My Dying Bride @ Greece, 30-31.01.2010

Το σκεφτομουν να παω, να μην παω.

Ε μετα απο αυτο το ποστ, αν αληθευουν τα γραφομενα, δεν γινεται να το χασω:D

Καλό, μιας και τα δύο τελευταία τους δεν τα λατρεύω… Ποντάρω σε:
The Forever People
The Return to the Beautiful [!!!]
The Snow in my Hands
The Crown of Sympathy
The Cry of Mankind
A Sea to Suffer In
θα ήθελα όμως και κομματάρες The Raven and the Rose, She is the Dark, The Fever Sea, The Prize of Beauty και για outro δεν θα ήταν άσχημο το A Doomed Lover.

Πολλά “the” ρε παιδιά…:lol:

Μαζί σου, αλλά και δύο -τρία, από τους δύο τελευταίους, κατεμέ πολ’υ καλούς δίσκους καλά θά’ναι:):!:

Ακόμα σαπόρτ, δεν έχει βρεθεί;:):!:

Παίδες, εγώ τους είχα δει στο Ρόδον (όσοι ήταν μέσα και θυμούνται έναν τύπο να φωνάζει christliar, αυτός ήμουν εγώ). Οι άνθρωποι σπέρνουν επι σκηνής. Ειδικά ο Aaron λες και παίζει σε τραγωδία. έχω το Live από τότε σε bootleg οπότε αναφέρω σετλιστ

Intro
My hope the destroyer
The raven and the rose
Under your wings and into your arms
Turn loose the swans
A cruel taste of winter
The snow in my hand
Cry of mankind
She is the dark
A kiss to remember
Symphonaire infernus et spera empyrium
The dreadful hours
The fever sea

Μάλλον δεν ήσουν ο μόνος απ’ότι φαίνεται… :lol:

@6:54

Support μακάρι να βάλουν έστω και τελευταία στιγμή, δεν λέει να αρχίσουμε το ντούμιασμα από τις 19:30!:stuck_out_tongue:

Αυτές, οι δίκαιες κατατάλλα, κινητοποιήσεις της αγροτιάς, μου έβαλαν πάλι ψύλλους στα αυτιά:-k:!:
Πάντως πια λιγότερο από δύο εβδομάδες, άντε να περάσουν οι μέρες, να ντουμάρουμε:):!:
Κιαν το σαπόρτ είναι ντουμ;:):!:

Όχι εντάξει, δεν ήμουν και στη θεσσαλονίκη. Μόνο στην αθήνα τους είδα.

:bounce::papas:

Μετά την συνέντευξη δεν βλέπω την ώρα πραγματικά…
Οι MDB είναι μια ιδιαίτερη μπάντα και δεν περιμένω τίποτε άλλο από το να δώσουν μια αξέχαστη συναυλία.
Ούτως ή άλλως εδώ είχαν κρύψει και ήλιο και σβήσανε και Mastodon…

Σιγα μη σβησαν και τους Metallica.

Φοβερή συνέντευξη, ο Άαρον φαίνεται ένας αρκετά ενδιαφέρον άνθρωπος, σύμφωνα με συνεντεύξεις του που έχω διαβάσει:):!:

Ωραία.

Φτάνουν οι μέρες,9, και η αγωνία για το τι θα δούμε για τα 20 χρόνια τους μεγαλώνει:):!:

Ας πούμε τι προσδοκούμε και τι περιμένουμε να ακούσουμε…
Προσωπικά λατρεύω το album “The Dreadful Hours” όπου όλα τα κομμάτια τα θεωρώ απίστευτα, με εξαίρεση ίσως το “The Return to the Beautiful” που δεν μπορεί με την καμία να φτάσει τον εφιαλτικό τόνο που ακούγεται στο “As the Flower Withers”. Είμαι κυρίως υποστηρικτής της “μεσαίας” περιόδου τους (“34.788% complete”, “A light at the end of the world”, “The dreadful hours”,“Songs of Darkness/Words of Light”) και ξεχωρίζω κομματάρες από τα παλιότερά τους. Τα τελευταία δύο παρόλο που τα έχω ακούσει πολλές φορές δεν μου αρέσουν παρά μερικά τραγούδια και στιγμές σε αυτά.
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω πολλά από “The Dreadful Hours” αλλά θεωρώ πως μιάς και είναι “εορταστικό” το κλίμα (:p) θα ακούσουμε κυρίως παλιά καθώς και τραγουδάρες από τα EP τους (βλ. “The thrash of naked limbs”). Σίγουρα θα παίξουν δύο από το καινούριο τους (πχ πάντα παίζουν το “bring me victory”).
Θα ήταν πολύ cool να ανοίξουν με το “she is the dark” ή “the dreadful hours”.

Αυτήν ακριβώς την έκφραση χρησιμοποιώ κ εγώ για τότε στη Μαλακάσα… Κατάφεραν κ κρύψαν τον ήλιο κ πάγωσαν το τοπίο σε ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα - πόσο δεν υπάρχει αυτό π έγινε τότε! Σκέψου νύχτα με ψύχρα κ σκοτάδι… Κ μόνο π το σκέφτομαι… :roll:

πιστευω εισητηρια υπαρχουν ακομα ε???

Δεν ξέρω δεν βλέπω και τρελή κίνηση…όπως και νά’χει σίγουρα θα υπάρχουν…εγώ το τσίμπησα από 28 Δεκέμβρη από Τίκετ Χάουζ:):!:

Εχω πιάσει τον εαυτό μου να ακουει ξανά τα παλιά τους album ανελλιπώς (αν και δεν ακούω το ειδος πια) και να ανυπομονώ για την συναυλία οσο τιποτα…the light at the end of the world is closing…

Θα δούμε, σε μια εβδομάδα τέτοια ώρα θα ξ’ερουμε το σετ-λιστ:p:!:
Ελπίζω να είναι απ’ όλα τα άλμπουμς:):!: