NBA 2K Series

Χαχαχαχα, δεν το συνδύασα έτσι όταν μου συνέβη! Εμένα μου είχε κάνει ο Dominique Wilkins που είχα βάλει 34 πόντους με 14 ριμπάουντ.

Πάντα σου βγάζει ένα γνωστό παίκτη όταν κάνεις μια μεγάλη εμφάνιση, ανάλογα με τα στατιστικά που έχεις. Σε παιχνίδι που είχα στάξει 6 τρίποντα είχε κάνει σχόλιο ο Steve Kerr (μεγάλη συγκίνηση για όσους τον θυμούνται). Από πόντους δεν βάζω πολλούς εγώ, μέχρι 19 είναι το top μου ως τώρα. Είμαι point guard σε καινούργιο my career που ξεκίνησα (είχα ξεκινήσει ένα άλλο ως 2αρι αλλά το παράτησα) έχω δώσει καμιά 15 αγώνες ως τώρα μόνο (sixers). Στο προηγούμενο μου είχε βγάλει πάντως τον Justin Bieber :lol::lol:

Εγώ με PF είμαι τοπ σε ριμπάουντ, και σε καλάθια είναι πολύ εύκολο γιατί στο pro επίπεδο κατευθείαν με pick n roll ελευθερώνεσαι για πλάκα. Ο Bieber μου ‘χε κάνει κι εμένα, τι μου θύμισες :lol: Επίσης, ο τεράστιος Steve Kerr είναι ένας απ’ τους 3 σχολιαστές αν δεν το έχεις παρατηρήσει :wink:

Εγώ παίζω στο all star επίπεδο βασικά. Τους σχολιαστές δεν πρόσεξα ποτέ ποιοι είναι να σου πω.

Αν ο παίκτης σου πέσει κάτω μετά από lay up, θα γίνουν τρεις επιθέσεις εκατέρωθεν και μετά θα καταφέρει να σηκωθεί εφόσον πρώτα έχει σφουγγαρίσει το πάτωμα.

το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως στο mycareer είναι ότι πολλές φορές ο προπονητής δεν αναγνωρίζει την κούραση του παίκτη και δεν τον κάνει αλλαγή. Έβγαλα ολόκληρο το τελευταίο 12λεπτο με το fatigue στο μισό και δεν με έβγαλε ούτε για μισό λεπτό. Στα τελευταία 3 λεπτά όταν πήγαινε κάποιος στις βολές ο παίκτης έκανε ασκήσεις και μερικές φορές καθόταν στο πάτωμα. Έβαζα στοιχήματα με τον εαυτό μου σε πιο λεπτό θα μείνει κάτω και δεν θα ξανασηκωθεί ποτέ :lol: Lucky to be alive

Κάποιος στην 2k είναι Ολυμπιακός, δεν εξηγείται αλλιώς ότι οι 3 μούφα Έλληνες ρούκι που έχω πετύχει λέγονται Πατσατζόγλου Νινιάδης και Αλεξανδρής

Τελική ετυμηγορία για το παιχνίδι.

Παρά τα διάφορα παράξενα του το mycarrer μάλλον είναι το καλύτερο feature στο παιχνίδι. Στο season έχει χαθεί η λογική σε μερικά πράγματα που συμβαίνουν. Έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι ουσιαστικά προαποφασίζει ποιος θα νικήσει σε ποια παιχνίδια άσχετα πόσο καλά παίζεις εσύ η ακόμα και ποια ομάδα έχεις.

Κάνω παιχνίδι εκτός έδρας με Golden State και ενώ ο αντίπαλος έχει 19 επιθετικά ριμπάουντ (εγώ 5-6 αν είχα) και τα κλεψίματα είναι 13-1 με τους Giolden state να παίρνουν συνολικά 32 περισσότερες επιθέσεις (73-105 τα σουτ με τις βολές να είναι σχεδόν ίδιες) κέρδισα το παιχνίδι με 20 πόντους διαφορά (106-86 αν θυμάμαι το σκορ) FUCK LOGIC!!! Φυσικά ως αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα είναι σαν να έπαιζαν τα special olympics μέσα στη δική μου ομάδα ενώ από την άλλη και ο τελευταίος του πάγκου έμπαινε μέσα και έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και με την δική μου ομάδα αφού σε αρκετά παιχνίδια όποιον βάζω από τον πάγκο είναι σαν να έχει γιορτή και γενέθλια μαζί, τα βάζουν όλοι από παντού. Και αυτό συμβαίνει συχνά (all star επίπεδο).

Γενικά αν και υπάρχει ένα καλό επίπεδο ρεαλισμού στα γραφικά και στην κίνηση πολλά από όσα συμβαίνουν στον αγώνα θυμίζουν nba live στα χειρότερα του. Το mycarrer με μερικές βελτιώσεις μπορεί να γίνει τελειότητα αλλά το season μου φαίνεται μούφα (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το επίπεδο δυσκολίας αυτό πάντως).

