Music breakpoint festival

Τα τελευταία χρόνια στις Σερρες έχουμε και εμείς το δικό μας μικρό και ταπεινό rock/ metal festival με ελληνικές μπάντες και μόνο.

Και φέτος το festival όπως καθε χρόνο σχεδόν, θα διαρκεσει 2 μέρες και θα παίξουν συνολικά 10 μπάντες απο όλη την Ελλάδα. Κυρίως πρόκειται για μπάντες που είναι στο ξεκίνημα τους (με κάποιες εξαιρέσεις κατα καιρούς) και το μουσικό στυλ φέτος κυμαίνεται απο thrashcore μεχρι ελληνόφωνο ροκ.

Στις προηγουμενες χρονιές απο το festival περασαν όνοματα όπως οι Lucky Funeral, The Source, Roxy Bitch, Overgarven Phycho Choke, Μαυρη Μαγιονέζα και άλλοι.

Όπως θα δειτε και στην αφίσα τα έσοδα απο την συναυλία δίνονται σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στην πόλη των Σερρών. Το εισητήριο είναι 3 ευρώ για την κάθε μέρα.

Επικοινωνία: http://www.myspace.com/musicbreakpoint

Όσοι πιστοί… you know :smiley: 8)

Luna Obscura… χμμμ πολύ ενδιαφέρον! Ελπίζω τουλάχιστον φέτος να είναι πιο οργανωμένα τα πράματα εκεί, γιατί την πήγα την χρονιά που παίζανε οι Roxy Bitch κ ήταν όλα τέρμα ανοργάνωτα… από τον ήχο μέχρι τις μπύρες!!!

…ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…ΟΙ ΔΙΩΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ …ΑΧ…ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ!!!..ΦΙΛΕ…ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ…ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΔΙΗΜΕΡΟ!!!:smiley:

Πω πω, δεν ξέρω καμία μπάντα, αλλά ξέρω που είναι οι Σέρρες !

Ηρέμησε βρε ΣΚΛΗΡΟΥΛΗ με τα caps!!! Θα πάω είπαμε!!! :stuck_out_tongue:
Από Σέρρες είμαι κ πίστεψε με την στηρίζω την φάση αρκετά χρόνια…

Εδω, για όσους ενδιαφέρονται, μόλις πριν λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Για να μην τα αναλυω ενα ενα σε γενικές γραμμές ήταν ψιλομέτρια τα πραγματα απο μπάντες.

Οι Human Traces με το blues/ rock τους ήταν ίσως η καλύτερη μπαντα με δικα τους και διασκευες σε Hentrix, UFO και μια καταπληκτικη εκτελεση του rokin on a free world (η καλυτερη στιγμη της βραδια για μενα). Δεν ξεσηκωσαν παντως τον κόσμο που στο πικ έφτασαν τα 300 περιπου ατομα κυριως νεαρης ηλικιας που ενθουσιαστηκαν περισσότερο με τους everflow και το heavy power που παιζαν με διασκευες σε maiden, savatage, conception, black sabbath (die young για τον DIO)

Καλοι ήταν και οι Σερραιοι Luna Oscura που βγηκαν τελευταιοι. Παιξαν και μια διασκευη στους cradle of fillth (nymphetamine). Ο ηχος σε όλες τις μπαντες ήταν κάπως προβληματικος αλλα σε γενικες γραμμες καλος για ενα τετοιο φεστιβαλ. Αντε να δουμε και αυριο τι θα γινει.

εγω πρόλαβα μονο everflow και Luna Oscura εε εντάξει καλα ηταν μωρέ(πάντως απίστευτη ζεστή χθες!!!)…δεν ήξερα βεβαία κανενα απο τους 2…
σημερα δεν ξερω αν θα παμε αλλα να μου πεις τι αλλο να κανουμε εδω στα σερρας…

για μπαράκι ψαξε το cuervo (και ενα άλλο που εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω ονομα, διπλα στο παλιο νοσοκομειο αν ρωτησεις θα καταλαβουν να σου πουν εχω φαει κολλημα τωρα)

Αλλιώς πηγαινετε πάνω στην κοιλάδα (με ταξάκι, δεν ειναι πολύ μακρια) για καγκουρο-ποτο η καγκουρο-καφέ :stuck_out_tongue:

το irish λες. κατα τ’ άλλα μην πάτε σε κάνα πάρκο! το 'χα ξεχάσει τελείως το φεστιβάλ!! καλά που το θύμησες να πάω να δω ρούτες :slight_smile:

Ανα γεια σου και κόλλησα άγρια, irish bar γαμώτο.

