το youtube που θέλουμε, το τέλος με το Bliss απλά γαμάτο

εγω, μου εσπαγε τα νευρα κοντα δεκα χρονια και πολυ προσφατα καταλαβα οτι εχω τη δυναμη.

εδιτ: το παιδι στο κλιπακι απο πανω ειναι το μαλακιστηρι απο κομπρακαι ε;

4 Likes

Πέτυχα αυτό μετά από καιρό :upside_down_face: :upside_down_face:

Έφτασε η καθιερωμένη -σχεδόν μοναδική πια- στιγμή του χρόνου που μας θυμίζουν τι μπαντάρα ήταν κάποτε. Hyper Music απ’το 2013 στο Τόκιο το φετινό Christmas gift. Ο Matt δυσκολεύεται, ο Chris φτύνει το reffrain, η μπασογραμμή είναι ο ορισμός της καύλας.

2 Likes

Συντομη ερωτηση πριν ξεκινησουμε καμια αλλη κουβεντουλα για την μπανταρα.

Ειναι το Knights Of Cydonia το πιο υπερεκτιμημενο τραγουδι τους ή οχι?

Κι αν οχι, ποιο ειναι?

Undisclosed Desires και από τα πιο “underground” το Fury

1 Like

Όχι δεν είναι! Αν δεν το άκουγες παντού θα το λάτρευες όπως το Citizen Erased (τυχαίο παράδειγμα)

Δεν έχουν υπερεκτιμημενο τραγουδι. Ακομα και κατι Starlight ή Madness που εχουν γινει πιο γνωστα στο ευρυ κοινο δεν νομιζω να θεωρουνται στα top απο τους πιο στενους φαν οπότε υπάρχει ισορροπία

Δεν λατρευω το Citizen Erased (!)

Και εχω ακουσει το KOC πολυ περισσοτερο απο μεγαλο κομματι της δισκογραφιας τους, ακριβως επειδη παιζεται παντου και παντα και μου το βγαζει και το YouTube με τον αλγοριθμο του παντου και παντα επισης.

Και δεν ειναι ουτε καν στα 20 αγαπημενα μου απο Muse.

Αντιθετως το Madness θα το εβαζα διχως δευτερη σκεψη στο τοπ 10 για μενα.

Πως μπορει να ειναι υπερεκτιμημενα 2 τραγουδια που δεν εχουν τοσο hype, ειδικα το δευτερο?

Δηλαδη ξερεις πολυ κοσμο να μιλαει για το Fury των Muse? Ειλικρινα δεν εχω ακουσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να το βαζει σε λιστα με τα κορυφαια ξερω γω.

αυτο λεω. Αν το ειχες ακουσει λιγοτερο θα το ειχες πιο ψηλα.

1 Like

Random top 10 για σήμερα, γιατί έτσι:

In your World
Citizen Erased
Map of the Problematique
Mercy
Apocalypse Please
The Small Print
MK Ultra
Map of your Head
Exo Politics
Thoughts of A Dying Atheist

2 Likes

Σε ποιον κόσμο ζείτε, πείτε μου να έρθω κι εγώ.

Με αυτή την εισαγωγή είναι από τα καλύτερα πραγματάκια που υπήρξαν ποτέ.-

1 Like

Showbiz
Muscle Museum
New Born
Space Dementia
Darkshines
Supermassive Black Hole
The Handler
Shrinking Universe
Con-Science
Host

2 Likes

Hysteria
Plug in Baby
Time is Running Out
Muscle Museum

Μετα βαλτε οποιο θελετε

2 Likes

θα βαλω το The Groove

1 Like

Bottom 10

Neutron Star Collision
Follow Me
Revolt
Dig Down
Save Me
Liquid State
Endlessly
Agitated
Get Up and Fight
Sing for Absolution (το ακουω ευχαριστα στην ροη του δισκου. Ποτε μονο του.)

αν και υπαρχουν καποια b-sides που δεν τα ξεχωριζω καν

1 Like

Αντε ρε

Αφού λέω underground. Στις υπόγες των Muse fans το Fury είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. To undisclosed desires ήταν χιτακι και είχε πέραση, μέχρι που βγάλαν το Madness. Γενικά συμφωνώ με το παρακάτω:

Με τη σημείωση πως το Madness είναι πολύ καλό και το Starlight κομματάρα. Ίσως έλεγα και το Uprising αλλά σκέφτομαι πόσο καυλωτικά το παίζουν live ( όταν ο Matt θυμάται να κρατήσει κιθάρα ) και αναθεωρώ.

Πάντα έτσι το παίζουν ρε :stuck_out_tongue:

:dizzy_face:

Δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω παντοτε ειχα την αποψη “ok what’s the fuss about KOC” στο μυαλο μου. Ειναι ενα παρα πολυ καλο τραγουδι το οποιο παντοτε το απολαμβανω, απλα δε θα το εβαζα στα κορυφαια τους ξερω γω.

Ε τι να κανω, με το ζορι? :stuck_out_tongue: Μου αρεσουν 4-5 τραγουδια απο το OoS αρκετα περισσοτερο απο το Citizen Erased.

Δηλαδη το Fury θεωρειται απο ενα μικρο underground κοινο κομματαρα, και αυτο το κανει υπερεκτιμημενο, αν και ο καζουαλ φαν Muse δεν θυμαται καν πως παει το τραγουδι? Και μεταξυ μας, ουτε εγω θυμαμαι καν πως παει και δεν με λες καζουαλ καν.

Παμε για τυχαια δεκαδα που θα βαλω να ακουσω τωρα, μιας και μπηκαμε στο mood:

1. The Dark Side
  2. Algorithm
  3. New Born
  4. Apocalypse Please
  5. Assassin
  6. United States Of Eurasia
  7. MK Ultra
  8. Madness
  9. Dead Inside
  10. The Handler
1 Like