Ε ε ε, προτού ξεκινήσει νέο παιχνίδι, να αναστήσει το παλιό πρώτα
αποκλειστηκα!!
για πειτε τι θα διαλεγατε εσεις
Season 3: Music in Media
-
Audition
-
Facebook. Profile Song. Κατι που σας αντιπροσωπευει
-
Memes. Κατι ευρεως relatable
-
Tinder Date. Ενα χαρουμενο/positive love song
-
Underrated by the public
-
Commercial Break. Κατι που θα φανταζοσασταν σε διαφημιση
-
Snubbed at awards
-
Κατι που θα ταιριαζε σε ενα υπαρκτο TV Show
-
Snap Story. Κατι με καλο storytelling
-
Emotions. Διαλεξτε ενα συναισθημα και ενα τραγουδι που να μιλαει γι’ αυτο
Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές.
ειναι τα θεματα καθε γυρου και πρεπει να διαλεξεις κομματια των Muse
εγω πηγα με
Muscle Museum
Hoodoo
Unintended
I Belong to You
Big Freeze
Space Dementia (perfume commercial)
Time Is Running Out
Apocalypse Please (The Leftovers)
The Globalist
Feeling Good
Το feeling good δεν είναι τραγούδι των Muse κλέφτη
- Futurism
- Citizen Erased
- Panic Station
- Neutron Star Collision
- The Small Print
- Will of The People (σε οποιαδήποτε χαζοχαρούμενη διαφήμιση ενός mass product με δις πωλήσεις)
- Butterflies & Hurricanes
- Thoughts Of A Dying Atheist (Rick & Morty?)
- MK Ultra
- In Your World
- Supermassive Black Hole - για οντισιον γιατι το τραγουδαω καλα στο ντους
- Map Of The Problematique - αγαπημενο τραγουδι Muse ever
- Psycho - στο Τικ Τοκ θα εσπαγε ταμεια
- Plug In Baby - γιατι ειχα οριακα ερωτευτει οταν την ειδα να το χορευει
- The Handler - τοπ 10 Muse songs ever
- Uprising - οτι πιο πιασαρικο
- The Dark Side - απο το πιο βαρετο τους (?) αλμπουμ, αλλα κομματαρα τρελη
- Time Is Running Out - στο Severance
- Resistance - τι διαφορα εχει απο την επιλογη στο 2?
- Bliss - αυτονοητο
Leakαρε το Kill or Be Killed, πολύ πολύ πολύ χαλαρά στο top10 τραγουδιών τους, η παραγωγή είναι απίστευτη
κιθαρα κλπ τελεια ολα αλλα τραγουδιστικα δεν τρελαινομαι εκτος απο κατι λαλαλα, αϊαϊαϊα και kill or be killed
για μενα με τιποτα στο τοπ 10 τους, θα μπορουσε ευκολα ομως στο τοπ 10 αλλων συγκροτηματων
Pre-chorus 10000/10 με τα toms σαν το Map και το Fate είναι Butterflies & Hurricanes σε πιο σύντομο. Μου άρεσαν επίσης πριν το 2ο pre-chorus που χτυπάει τις αρμονικές, οι δεύτερες φωνές στο 2o verse, η διπλομποτιά του Dom στο reffrain και ο ήχος που ακούγεται στην αρχή και στο τέλος που είναι σαν feedback και πιάνει όλο το χώρο
Φοβερη κομματαρα το Kill Or Be Killed, πολυ ευχαριστο το να ακους την φωναρα του Μπελαμι σε στουντιο εκδοση, αλλα και ολα τα πληκτρα στο φοντο που προσθετουν την ιδιαιτερη σφραγιδα των Muse.
Η γεφυρα πολυ χεβι να πουμε.
Ειναι μαλλον το πιο “κλασικο” τραγουδι Muse που εχει βγει εδω και 10 χρονια περιπου και καποιες συνθεσεις απο το 2nd Law. Ωραιο και το outro με τα συνθια.
Χμμ, θα πω το Handler, το οποίο είναι και ο λόγος μάλλον που το “βαρέθηκα” σχετικά γρήγορα. Ακούγεται πολύ derivative κι επιτηδευμένο (χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο το πόσο ωραίο τραγούδι είναι), ενώ το KOBK είναι Muse, όχι Muse που θέλουν να παίξουν Muse
το Handler παιζει να ειναι το κομματι που εχω ακουσει τις περισσοτερες συνεχομενες φορες στη ζωη μου
αυτο το Muse που θελουν να παιξουν κλασικους Muse μου παει πιο πολυ στο Blockades
Το ST απλά έχει γίνει delete απ’ το κεφάλι μου, δε θυμάμαι καν πως πάει το Blockades
ντροπη
Το σκέφτηκα το Handler, που παραμένει ένα από τα 20 (αν όχι 10) αγαπημένα μου τραγούδια Muse, αλλά είπα να μην το βάλω ως τραγούδι με κλασικό ύφος Muse γιατί δεν έχει αυτήν την ψυχεδελικη χρήση synths τόσο πολύ. Αλλά ναι οκ προφανώς το δέχομαι.
Δεν μου ακούστηκε ποτέ ως “Muse που θέλουν να παίξουν Muse” και δεν νομίζω ότι καμία μπάντα τέτοιου βεληνεκούς σκέφτεται έτσι κιόλας.
Πάντως αν και ήθελα πολύ να υπερασπιστώ το προηγούμενο των Muse όταν βγήκε και το εκραζαν όλοι, με εξαίρεση διαμαντακια όπως το Dark Side και κάνα δυο ακόμα, το βαριέμαι οικτρά δυστυχώς. Πράγμα που δεν συμβαίνει με κανένα άλλο άλμπουμ τους.
Το Handler είναι ίσως το αγαπημένο μου τραγούδι από τους νεότερους Muse και ειδικά το σημείο στη μέση είναι από τα highlights τους γενικότερα.
Το Kill or be Killed πάρα πολύ καλό και πολύ heavy.
… το οποίο είναι και σχεδόν copy paste από το In Your World