My Dying Bride @ Greece, 30-31.01.2010

Από όσο άκουσα, θα έχει support συγκρότημα…τουλάχιστον στην Αθήνα…Θα ανακοινωθεί σύντομα λογικά… 8 χρόνια αναμονής ήταν πολλά!!! Για να δούμε …τί θα δούμε;; 8)

Μακάρι να έχει support!!!
Αν δεν έχει κάντε κανα μπάχαλο να καθυστερήσουν λίγο να προλάβω κι εγω ρε να έρθω απ’ το γήπεδο!!! :lol: :lol:
Η πιάστε τον Aaron και πείτε του…ρε αλάνι περίμενε λιγάκι και τον non serviam…θα καταλάβει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Support θα είναι οι Shattered Hope!Επιτέλους βάλανε μια μπάντα που είναι σχετική με το είδος+όχι καμιά ξεκάρφωτη.

Doom or be doomed!!!

Τους είδα με Draconian! Καλή φάση!

aa yupiii! θα κατσω να ακουσω μουσικη τους. Αντε 3 μερουλες:D

Μια χαρά:):!:
Έριξα μια αυτιά στα παιδιά, και πιστεύω σένα πολύ καλό live και απ’αυτούς!

Ωρα για κρυφές επιθυμίες!
Οχι φυσικά να τα παίξουν όλα, αλλά θα θελα να δω 4-5 από αυτά στο σετλιστ.

πρώτη περίοδος:
Songless bird (φαβορί τα Turn Loose, Snow in My Hand ίσως και το River)
Sexuality of Bereavement, I Am the Bloody Earth (δεν έχω ιδέα τι θα παίξουν από single - rare, θαρρώ το Symphonaire θα ναι μεγάλο φαβορί))
It Will Come (Kiss to remember στανταράκι, από κει και πέρα παίξανε το here in throat πρόσφατα, και τα Like Gods of the Sun, For You)
Two Winters Only (Sea to Suffer In, και 100% το κλάμα της ανθρωπότητας)
Από το 1ο full length παίξανε το Vast Choirs στο Λονδίνο, θα σας πει ο Μακιντος, πάντως στο τελευταίο dvd είχαν το Forever people μέσα.

μέση περίοδος:
οποιοδήποτε από τις πρώτες 3 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ του 34.788% (ψιλοστάνταρ θεωρώ το Under your Wings)
από το Light θεωρώ στανταράκια επίσης She is the Dark & το αγαπημένο μου Fever Sea
The Raven & The Rose, Black Heart Romance (από Dreadful πιστεύω είναι μέσα το ομώνυμο και My Hope, και το Cruel Tase of Winter)

νεότερη:
A Doomed Lover, Prize of Beauty , My Wine in Silence (εδώ θαρρω Catherine Blake & Blue Lotus φαβορί)
The Blood the Wine the Roses (Thy Raven wings & To Remain Tombless επικρατέστερα)
από το νέο στάνταρ θα ναι το Brings me Victory, ας είναι ένα ακόμη το πολύ.

Θέλω κάτι περρισότερο απ’τον τελευταίο…A Chapter In Loathing μήπως;…καλά θά’τανε:):!:

Οι Shattered Hope θα ανοίξουν στις 20:00

μακάρι να παίξουν κάτι
Sear Me
The Bitterness And The Bereavement
The Crown of Sympathy
The Thrash Of Naked Limbs
Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium
The Deepest Of All Hearts
My Hope, The Destroyer
The Dreadful Hours
Edenbeast
Two Winters Only
Black Voyage
It Will Come
A Doomed Lover

1 και σημερα…:smiley:

καμια και σημερα 8):stuck_out_tongue: tomorrow’s the big day…:twisted:

περιμενω πως και πως…
τους παρακολουθω απο τον πρωτο τους δισκο και δεν επαψαν ποτε να μου αρεσουν.
τα live τους εχουν απιστευτη ενεργεια.

Δεν πιστεύω να παίξει κάνα sold-out γιατί τελευταία στιγμή θα ξέρω αν θα πάω.

Σκορτζ ωραίες επιλογές ρε απλά αν το πάμε ηχητικά η πρώτη περίοδος είναι τα πρώτα δύο + τα ΕΡ, η δεύτερη είναι The Angel, Like Gods, 34% και η νεότερη από Light και μετά.

πως γινεται αυτο? στο σαητ της Ντιντι λέει ότι οι πόρτες ανοιγουν 21.30 :-k

Στο εισιτήριο γράφει 19:30 :slight_smile:

Τελικα τι ισχυει?:-k Υποθετω το 19:30

Οι πόρτες ανοιγουν στις επτάμιση(19:30)!!! Είναι σίγουρο αυτό!!!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7μιση αλλά λογικά η συναυλία θα ξεκινήσει αρκετά αργότερα. Σπάνια βλέπουμε συναυλία να ξεκινάει τέτοια ώρα, εκτός και αν είναι φεστιβαλ.

Το πιο πιθανό είναι να παίξουν κάνα μισάωρα σαπορτ… στις 9 με 9μιση και μετά να βγούνε οι Dying Bride κατά τις 10.

…και με τα σκατά που έχει ο ηλεκτρικός, πάλι ταξί γαμώτο#-o:!: Με τα 15 ευρώ συν κάτι ακόμα θα μπορούσα να πάρω τίποτα από την συναυλία:):!:

Δεν έχεις και άδικο φίλε… αλλά όπως δημοσιεύθηκε σήμερα σε πολλά sites:

opening act SHATTERED HOPE | 20:15 | 21:00
MY DYING BRIDE on stage | 21:30