Για τη πλωτή περιοδεία τους του χρόνου το καλοκαίρι έχετε ακούσει τίποτα?
Το έχουν επιβεβαιώσει οι ίδιοι… Εγώ έχω αρχίσει εντατικά μαθήματα κολύμβησης για να πάρω το πλοίο από πίσω!
…Και να πως ένας ένθερμος fan των Muse, ξεπερνά σε επιδόσεις τον Michael Phelps!!!
Πλωτή συναυλία,ε; Τα άτομα έχουν ξεφύγει εντελώς!
¶ντε και από Μύκονο!
Να ρωτησω κατι?Γιατι το ρεφραιν του bliss ειναι τοσο γκεουλιστικο?Γιατι καταστρεφουν ενα ωραιο τραγουδι στο σημαντικοτερο σημειο ολων των τραγουδιων?
Ε όχι και γκεουλίστικο…Έλεος!!!
Απιθανη ατακα…
-The RippeR mode ON-
Εσύ είσαι gay ρε!! Που θα μιλήσει ο Βούλγαρος για το Bliss… :lightsabre:
-The RippeR mode OFF-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[SIZE=“1”](no offense)[/SIZE]
Αυτο που ακουτε ρε.Οταν λει το ρεφραιν θελω να τον δειρω δε ξερω για πιο λογω.Μιλαω μονο για το ρεφραιν, ετσι?
Είναι απλό. Μην ξανακούσεις MUSE. Προφανώς έχεις ψυχαναγκαστική αντίδραση στο συγκεκριμένο συγκρότημα / τραγουδιστή… Και δεν νομίζω να ξέρεις τι σημαίνει falsetto στο τραγούδι,ε;… Αν δεν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις το ταλέντο και τις μουσικές γνώσεις κάποιου, το να χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς για το άτομο του δεν σε τιμά. No offence. Ευτυχώς, υπάρχουν τραγουδιστές και συγκροτήματα για όλα τα γούστα. Take it or leave it!.
Φυσικα υπαρχουν τραγουδια για ολα τα γουστα.Aπλα εγω ρωτησα γιατι ειναι τοσο γκεουλιστικο ρεφραιν.Για να προσελκυσει ομωφυλλοφυλους?Και δε με νοιαζει αμα η φωνη του ειναι ψιλη επειδη χρησιμοποιει falsetto,το αποτελεσμα στα αυτια ειναι το θεμα
:lol3: :lol2: :lol3: :lol3:
ΘΕΟΣ
φυσικα το ειπα σαρκαστικα…
Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου…#-o Δηλαδή όποιος χρησιμοποιεί falsetto στα τραγούδια τουα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό; Ήμαρτον! Θα ήθελα να ήξερα πόσους ομοφυλόφιλους “προσέλκυσε” ο Robert Plant, με την ίδια τεχνική, στο τελείωμα του Stairway to Heaven… :-k Είναι και το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Αμερική… Λογικά δίπλα στην αφίσα των Village People θα έχουν και αυτή των Led Zeppelin!.. ΕΛΕΟΣ!!!
Δεν εχει καμια σχεση το τελειωμα του στεριγουει με αυτο του bliss.ειδικα οταν λει “and joy in your mind” ειναι η αποκορυφωση
Άλλο είπα, άλλο κατάλαβες…Άστο καλύτερα…
η αληθεια ειναι πως δε το διατυπωσα καλα.Θελω να πω πως το φαλσετο στο στειργουει δε δειχνει το ελαχιστο γκεουλιστικο σημειο,σε σχεση με το ρεφραιν του μπλις
Κατά την προσωπική σου άποψη πάντα… Συγγνώμη, δεν σε καταλαβαίνω καθόλου και καλύτερα να μην την συνεχίσουμε τη συζήτηση…άστο…
Ω θεοι, μου πεσανε τα μαλλια με αυτο. Ομως + φυλλο + φυλο…
Παίρνει και bonus για combo…