Muse

3 στα 3 από αυτά που περιμένω σε ένα Muse album ως τώρα για μένα, δηλαδή μια κιθαριστική βαριά κομματάρα, ένα fun ως το θεό κομμάτι και ένα που δε θα ακούσω μάλλον ποτέ ξανά. Αν συνεχίσουν αυτή την κατανομή περίπου στα υπόλοιπα και βάλουν και 1 τραγούδι γύρω απ’το πιάνο, τότε όντως θα έχουμε μια κλασσική Muse κυκλοφορία

Η φωνητική μελωδία το απογειώνει το κομμάτι και μοιάζει για ιδανικότατο άνοιγμα του δίσκου, ενώ σίγουρα το Won’t Stand Down και το Will of the People είναι 2 και 3 επίπεδα πάνω από ο,τιδήποτε του ST για μένα.

Δεν προβλέπεται άλλη κυκλοφορία μέχρι τον Αύγουστο, επομένως σιγά σιγά μπορούμε να μπαίνουμε σε mood συναυλίας :sunglasses: :sunglasses:

1 Like

εγω στην εισαγωγη νομιζα ακουγα the beautiful people απο μανσιον… antway… ωραιο τραγουδι…

Συγγνώμη, ποιο τραγούδι δε θα ακούσεις ποτέ ξανά?

Το Compliance λέει που οκ ούτε εμένα μου αρέσει το ρεφρέν αλλά το υπόλοιπο το θεωρώ σούπερ.

Πιο πολύ διαφωνώ με αυτό

Μιας και το ξαναακουσα προχθές,
Algorithm, The Dark Side, Propaganda, Break it to Me, The Void = εξαιρετικά όπως και οι εναλλακτικές εκδοχές τους
Blockades, Pressure = καλά fillers
Thought Contagion, Something Human, Get Up and Fight, Dig Down = μέτρια έως κακά

Συμφωνώ εν πολλοίς με τα.οσα λες για το πολύ άνισο ST, αλλά το Dig Down είναι ωραία γκοσπελια

Τώρα οι Placebo, 23.30 βγαίνουν οι Muse

5 Likes

Πολύ καλο ξεκίνημα! Αντε να ζεσταινομαστε κ για τα δικά μας… Λίγες μέρες εμειναν😁

1 Like

Σε μεγάλα κέφια, τελειώνει Hysteria και τζαμάρουν με Know Your Enemy από RATM

ηρθα να πω για RATM αλλα με προλαβες οποτε

βαιαιαιαιαιρους

1 Like

Κάτι μου λέει ότι όλος ο κύκλος αυτού του album θα είναι ένα best of compilation

Και duality να τζαμάρουν… σε πολύ μεγάλα κέφια

1 Like

To compliance δεν ειν κακό live… Το προτιμώ απο studio version
Βέβαια παίζει να μην είμαι κ αντικειμενική γιατί μου έχουν λείψει τόσο οι συναυλίες, που κ την παπαλαμπραινα να πουν, μάλλον θα γουστάρω :joy:

2 Likes

Πήγα να κατουρήσω και να πάρω μπύρα όταν ξεκίνησε :laughing: :laughing:

Έλα μωρέ… Δως του μια ευκαιρία :sweat_smile:
Κ εμένα δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά οκ… Μετά από κάμποσες μπύρες κ αν είναι κ live… Μια χαρά :grin:

1 Like

@JTN έλα και nishe, το πήρες το εισιτήριο σου ή ακόμη?

7χορδη και Citizen αντε γεια

1 Like

Citizeeeeeen

@ nnnkkk οχι!!

1 Like

Ακόμα κι όταν σπάει η φωνή του, το Citizen είναι απίστευτο

τι κανει μωρε στο plug in baby

1 Like

Ακριβώς το ίδιο με τη Ρώμη το 2012