My Sleeping Karma 17.09.2010 AN Club

εχει κ prodigy εκεινη τη μερα αρα θα λειπουν κ ξεκαρφωτοι που θα ερθουν να τα ‘σπασουν’

περιμενω ΤΡΟΜΕΡΗ συναυλια αλλα θα κρατησω μικρο καλαθι

δεν χανεται παντως με τπτ.

φτηνο εισητηριο,ωραια αλμπουμ,οχι ροντεο.

bump.

έτσι ας αναρωτηθώ… καμιά Θεσσαλονίκη ρε παιδιά? αφού πάντα τον τσιμπάμε το κόσμο κι εδώ πέρα!

bump

6 εβδομαδες εμειναν

ναι, μην το πας έτσι όμως γιατί σε 5 εβδομάδες ξεκινάω εξεταστική και δε χρειάζεται να το θυμάμαι.:stuck_out_tongue:

tickets βγηκαν η΄μονο στο νετ?
και αν ναι,που?

:please:

prodigy ή sleeping karma, prodigy ή sleeping karma…aaarg!!!

ανάλογα τα λεφτά :stuck_out_tongue:

my sleeping karma δηλαδή.

λόγω της Αυγουστιάτικης ραστώνης αυτό το θέμα έχει πάει λίγο πίσω. Όμως από βδομάδα θα είναι διαθέσημα στο Tickethouse, κ από 1η Σεπτέμβρη σε όλα τα αγαπημένα σημεία προπώλησης.

οκ, thanx

δωστε τους να εχουν και καμια αφισουλα :please:

έβγαλα από νετ, ελπίζω να μαι αθήνα

μιας και το φερε η κουβέντα, δεν βάζετε και κάνα φθηνό ακόμα για colour haze? :stuck_out_tongue:

Όποιο καλόπαιδο κατέβει απο Θεσσαλονίκη για την συναυλία ας μου στείλει ένα π.μ

Ευχαριστώ.

Εισιτήρια διατίθενται από πρωίας στο tickethouse :slight_smile:

Καλή σας ημέρα :slight_smile:

η μπάντα μας ενημέρωσε πως θα έχει διαθέσιμα μπλουζάκια αποκλειστικά σχεδιασμένα για το live της Αθήνας!

click for sneak peek

Επίσης να ενημερώσουμε πως έχουν μείνει τα τελευταία εισιτήρια των 10? στο eventbrite, οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχετε ήδη σπεύσει, πράξετε ταχέως: http://mskath2010.eventbrite.com/

Τουμπανο το μπλουζακι !

Sorry για την περίεργη ερώτηση αλλά αν πάρω εισιτήριο από internet στην είσοδο θα μπορώ να το αλλάξω με το χάρτινο για τη συλλογή μου?

οφ κορς :slight_smile:

Λοιπόν. Επειδή θέλω τα cd της μπάντας και δεν θα πάω στην συναυλία, όποιος πάει και μπορεί να μου κάνει την εξυπηρέτηση ας μου στείλει ένα π.μ να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ.

Μάλλον θα έρθω κι εγώ στο live!
Θα είμαι Αθήνα αυτές τις μέρες!

Θα τιμήσω κι εγώ τελικά! Γαμώ θα περάσουμε!

ε,ναι!
αρκει να εχουν παει ολοι Prodigy