Napalm Death 30/9 Thessaloniki Block33 - 1/10 Athens An Club

live εκτονωσης, live ηχορυπανσης [τι κι αν εκει που στεκομουν και παρακολουθησα το show(απαγορευμενη λεξη στην περιπτωση των Napalm) επρεπε πολλες φορες να μαντεψω πιο κομματι ακουγα] σημασια εχει οτι τα παιδια απ το Birmingham παρεδωσαν (παλι :p) μαθημα επι σκηνης.

το περασμα απο το From Enslavement to Obliteration (Ιt is A MANS World, Unchallenged Hate, ομωνυμο) το Time Waits… στο encore και το Mass Appeal Madness,Οn The Bring of Extinction τα σημεια της βραδιας που εγινε το σωσε.

τα κομπρεσερ στη μπριζα και παμε :bounce:

YΓ Αυτο το γαμημενο Volume of Neglect μαλλον δεν θα το δω/ακουσω ποτε live

απλα γαμησαν!

Ρισπεκτ στον Βλυδινγκ, που απο εκει που με ειχε κανει να γελαω με το ηλιθιο χαμογελο που ειχε φορεσει (οπως κι εγω!) ξαφνικα με αφησε να απορω για το πως εκανε στεϊτζ απο εκει που ηταν στο Nazi Punks !

α!

και γαμησαν!

το ειπα ε?:stuck_out_tongue:

δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. 8)

Συγκίνηση.
Για τέτοια λάηβ ζούμε και ακούμε αυτές τις μουσικές.

Τίποτα άλλο.

Α, και ρησπέκτ σε φεθρικό χεντμπάνκιν’, δε κωλώνει πουθενά λέμε (μόνο εξαφανίζεται λιγάκι όταν το πράμα παραγριεύει :lol:).

Eίμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, την προηγούμενη φορά που τους είχα δει στο Αn δεν είχα αντέξει στο πιτ.
Φτιάχνω αντοχές μεγαλώνοντας.

Και ούτε μία θλασούλα, ούτε καν μία μελανιά!
:rockon:

Ξερει καποιος το playlist?:-k

Strongarm
Unchallenged Hate
Suffer The Children
Silence Is Deafening
Life And Limb
Diktat
When All Is Said And Done
It’s A Mans World
From Enslavement To Obliteration
On The Brink Of Extinction
Scum
The Kill
You Suffer
Deceiver
Mass Appeal Madness
Nazi Punks Fuck Off
Time Waits For No Slave
Siege Of Power

Και πρέπει να ξεχνάω και κάποια.

Ευχαριστω φιλε μου,με τον χαμο που γινοταν δεν μπορεσα να ξεχωρισω και πολλα κομματια στο live:p

Τα κομματια του Smear Campaign

Persona Non Grata και το ομωνυμο

Σωστός, επίσης είναι ένα ακόμα από το Scum, το Life? νομίζω.

Θα σε γελασω, θυμαμαι σιγουρα τα Deceiver, Scum, The Kill. Ασε που τα παιζανε και στη σειρα τα κομματια του Scum οποτε και μεσα στο γενικο χαμο δεν αποκλειεται να μου ξεφυγε αυτο :stuck_out_tongue:

:smiley:

κλασικα στο ΑΝ δεν προκειται νακουσουμε καλο ηχο ποτε!!!
μετριο σετ δυστυχως…μεγαλη μπαντα λαιβ(εκτος απτον ντραμερ)
μεγαλο απωθημενο βγηκε απτο λαιβ αυτο αλλα μας τα χαλασε ηχος κ σετ!!

σλειβμπριντ ενω εχουν καλα κομματια
δεν εχουν πολυ ενεργεια λαιβ…αν σκεφτεις πως κανουν οι μεσηλικες ναπαλμ :stuck_out_tongue:

YΓ Αυτο το γαμημενο Volume of Neglect μαλλον δεν θα το δω/ακουσω ποτε