3 στα 3 από αυτά που περιμένω σε ένα Muse album ως τώρα για μένα, δηλαδή μια κιθαριστική βαριά κομματάρα, ένα fun ως το θεό κομμάτι και ένα που δε θα ακούσω μάλλον ποτέ ξανά. Αν συνεχίσουν αυτή την κατανομή περίπου στα υπόλοιπα και βάλουν και 1 τραγούδι γύρω απ’το πιάνο, τότε όντως θα έχουμε μια κλασσική Muse κυκλοφορία
Η φωνητική μελωδία το απογειώνει το κομμάτι και μοιάζει για ιδανικότατο άνοιγμα του δίσκου, ενώ σίγουρα το Won’t Stand Down και το Will of the People είναι 2 και 3 επίπεδα πάνω από ο,τιδήποτε του ST για μένα.
Δεν προβλέπεται άλλη κυκλοφορία μέχρι τον Αύγουστο, επομένως σιγά σιγά μπορούμε να μπαίνουμε σε mood συναυλίας
Το Compliance λέει που οκ ούτε εμένα μου αρέσει το ρεφρέν αλλά το υπόλοιπο το θεωρώ σούπερ.
Πιο πολύ διαφωνώ με αυτό
Μιας και το ξαναακουσα προχθές,
Algorithm, The Dark Side, Propaganda, Break it to Me, The Void = εξαιρετικά όπως και οι εναλλακτικές εκδοχές τους
Blockades, Pressure = καλά fillers
Thought Contagion, Something Human, Get Up and Fight, Dig Down = μέτρια έως κακά
To compliance δεν ειν κακό live… Το προτιμώ απο studio version
Βέβαια παίζει να μην είμαι κ αντικειμενική γιατί μου έχουν λείψει τόσο οι συναυλίες, που κ την παπαλαμπραινα να πουν, μάλλον θα γουστάρω