Για να δουμε τι θα ακουσουμε σε λιγες μερες…
Και ελληνικός δάκτυλος (ή κυπριακός;)…
Producer: Savvas Stavrou
Δυναμίτης γμ το κεφάλι μου
Θεωρώ προσωπική επιτυχία ότι κράτησα επίπεδο και δε χειροκρότησα μέσα στο γραφείο όταν έσκασε το κλείσιμο.
συνθετικό μπάσο και pop περίμενα, modern-metal riffs δεν περίμενα και έκανα σαν παιδάκι (fun fact: και δεν είμαι καν τόσο πεθαμένος οπαδός)
Papa Matheuss Bellamius Post Modernius
Παρα πολυ δυνατο τραγουδι… back to the muse we loved…
Πολύ καλό κομμάτι. Χαίρομαι για την επιστροφή στην κιθάρα.
HYPE LEVELS OVER 100000. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΝΜΠΟΗΣ ΞΑΝΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΤΤ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ COMPLETE SENTENCE
Πάρα πολύ καλό! Ανάσταση!
Τι εγινε, μαζευτηκαν κι αυτοι;
Κλαιω.
Το πιο γαματο οσον αφορα το τραγουδι ειναι οτι συνεχιζει ακριβως στην πορεια που ξεκινησε το προηγουμενο αλμπουμ, απλα εβαλαν μεσα χεβι κιθαρες απο τα παλια. Κατα τα αλλα ελαχιστα θυμιζει τους Muse των early 2000s και φυσικα το λεω για καλο.
Πολυ καλο τραγουδι. Περιμενουμε την συνεχεια. Δεν εκστασιαστηκα οπως οι παραπανω, αλλα μου αρεσε πολυ
Προς ενημέρωση, όταν λέγεται Muse απ’τα παλιά, εννοείτε όταν για καθετί που βγάζανε έλεγες “τι μπανταρα είναι αυτή”. Δεν έχουν όλες οι κομματάρες τους χεβι κιθάρες (ίσα ίσα πολύ περισσότερα είναι πιο χαλαρά) , αλλά όλες έχουν αυτό το δικό τους φίλτρο που τα κάνουν Muse κομματάρες.
Δηλώνω ενθουσιασμένος, γιατί έχει ένα 100% Muse ρεφραίν, και είναι όσο βαρύ χρειάζεται, εκεί που χρειάζεται.
Αναμένουμε Psycho Tour vol.2, για να μπορεί να πάει Coachella ο Matt με δυο φράγκα παραπάνω στην τσέπη του
Ωραίο είναι δε λέω, το προτιμώ χίλιες φορές από την ηλεκτρονική φάση που πέρασε ο Matt, έχει κλασικό Muse ρεφραίν, αλλά έχω την αίσθηση ότι εντυπωσιάζεστε πολύ εύκολα. Εκτός αν θέλατε οι Muse να παίξουν σαν Lamb of God (στο σημείο προς τη μέση).
Με τη διαφορά να είναι πως το Won’t Stand Down είναι το lead single απ’το νέο album των Muse, που σημαίνει αυξημένο airplay στο κοινό των Muse κι όχι των Lamb of God. Φαντάσου να ακούγεται στον red ή στον rock
Κλασικό κομμάτι για red και λοιπούς σταθμούς , όντως . Αλλά γενικά οι muse είναι ωραίοι ραδιοφωνικοί
Μια χαρά το τραγούδι , μου αρέσει
Όχι απλά το φαντάζομαι, το ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ! Στους πιο σιχαμένους ραδιοσταθμούς της πόλης, που κόβουν το solo πχ του Stairway to Heaven, θεωρείς εσύ ότι θα αφήσουν να παίξει το breakdown που συζητάμε? Νομίζω μετά το δεύτερο ρεφραίν θα κοπεί για να παίξει το Zombie των Cranberries.