ε οχι και ετσι για τις ριφφαρες τους!
η εισαγωγη ομως του bliss δε σας θυμιζει τη μουσικη ηλεκτρονικων παιχνιδιων τυπου Mario?
Origin Of Symmetry μονο και μονο για το Plug in Baby, ενα απο τα αγαπημένα μου κομματια απο Muse
ΤΟ assasin ειναι απλα ΘΕΙΚΟ. thx μανο
Χαίρομαι που το OoS έφτασε στην πρώτη θέση! Μετά από ανελέειτο λιώσιμο για να αποφασίσω, τελικά έγινε ξεκάθαρο. Αυτό είναι.
Απ’ όσο ξέρω δεν υπάρχει fan club στην Ελλάδα… Είχα ακούσει σε κάποια φάση φήμες για ένα στη Θεσσαλονίκη, αλλά δε νομίζω να ισχύει.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Κι αν όντως δεν υπάρχει, γνωρίζει κάποιος τί διαδικασίες χρειάζονται για να το φτιάξεις;
(btw αύριο πρωί ξεκινά η προπώληση μέσω internet)
Μετά από ενδελεχή ακρόαση και των τεσσάρων άλμπουμ, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μεταξύ των δύο κορυφαίων άλμπουμ Origin Of Symmetry και Absolution, το Origin Of Symmetry υπερέχει ελαφρώς,όχι πάρα πολύ, από το Absolution. Κατά σειρά αξιολόγησης λοιπόν, τα κατατάσσω:
[B]1) Origin Of Symmetry
-
Absolution
-
Black Holes And Revelations
-
Showbiz[/B]
8) 8)
- Origin of Symmetry ΜΑΖΙ με Absolution (δεν μπορώ με τίποτα να αποφασίσω)
- Black Holes and Revelations
- Showbiz
Origin of symmetry
Ακους Muse???
Μα αυτοι ειναι emo! Κοιτα και εδω!
Aaaa είναι παλιοemo!!!Nτου και ξύλο στο terravibe λοιπόν:roll:
Οχί ε;
Ηmmm λοιπόν την πρώτη θέση κερδίζει το Absolution μάλλον, μετά το Black Holes και μετά το Origin of Symmetry αν και μάλλον στο Origin δεν έχω δώσει ίσες ευκαιρίες σε σχέση με τα υπόλοιπα…κάτι που όμως θα γίνει σύντομα:wink:
Χμμμμ από ό,τι βλέπω, μόνο o Bellamy είναι ήμο! Οπότε ντου και ξύλο στον παλιο-ήμο και στις Μπελαμίτσες του!
Origin of symmetry!
Αλλα αν διαλεγα τραγουδι θα ηταν το Hate this & I’ll love you απο το Showbiz…:roll:
absolution μακράν
το πρώτο που είχα, για τις κομματάρες apocalypse please, butterflies and hurricanes, stockholm syndrome, endleslsy και sing for absolution…
Kαι καθώς πλησιάζει η συναυλία όλα δείχνουν πως νικητής θα ανακηρυχθεί η δισκάρα OoS!!
Έλα ρε MUSE!!
…και πολύ σωστά!
Παδια πηγα στην συναυλια και τρελαθηκα οποιος μπορει ας μου δωσει ενα link να τσεκαρω της δουλειες τους
(και αν ειναι δυνατον σε καλη ποιοτητα)
Να τις αγοράσεις!
Στο συγκεκριμένο θα συμφωνήσω…
Xaxa!!! (3-5-2007)
Ειδες? 5 μηνες και μια μερα μετα τους βλεπαμε! Αμα δεν τα πω εγω…