NBA 2K Series

Λιγο ελεος ρε γμημενο δεν βλαπτει! #-o

υγ. Bucks εγω, Lakers απεναντι. Και εχασα μονο με 3 ποντους… :frowning:

2 χρονια τωρα hall of fame στο myplayer εχω αντισωματα…για αυτο οταν σας διαβαζω να παραπονιεστε γελαω λιγο:p

Βασικά εγώ μιλάω για κανονικούς season αγώνες και όχι mycarrer που έχεις μόνο τον παίκτη σου. Καλά εκεί γίνεται της κακομοίρας από επιθετικά ριμπάουντ. Το έχω αφήσει λίγο στην άκρη τελευταία αυτό το mode αλλά σε κάθε αγώνα σχεδόν η κάθε ομάδα κατέβαζε άνετα 12-15 επιθετικά (12λεπτα πάντα). Επειδή πάντα είμαι στο 1 η 2 περίμενα πόσες φορές να βγούμε αιφνιδιασμό και κατέληγα να κάνω επιστροφή στα γρήγορα αφού χάναμε συνέχεια το ριμπάουντ :lol::lol:

τυχαία είδα εδώ τι παίζει με το παιχνίδι και με ψήσατε άγρια. Απορώ πως δεν είχε πέσει στην υπόληψη μου. Πάντα μ άρεσε να παίζω “σοβαρά” μπασκετάκια και κατά καιρούς είχα ασχοληθεί αρκετά με το LIVE και αυτό τώρα φαίνεται πολύ καλύτερο. Αυτό εδώ είναι? Έχει και προσιτή τιμή!

[SIZE=“7”][B]ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ [/B][/SIZE]

Το πήρα και παίζοντας 2 παιχνίδια κατάλαβα αυτό που λέτε. 20 πόντους μπροστά στο ημίχρονο και σε μισή περίοδο με χουν φτάσει με απανωτά κλεψίματα. Να σας πω ρε παίδες! Πως καρφώνεις? Με αυτό που στα controler setups λέγεται positional plays/pick controls? Τρέχοντας πχ κ πατώντας το μαζί με το σουτ? Παίζω με οκλαχόμα και μόνο με τον Westbrook έχω καταφέρει να καρφώνω που ναι ο pg! Με το ίδιο κουμπί κάνεις και τα άλευ ουπ κτλ? Μιλάω πάντα για pc με gamepad.

P.S: αν κατάλαβα καλά από το γιουτιουμπ, άλευ ουπ κάνεις πατώντας πάσα κ σουτ? Γιατί νομίζω ότι στο manualάκι λέει άλλα ντάλλων

To manual καλά τα λέει βασικά αλλά ισχύει για τα κουμπιά σε xbox gamepad. Εγώ που πήρα κάτι ανάλογο το manual ισχύει κανονικά.

Κατά τα άλλα ότι είπε ο crimson πιο πάνω, σήμερα έβγαλα το δισκακι από μέσα την ώρα που έπαιζα αγώνα και το έκανα φρίσμπι στο δωμάτιο. Ευτυχώς (η και δυστυχώς) δεν έπαθε κάτι.

Βασικά όσοι έχετε παίξει και τα προηγούμενα 2Κ τι διαφορές έχουν; Το 13 είναι το καλύτερο; Για να κάνει κανένας κάποιο crash test.

Πιο περίπλοκο αλλά και πιο ρεαλιστικό θα έλεγα ότι είναι…

πρώτο ματς το πρωί

εκανα απίστευτη ανατροπή απο το -20 φτάνω στις 5 τελευταίες επιθέσεις . είχαμε 2 επαναφορές με τον νας να χάνει την μπάλα μέσα απο τα χέρια του(!), μια επίθεση που ο παίχτης μου αρνήθηκε ξεκάθαρα να κάνει σουτ(!!) και μια που ενω εχω κάνει τα πάντα να αδειάσει η πλευρά και να μείνει ο αλλεν να σουτάρει ελεύθερος, στην υποδοχή της μπάλας δεν απλώνει ποτέ τα χέρια, χτυπάει στον κορμό του και βγαίνει εξω απο το γήπεδο.!! και χωρίς να είναι σε κίνηση ή κατι τέτοιο και με τον νας στην πάσα !!! κλείνω το ps3 χωρίς να βγω καν απο το παιγνίδι.

