Ποπα - ειναι κ ωραιος ο χωρος. Αλλα στανταρ θα φυγουν σε δευτερολεπτα ολα.
Αν καταφέρεις και προλάβεις, πάρε ένα επιπλέον και για μένα
To μεγαλυτερο win με MUSE ηταν ενα τσαμπε προμοσιοναλ λαιβ που κανανε για το Word War Z, ειχα σπασει το refresh αλλα τα καταφερα. Κερδισα επισης EYE CONTACT με τον Matt στη πρωτη σειρα και wink
Θα προσπαθησω για τις 10, γιατι 9 εχω TOOL στο Ο2.
Δηλαδή είδες αυτό ε? Nice
Γαμώ, δε μου έκατσε άσχημα εν τέλει, αλλά το ότι έφυγα απ’το Λονδίνο και δεν είμαι κοντά για όλες τις συναυλίες δε θα το ξεπεράσω ποτέ
Αν ζούσα σε μια πόλη τύπου Λονδίνο ή Νέα Υόρκη πολύ πιθανό να επαιτούσα.
Εγώ αν δεν έφευγα θα είχα αναγκαστεί πιθανότατα, πήγα Γενάρη του 20 και έμεινα μέχρι Αύγουστο, καλύτερο timing ever
Θα δούμε, έχω ακόμα το pre-settled για 3 χρονάκια
Ελα εσυ και θα βρω παγκακι και για σενα, εχω κι εναν καναπε στην αναγκη…
Καλα πηγε αυτο…
Έτσι όπως το έγραψες, για λίγα δευτερόλεπτα νόμισα ότι πραγματικά έγινε κάποια κλήρωση για να κοιτάξει κάποιον στα μάτια ο Bellamy και το κέρδισες.
Σημερινό liveακι μετά από 2.5 χρόνια, στο Exeter, χθες ανακοινώθηκε όσοι είστε UK λογικά σας ήρθε mail.
Στα πιο ενδιαφέροντα, ντεμπούτο για Won’t Stand Down και Compliance, παίξανε και τα Assassin, Bliss, Stockholm, Agitated πέρα απ’τα κλασσικά.
Πρώτη συναυλία σήμερα από τις 2 στο Apollo
Ντεμπούτο για το The Gallery μαζί με Bliss, Assassin, Stockholm Syndrome, Citizen Erased και Space Dementia, δεν το λες και άσχημο
Εξαιρετικο το σετλιστ, δειχνει και μια σημαντικη νοσταλγια για το Origin Of Symmetry.
Το Pressure δεν το εχω δει ποτε live και δε θα ηθελα καν. Απο τα ελαχιστα τραγουδια των Muse που με κριντζαρουν, αν οχι το μοναδικο.
Ήταν και το New Born, αλλά το άλλαξαν με το Stockholme Syndrome…
Σε επιπλέον νέα, έφυγε ο Morgan μετά από 15 χρόνια συνεχής παρουσίας, πράγμα που σημαίνει πως αυτό είναι ένα appreciation post.
O Morgan Nicholls λοιπόν ήταν για 15 χρόνια το unofficial 4o μέλος των Muse. Μετά την κυκλοφορία του Black Holes, μπήκε στη σύνθεση ως μέλος των ζωντανών εμφανίσεων τους, παίρνοντας τη θέση των προηχογραφημένων backing tracks. Σε αυτά τα χρόνια, έχει παίξει λίγο πολύ τα πάντα για να βγει ο ήχος που ακούμε στις συναυλίες, δηλαδή keyboard, synth, κιθάρα, μπάσο, drums, ταμπουρίνο, γιουκαλίλι και Cabaca μεταξύ άλλων (?).
Εκτός από τους Muse εχει συνεργαστεί και με τους Gorillaz, παίζοντας μπάσο για τις ηχογραφήσεις του Demon Days και στην εμφάνιση των The Who στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.
Θα μας λείψει και δε θα μας λείψει, γιατί δεν είναι μέλος των Muse, αλλά ήταν αναπόσπαστο κομμάτι τους στο δρόμο προς την κορυφή και πάντα μια ωραία παρουσία δίπλα απ’τον Dom (πολλές φορές και σε λιιιιιγο χαμηλότερο επίπεδο ). Επίσης απελευθέρωσε τον Matt απ’ το να κρατάει συνέχεια κιθάρα ή να παίζει το πιάνο (όχι και το intro του New Born ρε παιδιά ο Morgan…)
1 | Will Of The People |
---|---|
2 | Compliance |
3 | Liberation |
4 | Won’t Stand Down |
5 | Ghosts (How Can I Move On) |
6 | You Make Me Feel Like It’s Halloween |
7 | Kill Or Be Killed |
8 | Verona |
9 | Euphoria |
10 | We Are Fucking Fucked |
26 Αυγούστου
Ειχαν πετυχει 7 στα 8 στο YouTube, αφου δεν υπαρχει τραγουδι με τιτλο Die τελικα.
Παλι καλα
Μου το πέταξε το youtube και ενώ είχα αποφασίσει να περιμένω να βγει το album, τελικά ενέδωσα. Κάπου στο 1ο λεπτό, λέω ρε μλκ δεν μπορεί, το ξέρω αυτό το κομμάτι. Γκουγκλάροντας, διαπίστωσα πως (όντως) δεν είναι νέο τραγούδι, αλλά απ’το Hullabaloo! Άρα ναι μεν είχαμε ντεμπούτο, αλλά μετά από 20 χρόνια.
Επίσης
Τελικά του Matt είναι
Καλο το Will of the People. Βγάζει κάτι σαν Green Day + The White Stripes + Muse αλλά μου φαίνεται ύπουλα εθιστικό
ευχάριστο popακι, απαράδεκτο βίντεο