Muse

αυτο μονο εγω το εχασα περυσι;

1 Like

Μετά από κοντά τετραψήφιo αριθμό σε ακροάσεις του κομματιού χοντρικά, έχω να πω τα εξής:

• Στα verses είναι γαμάτο που πέρα απ’την “κανονική” φωνή του Matt, ταυτόχρονα ψιθυρίζει και τον κάθε στίχο και κάνει πολύ καλό effect.
  • Στο τρίτο ρεφρέν, αυτά τα ουυυυυυυυ που κάνει ο Matt :100: :100: :100: :100: :100:
  • Το riff του breakdown είναι καταπληκτικό, το riff του breakdown στο κλείσιμο it hits different :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb:
  • Οι κραυγές νομίζω κατά 99% είναι του Chris, που σε ένα πολύ καλό παράλληλο σύμπαν, μπορεί να σημαίνει πως έχουμε επιστροφές Hyper Music και The Small Print στα setlists :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: (πιο πιθανό να αρχίσουν να παίζουν βέβαια Save Me και Liquid State)

:handshake:

3 Likes
4 Likes

Will Of The People λογικά θα είναι ο νέος υπερcringe τίτλος του album, το οποίο και συνάδει με το περίεργο logo που είδαμε στο Won’t Stand Down όπου είχαν βάλει τα αρχικά

gjnghjhfg

edit: Αν αυτό είναι το cover, μήπως σπέρνει λίγο το artwork?

1 Like

σχολιο στο youtube

In the final shot you can see these writings on the three heads (song titles?):
Dom’s Head:
・Liberation
・Will of the People
Matt’s Head:
・Compliance
・Die
・Kill or Be Killed
Chris’s Head:
・Ghosts
・Won’t Stand Down
・Euphoria

5 Likes

Μετά το WSD, αναμένω το άλμπουμ με αγωνία!

1 Like

Φέρνει πάντως στο The Beautiful People του Marilyn Manson, τι φέρνει δηλαδή ολόιδιο είναι

1 Like
2 Likes

Our souuuuuuuuls are fragile
Our minds are washed out
This is our compliiiiiiiiiiiiaaaance

It’s out there. Ποπ κομμάτι, με εμφανείς 80s synth ήχους και λίγο cringe ρεφραίν . Το μπάσο από πίσω και τα synths είναι ωραία, αλλά σε πρώτη ακρόαση δε λέει και πολλά

1 Like

Πριν το ακουσω, ως τωρα με επιτυχια 100% οταν εχεις γραψει για κατι “cringe” , ειναι γαματο, οποτε ανυπομονω να ακουσω

Θυμίζει τη μουσική που έχει για intro ο Αστρονιος

6 Likes

Τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ειναι αυτη.

Σιγουρα οτι καλυτερο εχω ακουσει απο Muse τα τελευταια 7 χρονια.

Ταυτοχρονα, κατι που μετα απο πολυ καιρο μου ακουγεται προσωπικα κατι εντελως φρεσκο, και συναμα κλασικο, για την μπαντα. Παιζουν μεν με ρετρο ηχους στα πληκτρα, οπως αλλωστε εκαναν και στον προηγουμενο δισκο, αλλα εδω περα δεν ακουω πουθενα ουτε synthwave απο τα LIDL (οπως στον προηγουμενο δισκο), ουτε εξωφθαλμες αποπειρες να ακουστουν ακριβως ως Queen ή ως Muse απο πριν 15 χρονια.

Δηλωνω τεραστιος φαν του Compliance, και αν ο δισκος εχει παρεμφερεις ηχους και συνθεσεις, ανυπομονω απιστευτα πολυ. Ηδη εχει παιξει 4 φορες σερι το τραγουδι, και νομιζω πανευκολα θα αποτελει ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια Muse γενικως. Ειναι απο αυτες τις σπανιες φορες που ακους ενα τραγουδι και το αγαπας απο την πρωτη ακροαση.

Ειδικη μνεια στο μπασο, τι να πει πλεον κανεις για τον Chris που να μην εχει ειπωθει. World Class.

1 Like

Απ’ ό,τι βλέπω, το εξώφυλλο μάλλον θα είναι αυτό

2 Likes

1ο άκουσμα…θα μπορούσε να είναι κ συνεργασία με duft punk…δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι αυτό που άκουσα…Σίγουρα περίμενα κάτι άλλο λόγω WSD

Επιμένω στην πρώτη άποψή μου, όχι κάτι ιδιαίτερο, πολύ μέτριο κομμάτι στα αυτιά μου και δε μου φαίνεται ότι θα γίνει και grower.

Ανακοινώθηκε κι ότι το album θα βγει 26 Αυγούστου, και το τελευταίο κομμάτι του tracklist έχει τίτλο We Are Fucking Fucked, που λογικά θα είναι του στυλ Undiscovered Desires

Γνωμούλες? :stuck_out_tongue:

Νομίζω πάντως ότι λείπει το signature που κάνει ο Matt, που ανεβάζει τα τελευταία ρεφραίν στην κιθάρα (μια οκτάβα?? δεν ξέρω πως λέγεται είναι σα να αρχίζεις να ξαναμετρας απ’το 12ο ταστο)

2 Likes

Μλκ τι σχολιο να κανει κανεις σε αυτο το επος?

Δεν ξερω με τι να εντυπωσιαστω περισσοτερο απο αυτο το βιντεο βασικα. Η πρωτη μου σκεψη ειναι απο το οτι ο τυπος ακουγεται οσο πιο κοντα στον Μπελαμι οσο γινεται, με δεδομενο οτι κανενας απολυτως στον κοσμο δε θα μπορουσε να κανει την τελεια αντιγραφη στην φωνη. Αλλα αν κατσω να σκεφτω λιγο παραπανω, δεν μπορω παρα να αναφερω το ποσο τελεια εχει σπουδασει ο θεος την μουσικη των Muse, σε καθε παραμικρη λεπτομερεια της. Απο τον ηχο στο μπασο και τον πρωταγωνιστικο ρολο που εχει σε καθε τραγουδι τους, εως την ενορχηστρωση, τον ηχο στην κιθαρα, τα παντα ρε.

Βασικα πειστηκα οτι καπου σε προβες των Muse εχουν διασκευασει το Master Of Puppets ακριβως ετσι :stuck_out_tongue: Αυτο που λες δε με ενοχλει, γιατι δεν συμβαινει σε καθε τραγουδι Muse, δεν το θεωρω απαραιτητο δηλαδη. Το μονο σχολιο που θα μπορουσα να κανω ως “συμβουλη”, ειναι οτι το πιανο θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο πληθωρικο στο πρωτο μισο της γεφυρας. Ο Μπελαμι νομιζω θα επαιζε πιο πλουσια, αν καταλαβαινεις τι εννοω. Το δευτερο μισο ομως ειναι λες και ακουω Muse :joy:

1 Like

Λέω να κάνω μια προσπάθεια, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο :crossed_fingers:

1 Like