μεσημέρι

προσπαθώ πάλι, μια μπροστά , μια πίσω, κάνω 2 λάθος δίκες μου επιθέσεις και τρώω στην άμυνα 2 απίθανα καλάθια με 2 αντίστοιχα γελοία επιθετικά ριμπάουντ(μπλοκ αουτ οι 3 πιο ψηλοί μου παίχτες με πλάτη στον αντίπαλο και καμιά πιθανότητα να χασω ριμπάουντ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ!). αντε λεω, γαμα το, παμε ήρεμα. ενα καλάθι θέλουμε στα 30 δευτερολεπτα για να ισοφαρίσεις.,
βγαίνω ενας με εναν στην επίθεση με αλλεν. φέρνω την μπάλα απο το αριστερό στο δεξι την ωρα που σηκώνομαι μπροστα απο το καλαθι, και με εναν παίχτη που [B][U]δεν [/U][/B]εχει προλάβει να στηθεί, τον ακουμπάω με το γονάτο(:!:slight_smile: στον ώμο(:!::!:slight_smile: και δίνει επιθετικό φάουλ :!::!::!:
παω στο πολυπριζο , το πατάω με τα πόδια, τραβάω με την μια και με τα δυο μου χερια την πρίζα του ps3 και την σουτάρω με το πόδι στο τζαμι. [SIZE=“4”][B]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ[/B][/SIZE]

Ρε σεις!Ηρεμα εδω μεσα!Αν ειναι να παθουν κατι τα νευρα σας παιξτε κανενα αληθινο μπασκετακι ξερω 'γω!Ψυχραιμια λεμε!

το κάναμε και αυτό. 3 μέρες περάσαν και πονάω παντού :stuck_out_tongue:

Τι στο διάολο ρε, βάλθηκε να σας τρολλάρει το παιχνίδι? Πρώτη φορά τα ακούω όλα αυτά :lol:

βασικά ημουν σίγουρος οτι θα τα κάνει. ειχα 5 σερι νίκες… όπως εχει ξαναπεί και ο dead… σίγουρα πράγματα…

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι το 2κ βλαπτει σοβαρα το playstation!!!Crimson αλλο ενα ματσακι και σε βλεπω να το πετας απο το μπαλκονι

Δάκτυλος μαρινάκη και στο 2Κ :!:

Έχω πεθάνει με περιγραφές crimson :lol: Αν και φυσικά είναι πολύ γνώριμες. Εγώ βασικά απλά σηκώνομαι από το pc όταν γίνονται αυτά και πάω σε άλλο δωμάτιο για να ηρεμήσω πρώτα. Δεν θέλω να κλωτσήσω το pc μου το λυπάμαι πάρα πολύ.

Εντάξει είναι καλό παιχνίδι γενικά, απλά αυτό το πράγμα που προσπαθεί να βάλει την άλλη ομάδα στο παιχνίδι με το στανιό με συνεχείς έξτρα επιθέσεις από κλεψίματα και επιθετικά εκτός λογικής είναι φοβερά εκνευριστικό, σου ακυρώνει όλο το gameplay.

Μια λύση πάντως είναι να αλλάξεις λίγο τα sliders του παιχνιδιού. Εγώ τα επιθετικά τα έχω ρίξει στο 10 (και για cpu και για user πάντα) αλλά για τα κλεψίματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αφού τα περισσότερα είναι λογω defensive awareness και όχι stealing. Αν κατεβεί το def.aw. τα ματς θα γίνουν ροντέο και απλά δεν θα υπάρχουν άμυνες. Μπορείς να αλλάξεις λίγο το hands και ball security μόνο αλλά και αυτά όχι πολύ γιατί μετά εσύ θα δεν κλέβεις την μπάλα ούτε για αστείο.

και για να μην εχω καμία αμφιβολία έπαιξα 3η φορά το ιδιο παιγνίδι.
κέρδιζα σε ολο το ματς, και στις 2 τελευταίες επιθέσεις ο αμαρκάριστος(ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ) Νοβίτσκι έκανε air ball :lol: μια στο τρίποντο και μια απο τα 3 μετρα. 3 ΜΕΤΡΑ ΛΕΜΕ~!
και αυτοι εβαλαν καλαθι με φολοου απο το υπερπεραν. εχασα.
. οκ. δεν θα την κερδίσουμε φέτος την νεα υορκη

*air ball ρε μαλακες…

Πω ρε Crimson 6 παιχνίδια έχω παίξει και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καιρό είχα να βρίσω τόσο. Πρέπει να μάθω να αμύνομαι. Με gamepad σε pc ρε παιδιά πως ποστάρεις? Ποια είναι τα βασικά κουμπιά? Και γενικά πως ξεμαρκάρεστε? Με το dribbling? με το δεξί stick?

http://2ksports.com/manual/nba2k13/