Original το χω και τις έχει αυτές τις οδηγίες και πραγματικά δεν νομίζω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον για το pc. Πχ το άλευ ουπ δεν έχει καμία σχέση με το πως το περιγράφει!
Εμένα πάντως το manual με βοήθησε. Ψάξε στις ρυθμίσεις μέσα από το παιχνίδι κάπου στα options είναι δεν θυμάμαι ακριβώς που.
στον nowitzki αν και δεν έχω πάρει ποτέ dallas κρίνοντας απ’ την πραγματικότητα φαντάζομαι θέλει πολλή ώρα να κρατάς το σουτ για να φύγει καλά η μπάλα
κριμσον μολις ερθω λαρισα σε προκαλω σε ματς για να μη κλαιγεσαι για το cpu
ναι, οκ. αλλά όταν σε πάνω απο 250 ματς που εχω παίξει φεύγει έστω αξιοπρεπές και στο πιο κρίσιμο σημείο κανει air ball, ε κατι παιζει
μα δεν είναι της φαντασίας μου. οταν τον παίρνει το παιγνίδι.
δεν εχω παίξει ποτέ με αντίπαλο. μονο στο Online
παντως το ξαναλεω: αν δεν παιξεις myplayer στο hall of fame , να τελειωνεις ματς με 62 ποντους 45% fg, 14 assists, 4 rebounds, 4 κλεψιματα (και 7 λαθη νταξ :p) και να χανεις το ματς 127-125 απο τους γουωριορς δεν ξερεις τι σημαινει 2κ
(στο περσινο αυτα, το φετινο θα το καψω το καλοκαιρι)
βασικα ολο το παιχνιδι ειναι η αμυνα, αλλα στο hof ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις αμυνα…αμα εισαι μαζοχας οπως εγω βεβαια δε σε πειραζει
Όντως όλο το ματς είναι η άμυνα. Και βασικά οι σωστές αποστάσεις όταν αμύνεσαι, σε αυτό ο ρεαλισμός του παιχνιδιού είναι τεράστιος. Αν δεν τηρείς αποστάσεις μια καλή κίνηση, μια καλή πάσα και το έφαγες το καλαθάκι.
Αυτό που μου την σπάει είναι ότι στην άμυνα του cpu, όταν παίρνεις διαφορά στο ματς από την αρχή ειδικά, ακόμα και όταν δεν κρατάει τις αποστάσεις βλέπεις ξαφνικά έναν παίκτη να πετάγεται και να σου κλέβει την μπάλα λες και ήταν γάτα και μόλις πέταξες ένα κουβάρι. Είναι κινήσεις που ξέρεις πως δεν μπορείς να κάνεις στην δική σου άμυνα, δεν αλλάζει εύκολα κατεύθυνση ο αμυντικός αν κάνει λάθος κίνηση στον χώρο, αλλά το βλέπεις να γίνεται κατα κόρον στην άμυνα του cpu και αυτό είναι που με κάνει έξω φρενών.
Πάντως online δεν έχω αρχίσει να παίζω και θέλω να ξεκινήσω, χρειάζεται κάποια διαδικασία;
online έχει λίγο την πλάκα του αλλά μετά από ένα σημείο που παραλίγο να σπάσω την τηλεόραση δεν ξαναέπαιξα. όλο κάτι βλάκες χαζοτρολλάδες παίζουν που παίρνουν heat και βάζουν και μικρόφωνο και σου φωνάζουν σαν ηλίθιοι όταν το cheat o lebron εκτοπίζει όλη την πεντάδα σου και καρφώνει με 360.
πωωωωω ολοι τα ιδια ε?
όμως όταν βρίσκεις κάποιον να παίξει σοβαρά, περνάς ωραία
Ο μέσος οπαδός των Heat. Στο Facebook, στα blogs, στο forum του 2k. Κλειδώστε τους σε ένα δωμάτιο να φωνάζουν ο ένας στον άλλον
οκ αυτό που γίνεται στο mycareer [B][U]ΔΕΝ[/U][/B] είναι μπασκετ, δεν ξέρω πως λέγεται αλλά αν αυτό κάποιος το λέει μπασκετ εγώ τα τελευταία 20 χρόνια παρακολουθώ άλλο άθλημα. Αυτό που στα season το βλέπεις να γίνεται σε μερικά 5λεπτά για να ισορροπήσει το ματς εδώ γίνεται all the fucking time. Καταλαβαίνω πως κάποιος gamer μπορεί να το δει ως πρόκληση αλλά εγώ στο τέλος απλά θα σπάσω κάτι και αυτό το κάτι θα είναι πολύτιμο. Τέλος αυτό το mode είναι η τρίτη φορά που το ξεκινάω και μου σπάει τα αρχίδια όσο τίποτα, θα ξεχάσω πως παίζεται το άθλημα στο τέλος. Αυτά ούτε στα nba live δεν γίνονταν.
παρε τα αρχιδια μου μαλακα ντουραντ.
μπηκα play of και παιζω εναντια στην κωλομαδα των ντουραντ και γουεστμπρουκ.
πρωτο ματς ο πουστης ειχε 41 ποντους(κέρδισα) και στο δευτερο 40(εχασα με 5 αλλα το ειχα γυρισει απο το -20).
κερδισα το τριτο Game γυριζοντας απο το -15 με 42 ποντους στο τελευταιο δωδεκαλεπτο.
ειμαι στο 2-1 αλλα αυτα που κανουν οι δυο αστερες της ολκαχομα ειναι αστεια. σουτ τραβηγμενα απο τα μαλλια, απο το υπερπεραν, και ολα μεσα!!!
κλεψίματα στο δευτερο ματς. 40!!! σαραντα!!! μονο χερι με χερι αλλαζει η μπαλα.
στο τριτο ματς σε ενα σημειο πεταξα το χειριστήριο στο ταβανι. ευτυχώς έκατσε παλι στα χερια μου. ειναι και πανακριβο.
ευτυχώς ξανακερδισα την εδρα
*κολλισον. ριμπαουντ με το κιλο. ενας εναντια σε τρεις και παντα το ριμπαουντ δικο του [-X
40 κλεψίματα!!! ε ρε τι με περιμένει αν ανεβάσω δυσκολία :lol::lol:
Βασικά είμαι ακόμα στο all star επίπεδο. Έχω πάρει μια φορά τίτλο με heat υπερβολικά εύκολα μάλιστα (12 ήττες στην σεζον, οι 3 στο τέλος όταν όλα ειχαν κριθεί και έπαιζα με τα… τρίτα, αήττητος στα πλει-οφ απλά επειδή ο Lebron στο game είναι στα αλήθεια ο Superman) και ξεκίνησα δεύτερο season με denver που δυσκολεύομαι κάπως περισσότερο αλλά πήρα γραμμή και πλέον δύσκολα χάνω. Θέλω όμως να το μάθω όσο καλύτερα γίνεται και μετά να συνεχίσω. Κάποιες κινήσεις κυρίως στην άμυνα ακόμα με δυσκολεύουν.
σορυ κιολας αλλα με 40 κλεψιματα κατι κανεις λαθος ε
let the defence come to you, dont force it
τα 15 εγιναν στο 4ο που προσπαθούσα για χιτ εντ ραν. αλλά τα άλλα 25 ήταν σε πάσες απέναντι ξέρω γω, ή σε παίχτες που οι προσωπικού αντίπαλοι ηταν χιλιόμετρα μακριά. ακομη και οταν καλούσα παίχτη μου έκλεβαν την μπάλα. και γενικα σε αυτο το ματς ειδα απίστευτα πράγματα.
αλλά πήραν τα αρχίδια μου. 3-1 η σειρά. :lol:
Ειναι οντως εξωφρενικο σε καποια σημεια το CPU.
Νικαω τους Μπουλζ με 4 ποντους, 22’’ κ εχω επιθεση. Κανω πασα με Ροντο στο διπλανο, κλεβει ο Ροουζ απο 3 χιλιομετρα μακρια, κανει αιφνιδιασμο και βαζει τριποντο. Λεω νταξ ξερωγω κλαην. Κανω επιθεση, κλεβει ο Ροουζ στα 2’’, φευγει και καρφωνει πανω απο το ΓΚΑΡΝΕΤ.
Πλεον εχω ενα χειριστηριο λιγοτερο.
το συνεχίζω και εγω.
το 3-1 που ειχα εγινε 3-3 με ενα τονο κλεψίματα. πάσα στα 2 μέτρα και να κλέβει πάντα παίχτης που δεν είναι καν στην οθόνη!!. ή το χειρότερο , να σου την κλέβει γιατι ο παίχτης σου στην πάσα κανει ενα δυο βήματα περισσότερα για να υποδεχθεί την μπάλα μακρύτερα .
ευτυχώς εκανα το 4-3 στην έδρα μου και ηρέμησα. επόμενος αντίπαλος το χιουστον. άντε να δούμε. θα το πάθουμε το εγκεφαλικό αραγες…
ελα ελα κινησες θαντερ, στο χιουστον θα κολλησεις?
νομίζω μόνο νίκες είχα με χιουστον στη σεζον.
καλά ναι. θαντερ το ψεμα λέμε. ο κολισον ρε. 7 ματς, πάνω από 80 ριμπάουντ. δεν παει να έβαζες εσυ φορτηγό μπροστά
Ειχα δοκιμασει να παιξω Θαντερ και ηταν κατι το καταπληκτικο (ειχα κ Χαρντεν βεβαια). Κολλισον τεραστια βοηθεια απο τον παγκο ομολογω μου εσωσε τον κωλο απειρες φορες. Για Ντουραντ και Γουεστμπρουκ ουτε λογος.