χαχαχα οχι ρε συ Σέρρες σπουδάζω εδω και 4 χρονια…
οταν λεω τι αλλο να κάνεις εννοώ την φοιτητική ρουτίνα…
χαχα απο ροκ μπαράκια πάντως παω μονο ροκμπαρ και αυτο έκλεισε…:stuck_out_tongue:
(πάντως στηρίζω κακγουροποτο στην μου@@παγιδα…:p:p:wink:)

Α είσαι παλίος δηλαδή χαχαχα δεν το ήξερα. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ας γράψω και 2 λογάκια για την δευτερη μέρα :stuck_out_tongue: που ξεκινησε με του 13 backstabs που δεν προλαβα και συνεχισε με τους πιστιρικαδες venomous (3 κοριτσια 3 αγορια στην σκηνη) που παιζαν συμφωνικό μεταλ. Τραβηξαν καπως τη προσοχη με την διασκευη στην διασκευη των nigtwish στο phantom of the opera.

Καλύτερη απο την πρωτη μερα με πιο καλό ήχο στις μπαντες. Ξεχωρισαν Elysion που ειχαν ξαναπαιξει Σερρες, οπου και τωρα έπαιξαν κυριως δικα τους κομμάτια απο το άλμπουμ τους σε πολυ καλες εκτελεσεις μαζι με 2 διασκευες (Metallica, Rammstain) Εννοειται πως η Κριστιανα έκλεψε την παράσταση :roll:.

Ο κόσμος αν και αρκετός μου φάνηκε κάπως λιγότερος απο χθες. Εκει γυρω στους 300 έπαιζε πάντως μεχρι που βγηκαν οι Routes και με τον πιο rock/stoner ηχο του παιξαν μόνο δικα τους κομματια (εκτος αν μιου ξεφυγε τιποτα) επισης με καλό ήχο καλη παρουσια στην σκηνή. Τελευταίοι βγηκαν οι Show your face και αυτοι με δικα τους κατα κυριο λογο κομματια, ήταν η μπαντα που ξεσηκωσε πιο πολυ το κοινο με το thrash- core ηχο τους αλλα και τις 2 διασκευες σε Lamb of god (redneck) Sepultura (roots).

Αυτα τα ολιγα εγιναν Σερρες τις 2 προηγουμενες μερες. :stuck_out_tongue:

Παρτε και καμια φωτο και απο τις 2 μερες.

Human Traces

Luna Obscura

Elysion

Routes

Show your face

Dead, μηπως μπορεις να μου πεις οι Elysion απο Rammstein και Metallica ποια κομματια παιξανε?

A btw, δεν μπορω να δω καμμια απο τις φοτο σου.

δεν το ηξερα ποιο ηταν να σου πω απο Rammstein Metallica ήταν το wherever i may rom. Με τις φωτο δεν ξερω τι παιζει γαμηθηκα στα edit αλλα… τιποτα :dunno:

edit: νομιζω τωρα εμφανιζονται κανονικα

αν δεν κάνω λάθος το mein herz brennt διασκεύασαν οι elysion. κατά τ’ άλλα ROUTES:!:

Εγώ θα πώ για την πρώτη μέρα που ήμουνα παρών!!! Όλες οι μπάντες τα σπάσανε, δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά αυτοί που με κερδίσανε ήτγαν οι Luna Obscura!!! Σαν να άκουγα τους Epica στην Ελληνική τους version και με καλύτερα αvτρικά φωνητικά!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ η κοπελιά και ο παικταράς που τραγουδούσε (named Gogo&Aris!!!)

ΥΓ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Μπράβο ρε ζώα… έτσι… ούτε μια τουαλέτα μην αφήσετε!!