My name is Born. New - Born!

Hello, there!

Επειδη καταντησε κουραστικη η αναζητηση για νεα ακουσματα στο Διαδικτυο, ηρθα εδώ ψαχνοντας όχι καινουρια, αλλά δοκιμασμενα, καλα ακουσματα, που αξιζει να τα μοιραστει καποιος με την παρεα. Τα καλά κόποις κτωνται (με πολυ ψαξιμο δηλ.) και πρεπει να μοιραζονται. Εχω κι εγω τετοια to share with you και ελπιζω να μαθουμε ο ενας από τον αλλον. Συνεργατικη εξ αποστασεως μαθηση!

Μισω τη γκρινια και εκτιμω τους ανθρωπους με χιουμορ. Με θεωρω πειραχτηρι και αν ποτέ γινω ενοχλητικη σε καποιον (που δεν είναι η επιδιωξη μου, απλα μπορει να συμβει), δοξα τω Θεω, υπαρχουν και τα pm? s και όλα διορθωνονται.

Η μουσικη πιστευω ότι είναι ένα οχημα που σε ταξιδευει, ας πουμε ενα τρενο, με μοναδικο προορισμο την απολαυση. Μονο που εχει πολλα βαγονια και τους δινουμε ονοματα, αυτό ροκ, το άλλο τζαζ, εκεινο heavy metal και δε συμμαζευεται. Όλα μουσικη είναι και τα γουστα πολλα και διάφορα! Δε θα κατηγορησω κανεναν γιατι ακουει αυτό και δεν ακουει το άλλο ? όλα σεβαστα (μονο για να τον πειραξω θα ελεγα κατι, καλοπροαιρετα παντα). Για μενα όλα οσα αρεσουν σε καποιον είναι ροκ ? ΟΛΑ! Γιατι, για να σου αρεσουν, σε ροκαρουν, σε δονουν, σε συγκλονιζουν.

Προσωπικα ακουω τα παντα εκτος από ο,τι γαβγιζει. Και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο ανθρωπο που μπορει να συγκινειται (σχεδον) εξισου με όλα τα παρακατω και πολλα περισσοτερα (αναλογως τη διαθεση και τη στιγμη):

http://youtu.be/AR-_Xv6B6Xg
http://youtu.be/a3NdzqOZBEQ
http://youtu.be/K8QNe-auUfQ
http://youtu.be/IVwO8aoOIOc
http://youtu.be/LME2CK0lXG8
http://youtu.be/02qvZTv2gtI

Σορυ που δε βαζω τονους, σορυ για την πολυλογια, σορυ αν θα σας σχολιαζω τα posts. Στο κατω κατω, σε οσους αρεσoυμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε! :-DDDD

Ένα από τα πρωτα τραγουδια που δε γνωριζα και εμαθα μεσα από το φορουμ αυτό, το εφτιαξα βιντεακι με την άλλη μεγαλη μου αγαπη, τον υπολογιστη, και το ποσταρω μιας και γνωριστηκαμε. Ελπιζω να αρεσει και να μη το βρειτε γλυκερο (καλά, για τους χεβυμεταλλαδες της παρεας, δεν παιρνω και ορκο!)

James Blake ? I am sold
(ανοιγει με Internet Explorer)

New Born; Δεν είσαι από Ελλάδα; Τα μιλάς καλά πάντως. Εχεις ζήσει χρόνια εδώ;
Καλώς σε βρήκαμε κοπελούα.

Τα Ινγκλις? H διαστροφη του επαγγελματος, βλεπεις!! Απο Ελλαδα ειμαι, Λεπιδοφαγε (σου μετεφρασα και το ονομα για να αποδειξω ποια ειναι η μητρικη μου γλωσσα)! Ολα Ελληνικα δεν τα εγραψα αλλωστε?

Ναι, αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση. Οτι ενω εχεις ξενο ονομα (δεν καταλαβαινω απο ποια χωρα ειναι το New Born όμως) μιλάς άπταιστα ελληνικά. Α, μήπως είσαι εβραία και σε λένε έτσι; Νο οφφένς, απλά με παραξενεύει.
Διαστροφή; Επάγγελμα; Μεταφράστρια σε BDSM show;

Razoreater γερά :thumbup:

Tι γερα, χριστιανε μου? Διελκυστινδα παιζουμε? Και μη χειροτερα! Το ζηταει και σενα ο οργανισμος σου το τραγουδακι μου φαινεται. Πες τι σου αρεσει να σου βαλω το αντιθετο! :-DDD

Μόνο σκυλάδικα ακούω εγώ.

Έτσι τη λένε την κολοκυθιά από κει που είσαι; Πόσο μ’ αρέσει να γνωρίζω νέους πολιτισμούς!
Θα τρολλάρω την παρέα μου και θα τους πω ότι θα παίξουμε διελκυστίνδα, θα ακουστεί πολύ εξωτικό!

Xριστιανέ από δω, Θεός από κει… Τι να πω, καλωσήρθες κοπελιά. :papas:

Λεπιδοπτερε - φαγε, σορυ - τα πετυχες ολα με την πρωτη, χρυσο μου!! Ουτε μεντιουμ να ησουνα (βρε, μπας και εισαι?)

Ενα περιποιημενο στο τραπεζι μπροστα στην πιστα - εφτασεεεεε!!
http://youtu.be/RtId3-dCZWc
(και σε λινκ παρακαλω, για να μη μου κουραζεστε, γιατι απο τη φωτο σάς κοβω οτι τα εχετε τα χρονακια σας! χα χα!)

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΡΕ

Ειμαστε πολυ της θρησκειας εμεις, λυκαινα (ΠΑω θρησκεία κλπ…)
Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα, κοριτσι μου :slight_smile:

ΧΑΧΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΜΕ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!! ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ BORN!!! (βασικά προτιμάς αυτό ή το new; και πως προφέρεται;)
Μπορεί να έχω αλλά δε θα το μοιραστώ μαζί σου, η sensei Παγιατάκη μας είπε ότι αν αποκαλύψουμε τις δυνάμεις μας θα χαθούν για πάντα.

Μη μαρτυριεσαι, καημενε, κι εσυ τωρα! Κανεις δε μου ειπε τιποτα, στ’ ορκιζομαι! :smiley:

Ναι, καλά.
Θα την ξεσκεπάσω την πλεκτάνη, εγώ. :evil:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μα καλα, δεν ειδατε απο το βιντεακι μου πώς με λενε? Πεφτω απο τα συννεφα!! Λεγετε με και New και Βorn και ΝewBorn, οπως σας ερχεται βολικο, και θα γυρναω εγω - ειμαι εκπαιδευμενη να ακουω, εφοσον εννοουν εμενα!
Το New προφερεται Νιου - οχι Μιου!! Σε καμια περιπτωση Μιου!

Εγώ θα σε λέω BornSupremacy.

Μοοnchild, αυτο ειναι αχ αχ ή χα χα? Παντα μπερδευομουνα!!