My Sleeping Karma 17.09.2010 AN Club

http://www.mysleepingkarma.eu/

γαμω…θα τσιμπησουμε και τα αλμπουμ τους (καλο το κατεβασμα αλλα να ενιχσυουμε κια αυτους που το αξιζουν) :smiley:

[SIZE=“6”]ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!![/SIZE]:yahoo::vibrate::yahoo:

μου έφτιαξε τη μέρα!:smiley:

ετσι…
:stuck_out_tongue:
σιντι (αν και θελω ακομη να ακουσω το τελευταιο,μιας και δεν το εχω βρει!)μπλουζακια,τασακια,καπελακια μικρα μπονγκ και στικ χολντερς…ΟΛΑ!
Γαμω τα νεα!

Πωωωωωωω τι θα γινει φετος ρε γαμωτο? :frowning:
Ομοβροντια οι καλες συναυλιες. Ειχα πει οτι δε θα πηγαινα σε αλλες αλλα δεν παιζει να μην παω αν μπορω. Οι τυποι ειναι θεουληδες.
Αλλα ρε γαμωτο και αυτη η συναυλια πεφτει οταν θα ειμαι φανταρος.
Θα κανονισω να ειμαι “βαρια αρρωστος” ή τιποτα τετοιο μου φαινεται :stuck_out_tongue:

Αυτα ειναι :smiley:

πολυ πολυ ομορφα…να πω απο τωρα σιγουρα οτι θα μπορω να κατεβω χλωμο, αλλα θα το κανονισω σιγουρα…α και να μη σκασει κανα ηφαιστειο παλι!!!:-s

Πωωω, ότι πρέπει για μετά το καλοκαιράκι! Θα τιμήσουμε!

Tωρα δλδ αυτοι ειναι τοοοσο ακριβοι και δεν τους φερνουν και απο δω μια βολτα??Τι διαολο…τεσπα…θα θελα να τους δω,αλλα κλασικα δε θα τους δω για λογους αποστασης…

απ οτι εχω καταλαβει παιζει να μην το πιστευουν απο πλευρας προσελευσης κοινου…

Εδω Αθηνα και δε μαζεψαν κοσμο την προηγουμενη φορα.

17.09.10

εάν γίνεται να διορθωθεί η ημερομηνία στον τίτλο θα ηταν τέλειο :slight_smile: θνξ

Εισιτήρια διαθέσημα (προς ?10 για τους γρήγορους κ προς ?15 για τους υπόλοιπους) στο: http://mskath2010.eventbrite.com
σύντομα κ στα φυσικά σημεία προπώλησης.

Opening acts:
BROTHERHOOD OF SLEEP - www.myspace.com/brotherhoodofsleep
CIRCASSIAN - www.myspace.com/circassian

αυτοι κ οι blueneck ειναι must και θα τιμησουμε κ τη μπαντα κ τους διοργανωτες με το παρα παρα παρα πολυ λογικο εισητηριο

να τα βλεπουν αυτα οι απατεωνες που βαζουν κατι gybe στα 40 ευρω (λαμογιες ολε)

10? προπώληση μέσω νετ, ε…

Awake σωστότατο το νόημα του post σου αλλά οι gy!be έχουν 30 ευρώ όχι 40…να μην παραπληροφορούμε και κανέναν που θέλει να έρθει…:wink:

38 στη πορτα :slight_smile:

Ντάξει ναι αλλά έχει την δυνατότητα κάποιος να το πάρει 30…εξάλλου το ποσοστό των εισητηρίων που διατείθεται προπώληση ως αναλογία με αυτά που διατείθενται ταμείο (αν μείνουν) είναι κατά πολύ μεγαλύτερο…

Πω πω!! 8O Αυτά είναι νέα! :smiley:

Απλά πληροφοριακά, με την τρέχουσα ισοτιμία, το ticket για GYBE στο Λονδίνο έχει 33?.

καλα τρομερο εισιτηριο, και πολυ ωραια αφισουλα…
θα κανω οτι μπορω να κατεβω

εύγε για τιμή/αφίσα κτλ
καρδούλες στην cts

Ωραία αρχίζει η season…Karma, Wino, και ποιος ξέρει τι άλλα?
sHeavy ίσως (των οποίων το καινούριο μόλις άρχισε να παίζει στο player!)