Those who like ultra-heavy, epic, (following the steps of Doomsword, Candlemass and Solitude Aeturnus) but also melodic and atmospheric ,(Like the mid-period of Anathema and My Dying Bride), Doom metal should check Mystic Moon
Download tracks from: www.MysticMoon.tk
and visit band’s official website: www.MysticMoon-gr.tk
for more info, news, live reports and other stuff.
Feel free to sign to the guestbook or contact the band at: Mystic_Moon_04@yahoo.gr
Every opinion is scceptable and welcome.
Αφού ποστάρω σε ελληνικό forum ας κάνω και μια μετάφραση.
Οι τυπάδες που αρέσκονται σε υπέρβαρο, επικό (στα βήματα των Doomsword, Candlemass και Solitude Aeturnus) αλλά και σε μελωδικό και ατμοσφαιρικό (Μεσαία περίοδος των Anathema και My Dying Bride), Doom Metal ας τσεκάρουν τους Mystic Moon.
Κατεβάστε κομμάτια απο την διεύθυνση: www.MysticMoon.tk
και επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας: www.MysticMoon-gr.tk
για περισσότερες πληροφορίες, νέα, live reports και πολλά άλλα.
Μη διστάσετε να υπογράψετε στο Guestbook ή να στείλετε e-mail στην μπάντα στο: mystic_moon_04@yahoo.gr
είσαι σίγουρος οτί μπήκες στην σωστή σελίδα??
Anyway, το Demo θα κυκλοφορήσει προς τα Χριστούγεννα μεριά, προς το παρόν έχουμε και διανέμουμε Promo σε περιοδικά κτλ.
Όσο για Live μετά τα χριστούγεννα όπου και θα έχουμε ολοκληρώσει ηχογραφήσεις, εξώφυλλα κτλ για το Demo κάτι θα παίξει.
Thanx για το ενδιαφέρον σου φίλε μου…
“Doom…Forever…Dreaming…” θα είναι ο τελικός τίτλος του Demo που θα κυκλοφορήσει τα χριστούγεννα, όσοι δεν ξέρετε τους Mystic Moon κάντε μία βόλτα στην διεύθυνση www.MysticMoon-gr.tk για πληροφορίες αλλά και Downloads αφού υπάρχουν διαθέσιμα 3 κομμάτια και ένα Video live απο το επερχόμενο Demo.
Κι εσένα τι σε βάλαμε ρε φιλαράκι, νταβά στο…αυτί μας??? :x :x
Ρε δεν πας να ξαναπιείς το κόνιό σου λέω εγώ να ησυχάσουμε??? :x :x
Άντε μπράβο!! :-$[/quote]
Καλο ειναι να κριτικαρουμε μια μπαντα με την σχετικη αιτιολογηση…και ακομα καλυτερο ειναι να σεβομαστε την προσπαθεια καποιων παιδιων που γραφουν τραγουδια και τουλαχιστον να γινεται κριτικη και οχι ειρωνικα σχολια με στυλακι γαμαουα.
Το αν κατι δεν αρεσει σε καποιον ειναι σεβαστο, εξισου με το αν αρεσει σε καποιον αλλο. Και μια κριτικη ακομα και αν ειναι ασχημη, μπορει να βοηθησει στην βελτιωση, αρκει ομως να μην ισοπεδωνουμε τα παντα…
Τωρα, αν τα καταλαβεις αυτα εχει καλως.
Για φαντάσου…Σφάζονται στο topic μου και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα…
Φαντάζομαι τυπακο ότι δεν σου έχει κάτσει φάση να δημιουργήσεις μουσική και να λάβεις και καλές κριτικές γι’ αυτήν, σε εμάς όμως want it or not έχει συμβεί και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτό. Άραξε λοιπόν και λιώσε στον βούρκο της ανυπαρξίας σου προσπαθώντας απεγνωσμένα να βγεις υπό την μορφή του ΜΑΛΑΚΑ. Αν αποκτήσεις άποψη και θες να πεις κάτι σοβαρό εδώ θα είμαστε…
Thanx τους πιο ψύχραιμους του Forum…
Doom Onward…
Ξεχασα να γραψω τισ εντιποσεις μου Εστω και αν δεν ειμαι μεγαλος φαν του ντουμ, η δουλεια σας μου αρεσε πολυ. Δεν εχω τιποτα αλλο να σασ πω παρα συνχαριτιρια και καλη συνεχεια.
H hyperbasted κυκλοφόρησε την συλλογή The V/A Progression Through Carnage και οι Mystic Moon συμμετεχουν με το κομματι “Pale Divine”
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία:
The V/A “Progression Through Carnage” - An International Trip To Sloughy Places - compilation pro cd-r (HB-EAV-001) is fuckin’ ready noisemongers!!! Featuring 10 bands, part of the worldwide underground, from doom/sludge to postcore/drone! Bands participating: Dot(.), Soulpreacher, Bumsnogger, El Cerdo, Wreck of the Hesperus, Sextodecimo, Appes, Mystic Moon, Year Of No Light, Centurion’s Ghost! Buy one, it is cheap! Release date: 01-12-2005.
Πιο αναλυτικά οι μπάντες που συμμετέχουν είναι οι εξής:
Artist: Various Artists
Title: Progression Through Carnage
Format: pro cd-r
Running Time: 1:00:17
Quantity: Limited 222 hand-numbered copies
Release Date: 01-12-2005
Artwork/Layout: invisistoned (invisistoned@gmail.com)
Compiled: invisistoned (invisistoned@gmail.com)
Status: Available
Tracklist
/ / 01 / Sextodecimo (Uk) - The deathwatch
/ / 02 / Bumsnogger (Uk) - Dutch Fisting
/ / 03 / Centurion?s Ghost (Uk) - Requiem
/ / 04 / Wreck of the Hesperus (Ire) - Doomed ones
/ / 05 / Dot(.) (Jap) - Weed magnetic
/ / 06 / El Cerdo (Us) - Amazing feats of fantastic power
/ / 07 / Soulpreacher (Us) - In waiting
/ / 08 / Mystic Moon (Gre) - Pale Divine
/ / 09 / Year of No Light (Fra) - Par économie pendant la crise on éteint la lumière au bout du tunnel
/ / 10 / Appes (Gre) - Three
Θα ακολουθήσουν πολλες εκπλήξεις ενω αυτο τον καιρό οι Mystic Moon βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για την ηχογράφηση καινούριου υλικού. Σύντομα θα μπούν στο Studio Live για τις ηχογραφήσεις και μετά θα ακολουθήσουν Live σε όλη την Ελλάδα αρχής γενομένης απο την Αθήνα, μετά έρχεται η Θεσσ/νίκη και η Πάτρα και ακολουθούν κι άλλα…