τελικα δεν ηταν μπαγκ :-k
2-3η φορά που το παιχνίδι κολλάει στην επαναφορά της μπάλας αντιπάλου και δεν συνεχίζει. Ούτε χρεώνει 5 δεύτερα απλά οι παίκτες κινούνται περιμένοντας πάσα από την επαναφορά που δεν γίνεται ποτέ. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Πάντα για pc.
X-Box πάντως δεν παίζει σχεδόν κανένα απο τα προαναφερθέντα bugs
'ντάξει… επικό παιχνίδι σήμερα. Είχα καταλάβει πως σε μερικές ματς δεν σε αφήνει να νικήσεις με την καμία αλλά σήμερα έγινε της τρελής. 22-0 λάθη… ΜΗΔΕΝ ΛΑΘΗ είχαν οι sixers εναντίον μου σε 10λεπτές περιόδους !!! 13-1 επιθετικά ριμπάουντ!!! 55-40 η ευστοχία στα σουτ, στην δε τελευταία περίοδο δεν νομίζω να έχασαν καν σουτ.
Ήταν σαν να έπαιζε η κάτω παναγιά με την dream team του Μιχαλάκη ένα πράγμα. Ανάσα δεν πήρα, πάνω που είχα αρχίσει να κάνω τρελό σερί νικών και μάλιστα με μεγάλες διαφορές οι περισσότερες και σκεφτόμουν να μην τελειώσω την σεζόν αλλά να αρχίσω άλλη στο επόμενο επίπεδο δυσκολίας (από all star σε superstar) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μάλλον με άκουσε το παιχνίδι και μου έδωσε την απάντηση.
:lol:
κλασικά. όταν έχεις ενα σερί, χάνεις με τους πιο απίστευτους τρόπους. εχω χασει ματς που έχω μπει στο τέταρτο 8λεπτο με +21… 21 ρε πούστη γαμώ :!:
με το ενα χέρι να έπαιζα, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχανα
Ε ναι ώρες ώρες οι αντίπαλοι μπαίνουν σε twilight zone δηλαδή. Κυριολεκτικά είναι σαν να μην υπάρχεις στο γήπεδο, δεν βγαίνει τίποτα. Ούτε πάσα στο ένα μέτρο δεν μπορείς να κάνεις θα πεταχτεί σαν τον Κασίγιας σε πέναλτι κάποιος και θα κλέψει την μπάλα. Απίστευτα πράγματα.
αυτές οι πάσες… πλάτη εχει ο άλλος που είναι στον συμπαίχτη μου κοντά και μου την κλέβει. Ε ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΟΥΝΑΓΚΙ!!! παντογνώστη!!
ουνάγκι λέει :lol::lol::lol:
Ναι οι πάσες είναι μεγάλο θέμα. Αντανακλαστικά γάτας έχουν οι αντίπαλοι. Σε κάθε ματς έχω λιγότερα κλεψίματα από τον αντίπαλο. Μόνο σε ένα είχαμε τα ίδια. Ειδικά αν αποκτήσουν momentum στον αγώνα… πάσες μόνο χέρι με χέρι αλλιώς την έχασες.
Γιατι τα επιθετικα rebounds…? Σε πενταλεπτα που παιζω εγω, ο αντιπαλος εχει ΠΑΝΤΑ περισσοτερα επιθετικα rebound απο εμενα. Εγω παιρνω πχ 2-3 αυτος παιρνει 8-10, δλδ 6-7 extra επιθεσεις. Οποτε εχω καταφερει να περιορισω τα επιθετικα rebounds 99% κερδιζω και το παιχνιδι
Ναι και τα επιθετικά είναι θέμα. Απλά συνήθως στους αγώνες έχω πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας από τον όποιο αντίπαλο (που σχεδόν πάντα σουτάρει κάτω από το 45% ) αφού σχεδόν όλες οι προσπάθειες μου είναι κοντά στο καλάθι + του ότι έχω ομάδα που δεν έχει καλό ριμπαουντ (ξεκίνησα με Miami μπας και πάω για τίτλο αλλά το ριμπαουντ τους είναι άγνωστη λέξη) το βρίσκω πιο λογικό που σχεδόν σε κάθε αγώνα έχω λιγότερα επιθετικά. Αλλά αν είναι γενικό το κακό δεν ξέρω. Τα κλεψίματα πάντως έχουν γίνει ασθένεια σε μερικούς αγώνες.
Εχω φτασει 2 φορες σε τελικο στο association(mavericks με fantasy draft)…στον 1ο εδωσε στην τελευταια φαση επιθετικο φαουλ σε σκριν του Γκριφιν(1η φορα σε 2 χρονια που παιζω 2κ) και στον 2ο την επομενη χρονια, στις 3 τελευταιες φασεις ισαριθμα λαθη σε πασα μετα απο σκριν(ματια στην πλατη ο αντιπαλος ή wannabe κασιγιας σε πεναλντυ που ειπε καποιος πιο πανω)…
ΑΝΤΕ :bye: ΓΜΗΜΕΝΟ
το έχω πει καμιά 15αρια φορές, αλλά δεν το έχω καταφέρει να το κάνω πράξη ακομη:p
Βρες το NBA Jam και θα το κάνεις άμεσα :!:
Ακόμα ένα θεικό παιχνίδι όπου ο αντίπαλος είχε 20 περισσότερες επιθέσεις και διπλάσιες βολές σχεδόν, έκανε μόλις 3 λάθη αλλά νίκησα εγώ με 16 πόντους διαφορά. Κάποια από τα κλεψίματα και τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου καταργούσαν όλους τους νόμους της φυσικής. Λατρεύω τον ρεαλισμό αυτού του παιχνιδιού.
