My Dying Bride - Feel The Misery

…αφού υπάρχει μόνο στις ‘‘Νέες Κυκλοφορίες’’ ας ανοιξουμε και για τα παλικάρια συν την κοπελιά από το Halifax, θέμα με τον νέο τους δίσκο, που δεν νομίζω να απογοητεύσει τους οπαδούς τους και όχι μόνο, και κυκλοφορεί 18/09

  1. And My Father Left Forever 09:22
  2. To Shiver in Empty Halls 09:47
  3. A Cold New Curse 09:15
  4. Feel the Misery 06:20
  5. A Thorn of Wisdom 05:05
  6. I Celebrate Your Skin 06:53
  7. I Almost Loved You 05:26
  8. Within a Sleeping Forest 10:43

…το αποπάνω κομμάτι το γνωρίζουμε εδώ και καιρό, και ανοίγει την φαντασία για τα καλύτερα από τους My Dying Bride

…έχει βγει κιαυτό

…πολύ καλό, από ομόνυμο single, και δεν θά’ναι στον δίσκο

…αναμένω 18 Σεπτέμβρη να μπει το Φθινόπωρο για τα καλά

:):!:

Κυκλοφόρησε στα γνωστά…
Με 2 ακροάσεις μου φάνηκε μια απ τα ίδια χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό

Tα 2 πρωτα ειναι πολυ καλα (το and my father…οτι καλυτερο εχουν γραψει μετα το dreadfull album). To feel the misery συμπαθες, προβλεπω να γινεται καποιου ειδους “χιτακι” τηρουμενων των αναλογιων παντα. Το I celebrate your skin επισης καλο με φοβερο ending. Τα αλλα κλασσικες μετριοτητες των τελευταιω ετων.

Περιμενα πολυ περισσοτερα βασισμενος στο and my father που ειχε διαρρευσει. Oh, well μολις εσωσα ενα τριανταρι απο την αγορα βινυλιου…Αυτο το εξωφυλλο ομως…

My Dying Bride - Feel the Misery

Ότι πρέπει μ’ αυτόν τον καιρό . Μου έλειψαν τα riffs που σου κατασπάραζαν την ψυχή, αλλά η ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει είναι μεγαλειώδης.

Σαφώς ανώτερο από το “For Lies I Sire” και το “A Map For All Our Failures” που παίζει να είναι ο δίσκος τους που έχω ακούσει λιγότερες φορές.

Το Feel the Misery δεν κρύβει εκπλήξεις και μάλλον δεν θα κερδίσει πολλούς καινούριους οπαδούς για το συγκρότημα. Όμως μετά από δυο-τρείς μέτριες κυκλοφορίες είναι ένας πραγματικά πολύ καλός δίσκος. Ωραίες συνθέσεις, φωνητικά, λίγο βιολί εδώ κι εκει, ότι πρέπει για τους παλιούς φαν. Δικαιωματικά αξίζει μια θέση δίπλα στα The Dreadful Hours και Songs of Darkness…

Θα το ήθελα πολύ να βγάλουν ένα δίσκο που να αξίζει μια θέση δίπλα στα άλμπουμ που ανέφερες, αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα. Ούτε κάν πλησίασαν νομίζω.

ειδικα στο the dreadful hours

Χα χα, βιαστήκατε κάποιοι να το θάψετε! Απλά προσπαθήστε να τον ακούσετε υπό συνθήκες και όχι πχ στο αμάξι στο δρόμο για το ματσάκι στην Τούμπα. 'Ισως δεν ξεκαθάρισα ότι εννοούσα θέση [B]στο ράφι[/B] μου, καθώς ο δίσκος εμένα με ικανοποίησε. Όπως και το [B]Τhe Plague Within[/B] ικανοποίησε κι έκατσε δίπλα-εντάξει όχι και κολλητά- στο [B]Icon[/B].Και δεν ανέφερα καν τα ιερά δισκοπότηρα [B]Turn Loose the Swans[/B] και [B]Τhe Angel and the Dark River[/B]!