MUSIC BREAKPOINT FESTIVAL VOL.8 1st DAY

Κάθε χρόνο γίνεται και εδώ στα μέρη μας ένα μικρό φεστιβάλ με ελληνικές μπάντες από τον χώρο του rock και metal συνήθως νέες μπάντες με ελάχιστες η καθόλου επίσημες κυκλοφορίες.

Φέτος ομολογώ πως δεν γνωρίζω ούτε μισή μπάντα :stuck_out_tongue: αλλά όπως κάθε χρόνο θα το τιμήσω. Η είσοδος είναι free.

καλα απο μπάντες ουτε εγω ξερω κατι αλλα αφου θα ειμαι εκει και θα πήζω με εξεταστική θα τιμήσω…

edit παρεμπίπτοντος απ οτι έμαθα και καβαλα έγινε κατι παρόμοιο τη παρασκευή που μας πέρασε πήγε κανεις?(astaldo)

Για τον Αστάλντο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα ηταν εκεί… :stuck_out_tongue:

Θα έρθω και εγώ φέτος σε αυτό το φεστιβάλ από Θεσσαλονίκη,μιας και θα βρίσκομαι Σέρρες τότε,παρ’όλο που γνωρίζω μόνο ένα συγκρότημα(Astrarot,παίζουν θρασοντεθ).Εφόσον η είσοδος είναι δωρεάν,μια χαρά.

Βασικά οι 3 fold pain είναι και γαμώ τις μπάντες παίδες. Ντάξει μωρέ και μεις καλούληδες είμαστε (spine chilling breeze) αλλά οι 3 fold pain είναι και γαμώ ξαναλέγω.

Αν και τελικά δεν ξέρω πόσους μπορεί να ενδιαφέρει ας πω 2 λόγια για την δεύτερη μέρα που πήγα να παρακολουθήσω.

[B]Botox[/B]: Ελληνόφωνο ροκ με 2 κιθαρίστες αρκετά βαρύ ήχο και γενικά καλή παρουσία. Αν κατάλαβα καλά έπαιξαν μόνο δικά τους κομμάτια.

[B]Steel Scythe[/B]: Πιτσιρικάδες που έπαιξαν κυρίως διασκευές από AC/DC, Kiss κ.α. άλλες συμπαθητικά και άλλες όχι και τόσο. Είχαν και ένα δικό τους κομμάτι και πολλούς φίλους τους από κάτω να τους επευφημούν (και να σπανε και λίγο πλάκα).

[B]The Next Saturdays[/B]: Punk-rock σχήμα κυρίως με δικά τους κομμάτια και διασκευές σε ramones, iggy pop κ.α. Καλοί ήταν, ωραία σκηνική παρουσία και γενικά ένιωθαν αυτά που έπαιζαν.

[B]The Silent Wedding[/B]: Progressive/heavy/power στα χνάρια των Savatage (έπαιξαν Gutter ballet σε μια καλή εκτέλεση), Shadow Gallery και γενικά προς αυτόν τον ήχο. Πολύ καλή σκηνική παρουσία, ωραίες συνθέσεις, τους βοήθησε και το βγήκαν βράδυ άφησαν καλές εντυπώσεις (τσίμπησα και το ep τους από τα stand)

[B]Astarot[/B]: Thrash/death έπαιζαν τούτοι. Ωραίοι γενικά δεν μάσησαν από τα προβλήματα (έσπασε μια χορδή από την κιθάρα και συνέχισαν με μια) το πιο in your face υλικό τους, που τουλάχιστον live έβγαζε ένα punk χυμαδιό και οι διασκευές σε Sepultura, Death βοήθησε στο να πάρουν από το κοινό τις πιο θερμές αντιδράσεις (τσίμπησα και από αυτούς το ep τους).

Αυτά τα ολίγα.

Να υποθεσω οτι ηταν πηχτρα η δευτερη μερα? Το λεω γιατι την πρωτη παρ’ολο που ειχε ελλαδα-γερμανια ειχε πολυ κοσμο.

Καλη φαση για τους ντοπιους παντως το φεστιβαλ, αξιζουν μπραβο στον Γιωργο και οποιον αλλο το τρεχει. Εγω περασα πολυ ωραια.

Μέχρι το βραδύ μάζεψε αρκετούς. Βασικά κάθε χρόνο έχει αρκετό κόσμο. Η είσοδος ήταν σχεδόν πάντα δωρεάν, κάποιες χρονιές μόνο πήγε στα 3 ευρώ και αυτά πήγαν σε φιλανθρωπικό σκοπό αλλά ακόμα και τότε ο Γιώργος φρόντιζε να φέρει και κάποια πιο γνωστή μπάντα.

Γενικά έχει την φάση του για όποιον μένει Σέρρες.