@Ποτ
Ωραία θεσούλα είχες καβατζώσει εσύ… Με όλα τα γκομενάκια τριγύρω και 1 μέτρο από τη σκήνη… Ωραίος…
Στα της συναυλίας, αν ξέρει κάποιος σετλιστ ας το ποστάρει γιατί υπήρχαν 2-3 κομμάτια που μου γάμησαν τα μυαλά και δεν τα ήξερα (ειδικά εκείνο μετά το Tamas).
τουμπανο το λαιβ, μακαρι να παιζαν λιγο παραπανω αλλα με τετοιο κοσμο ελπιζω νεξτ ταιμ \m/\m/
Τρομερες μορφαρες ολες τους, περασαμε σουπερ!!συμπαθητικα τα σαπορτ…
Λίγο καλύτερο ήχο να είχαν και θα ήταν σούπερ. Ο ηχολήπτης τους χαντάκωνε. Ώρες ώρες μπούκωνε το σύμπαν. Πάντως πολύ καλοί και με ενέργεια. Ξεσήκωναν το κοινό, το οποίο ήταν ιδιαίτερα θερμό. Πήρα και σούπερ αφισούλα, οπότε κομπεδούρα.
Σταν πλην όμως η κάπνα. Παίδες πρέπει να σταματήσετε να καπνίζετε σε κλειστούς χώρους. Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που δεν καπνίζουν και δεν είναι υποχρεωμένοι να τρώνε τον καπνό σας στη μούρη. Φιλικά πάντα
ο ηχος που και που οντως μπουκωνε
κα8ομουν και σχεδον ΜΕΣΑ#-o στο ηχειο και τα αυτια μου ματωνουν ακομη και σημερα
κατα τα αλλα γαματο λαιβ, μορφες ολοι και πολυ σεμνοι
8εος ο νταμερ ,επαιζε με κλειστα ματια στο μισο λαιβ
Οι My Sleeping Karma και γαμώ ήταν άμα έπαιζαν κάνα τέταρτο παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερα. Τρομερή ενέργεια πάνω στη σκηνή πάντως όλοι τους δείχνανε ότι γουστάρανε πολύ. Ο drummer από άλλο πλανήτη και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι μάλλον βρήκε τη νιρβάνα γι’ αυτό σηκώθηκε όρθιος. Μάζεψε και μπόλικο κόσμο το λάιβ δεν το περίμενα(λόγω Prodigy). Άντε να ξανάρθουν του χρόνου για περισσότερες ψυχεδέλειες.
Τα support καλά ήταν.Ειδικά τους Brotherhood Of Sleep θα τους ψάξω παραπάνω.
κανενα σετλιστ υπαρχει?
αν οχι μηπως θυμαται κανεις τι τραγουδια επαιξαν απο το νεο τους αλμπουμ???ειχε ενα που μου αρεσε πολυ κ το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω!