Napalm αύριο. :!:
να το πώ και γώ μια
Napalm death αυριο
Αρα κωλόφαρδοι,εχε χαρη που μετακομίζω,αλλιως και γω εκει θα ήμουν.
Oτι θα μαθαινα για τη συναυλια των Napalm Death, απο το site του Ηρακλη BlueArena, ε αυτο δεν το περιμενα…
Ρε φίλε, μας γαμάν τα 25 ευρώ όμως. Γιατί τόσο πολλά?
Ισχυει ασχημα το απο πανω…
Slavebreed καλοί για αρχή, δε με κούρασαν. Homo Iratus τρίτη φορά που τους έβλεπα, αυτήν τη φορά όλο το set τραγουδήθηκε από τον τυπά των Human Rejection (τέλεια σκηνική παρουσία), ο κόσμος πάντως ήταν αρκετά χλιαρός. Στους Napalm, αντίθετα, έγινε ΜΕΓΑΣ χαμός, ακατάπαυστο moshing, crowd surfing, ένα wall of death, γενικά πανικός. Πρώτη φορά τους έβλεπα και μου φάνηκαν πολύ δυναμικοί, ενεργητικός ο Barney πάνω στη σκηνή και τα έλεγε πολύ ωραία στις εισαγωγές των κομματιών (αντιφασιστικά, αντισεξιστικά κ.ά. μυνήματα). Set- list καλό, έπαιξαν και από το νέο album αλλά και τίμησαν τα παλιά, ιδίως το σερί με 5- 6 κομμάτια του ‘‘Scum’’ ήταν τέλειο. Μέγα μουσικοί όλοι τους, by the way. Κόσμος λίγος σχετικά αλλά πολύ ενθουσιώδης.
Η αποψη μου για το χθεσινο live είναι η εξης: o ηχος στην αρχη με τους Slavebreed ηταν πολυ καλος σχεδον αριστος. μετα στους Homo Iratus ηταν παλι καλος και αργοτερα στους Napalm Death δεν μπορουσε να γινει χειροτερος…ο ηχος ηταν χαλια στο μισο playlist των Napalm.Αλλα κατα τα αλλα ηταν γαματοι!Αφου παιξανε το Life and Limb \m/ Αν και το πληθος στο Block33 δεν τοσο οσο το περιμενα,ο ενθουσιασμος ομως φανηκε σχετικα απόλους.Ελπιζω να ξαναδω Napalm Death και Slavebreed παλι,με καλο ηχο και λιγοτερο εισιτηριο!
σκατα στο πυρετο γαμω…καλα να περασετε τα αλανια που θα τιμησετε
\μ/
κριμα ρε αλανι…
παω για αγγλικα και στο καπακι Ναπαλμ. τα λεμε γκαηζ!
Σε λίγο ξεκινάω.
Μόνο κσύλο:!:
Μωρή κουφάλα, γιατί καθόσανε μπροστά σήμερα στο 036?
Τα λέμε εκεί!
το live ηταν γαματοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
“Αντικειμενικά” το λάιβ διέλυσε τα σύμπαντα και οι Ναπαλμ Ντεθ είναι θεοί. Απλά και σταράτα.
Κάποιες προσωπικές σκέψεις/ενστάσεις ίσως ακολουθήσουν κάποια άλλη στιγμή.
Πάντως το λάιβ γάμησε.
Αυτό ακριβώς !!!
Σας αγαπάω όλους. Ε.
Καληνύχτα.
Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια.
edit - το πιτ των napalm δεν έπιανε μία μπροστά στον plunderer πάντως, ίσως μόνο λίγο
τι bolt thrower και παπαριες ρε!
Napalm και τα μυαλα στα πιτ. Ολεθρος.
Ποσο μορφη ο Barney!!!
καλη η μαλακια αλλα με μετρο βραδιάτικα
πεισε με οτι Bolt thrower ηταν καλυτερα.
δεν στεκει αυτο που λες. εγω ετσι ενιωσα και το γραφω.
Απ το να σου άρεσαν περισσότερο οι Napalm Death (θεμιτό) μέχρι το να υποβιβάσεις τους Bolt Τhrower σε… παπαρια υπάρχει χαώδης διαφορά ξέρεις.
Να σε πείσω για κάτι δεν μ ενδιαφέρει. Αποδίδω την… παπαριά που πέταξες στον ενθουσιασμό της πρώτης(?) φοράς Napalm Death και την χρονική απόσταση από την επική λαιβάρα του Μαΐου.
το bolt thrower το ανεφερα λογω της γνωστης κοντρας των 2 μπαντων, καθως και για εκεινο το λαιβ ακουγαμε μηνες πιο πριν, για ολεθρο-τανκ-μπαζουκας κλπ. οι ναπαλμ και σωστο (για μενα) πολιτικο λογο ειχαν, και ειχαν το πιο βιαιο πιτ που εχω δει. και crowdsurfing απο την σκηνη αφηναν, και υπηρχε αμεσοτητα με το κοινο σε αντιθεση με τους Μπολτ που οι σεκιουριταδες τους πεταγαν ολους πισω
- τις παπαριες παει στις μπαντες που το παιζουν χαρντκορ και βιαιες