Πάντως νομίζω σε αυτά τα 2 (κλέψιμο και ριμπαουντ) υπάρχει bug. Σε πολλές περιπτώσεις διεκδίκησης και ενώ έχει γραπώσει κάποιος το ριμπάουντ η πιο ελαφριά παρεμβολή κάποιου χεριού εκσφενδονίζει την μπάλα από τα χέρια λες και συγκρούστηκε με κομήτη, στις μισές διεκδικήσεις καταλήγεις να παίζεις βόλεϊ για κανένα τέταρτο μέχρι να καταλήξει κάπου η μπάλα.
Το ίδιο γίνεται και στο κλέψιμο, κυρίως μέσα στην ρακέτα αφού αν ακουμπήσεις ακόμα και στις… κλωστές που προεξέχουν από το μπατζάκι κάποιου αμυντικού η μπάλα χάνεται αυτόματα. Για να μην αναφέρουμε φυσικά τα θεικά κλεψίματα όταν ο αμυντικός έχει γυρισμένη πλάτη και χωρίς καν να γυρίσει ξαφνικά πετάγεται το χέρι του ως δια μαγείας στην πορεία της μπάλας και την πιάνει κιόλας καμιά φορά.
Φυσικά όλα αυτά παρουσιάζονται σε τρελό βαθμό όταν ο αντίπαλος μείνει πολύ πίσω στο σκορ νωρίς.
αγοράζεις tv να δεις τα ματσακια του nba.
πας σπιτι μέσα στην χαρά.
σεταρεις τα κανάλια .
επόμενο βήμα, hdmi, ps3 και 2κ11.
σε 20 λεπτά είσαι τόσο εκνευρισμένος που σκέφτεσαι σοβαρά να γυρίσεις πισω την τηλεόραση και να πάρεις αποχυμωτές.πολλούς. έτσι να βρίσκονται.
:lol::lol:
Παρόμοιες σκέψεις έκανα και εγώ σήμερα που έπαιξα ένα αγώνα.
Τελείωσα τη full season με πρωτάθλημα απέναντι στους Thunder με 4-1. Κρίμα γιατί έχασα το 16-0 στα playoffs. Σε allstar επίπεδο και 8λεπτες περιόδους, λογικά θα το ανεβάσω στο superstar και θα δω τι ψάρια πιάνω.
Καλύτερος όλων ο Rose με μέσους όρους playoff:
30,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3,8 λάθη
Διαβάζω που το κράζετε ώρες ώρες, εμένα πάντα μια χαρά μου φαινόταν, ούτε bugs ούτε τίποτα
Εγώ πάλι απορώ που τα βλέπεις όλα μια χαρά. Καταρχήν δεν ξέρω αν έχει διαφορές στο pc με τις παιχνιδομηχανές, αλλά κατά τα άλλα τα bugs είναι πολλά. Καταρχήν το κλέψιμο στο παιχνίδι εγώ μόνο bug μπορώ να το θεωρήσω όπως πιθανόν και το επιθετικό ριμπάουντ. Μόλις τελείωσα αγώνα, 10λεπτα πάντα, που πήγε στην παράταση με τα κλεψίματα να είναι 12-1 υπερ αντιπάλου. Ο οποίος αντίπαλος είχε στο ματς ένα λάθος (1) one turnover πως το λένε αν και έπαιζα άμυνα σαν τρελός (σε 10 λεπτα ματς τον άφησα κάτω από τους 100 πόντους πράγμα δύσκολο). Οι πάσες του περνούσαν και μέσα από τα σώματα των παικτών μου αντίθετα οι δικές μου και σε παρανυχίδα αντιπάλου να ακουμπούσε άλλαζε πορεία λες και χτύπησε σε κομήτη.
Βασικά τα κλεψίματα και τα επιθετικά τα δίνει πολύ εύκολα στον αντίπαλο όταν θέλει να τον ευνοήσει για να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση σε νίκες ήττες. Έχω δει απίστευτα πράγματα. Τον Barea να πηδάει στα ίσια με Faried McGee και να τους παίρνει επιθετικό ήταν το αποκορύφωμα, φάση που την είδα στο replay 5-6 φορές πριν συνεχίσω να παίζω.
Ο λόγος που δεν ανεβάζω δυσκολία βασικά είναι πως αν στο all-star γίνονται τέτοια όργια, στο επόμενο επίπεδο με βλέπω να κάνω κομμάτια το pc από τα νεύρα και είναι κρίμα να μείνω χωρίς pc.
με γλίτωσες απο το ΙΔΙΟ ποστ. οτι λες [U]ακριβώς[/U]!
υπερπαιχνιδαρα, αλλά όταν θέλει να ισορροπήσει τα πράγματα , σε πρήζει οσο δεν πάει.
Κι εγώ στο pc παίζω αλλά δεν ξέρω ρε γμτ, δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο πρόβλημα με κλεψίματα/επιθετικά. Λάθη συνήθως κάνω λίγα παραπάνω από τον αντίπαλο αλλά είναι δικές μου βλακείες τις περισσότερες φορές. Εντάξει προφανώς και 1-2 φορές έχω πει “τι μαλακίες γίνονται τώρα” αλλά κατά τ’ άλλα δε μου συνέβη κάτι τραγικό. Τι να πω, ανεξήγητο…