Τέλος πολλά bugs. Από τα replay, τους εκφωνητές (που 1-2 φορές με τρόλαραν με το χρονόμετρο) το save και ίσως μερικοί κανονισμοί (μερικές αποφάσεις παραείναι παράξενες και δεν ξέρω αν είναι bug η απλά το παιχνίδι έχει βάλει κακές διαιτησίες) και αρκετά που δεν θυμάμαι τώρα. Σχετικά με αυτά που είχα ακούσει για την σειρά μάλλον είμαι ολίγον απογοητευμένος.

Να σου πω την αλήθεια, πρώτη φορά από σένα ακούω για bugs με χρονόμετρα κλπ. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε τίποτα ιδιαίτερο με αποφάσεις διαιτητών. Κι εγώ στο all star παίζω association, αλλά διατηρώ μια σχετικά σταθερή πορεία χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα με αντιπάλους. Τελευταία φορά ξεφτιλίστηκα από τους Lakers, αλλά τους έχουν και υπεργαμάτους (άσχετα που η πραγματική τους πορεία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη). Γενικά έχω ψιλοσταματήσει πάντως να στηρίζομαι αποκλειστικά σε σουτ περιφερειακών (Deng, Hamilton) γιατί τους έπιαναν κάτι βραδιές που δεν έμπαινε τίποτα. Εκμεταλλεύομαι πολύ Boozer, και τον Rose προφανώς, και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με ποσοστά ευστοχίας κλπ.

η αλήθεια είναι και σε μερικά φόρουμ που πήγα του 2κ δεν είδα να έχει άλλος bug με χρονόμετρο αλλά μου συνέβη 1-2 φορές. Συνήθως σου φωνάζει όταν αργείς να περάσεις το κέντρο. Τι να πω.

Εγώ σχεδόν μόνο ρακέτα παίζω με Denver, ακόμα και Iguodala Brewer, Chandler. Οι Denver έτσι και αλλιώς δεν έχουν περιφέρεια και τόσο, άντε κανένας Gallinari. Αλλά γενικά συμβαίνουν πολλά παράξενα. Ένα άλλο που θυμάμαι είναι ο Curry στον αγώνα που κέρδισα σε κρίσιμη επίθεση στο τέλος τους 3ου να κρατάει την μπάλα στο τρίποντο στην κορυφή της ρακέτας μέχρι να τελειώσει ο χρόνος και στο τελευταίο δευτερόλεπτο απλά να την πετάει προς το καλάθι. Και όλα αυτά σε σετ επίθεση. Δηλαδή είναι να να ήθελαν να χάσουν σε εκείνο το ματς επίτηδες.

Εντάξει αφού το έθαψα ολίγον το παιχνίδι στα προηγούμενα ποστ πριν λίγο μου πρόσφερε τεράστια στιγμή. Ο πιο απίστευτος αγώνας μου στο mycarrer.

112-113 νικάμε τους spurs (είμαι 76ers) και λίγα δεύτερα πριν την λήξη πάω στις βολές, βάζω μόνο την μια και με ζώνουν τα φίδια μην φάμε τρίποντο στο τέλος. Τελικά ο Παρκερ το πάει στην παράταση με λει-απ 114-114. Στην παράταση 12.6sec πριν την λήξη, σκορ 125-125 o Holiday πάει με το στανιό να μας δώσει την νίκη, δεν μπορεί, τον κλείνουν, ζητάω πάσα και στο 1.2sec αφού μου δίνει τελικά πάσα κάνω σουτ απελπισίας σχεδόν από τα 7.5 και… το έσταξα το τριποντάκι!!! 125-128!!! :D:D:D (είχα 2/6 μέχρι εκείνο το σημείο).

Μιλάμε σηκώθηκα από την καρέκλα και πανηγύριζα σαν τρελός. :lol::lol:

Χαχαχα, για κάτι τέτοιες στιγμές είναι το mycareer ρε! Δεν θα ξεχάσω ποτέ που κέρδισα game 7 τελικών με τρίποντο buzzer beater, όλη η πολυκατοικία με άκουσε :lol: Τώρα παίζω και εγώ στους 76ερς SG στο Hall of Fame. Μάλλον θα καταλήξω με χάπια αλλά στα άλλα επίπεδα νιώθω λες και φαρμάρω creepάκια :stuck_out_tongue:

O Ντουράντ και κάποιος Τζεφ Γκριν μου έβαζαν το ενα καλάθι πίσω απ τ’ αλλο για να πάει η Οκλαχόμα από το -11 στον πόντο μέσα σε 1,5 λεπτό και να κάνει την τελευταία επίθεση ο Γουέστμπρουκ με τρίποντο-τούβλο από τα 9 μέτρα και 4,5’’ να απομένουν.

Έπος. :razz:

Ανακάλυψα και άλλο bug. Mycareer mode. Σουτάρω τρίποντο, η μπάλα κάνει βόλτα στο καλάθι για πολύ ώρα και στο παίκτη μου χρεώνει, όση ώρα η μπάλα έκανε βόλτα, άστοχο τρίποντο, επιθετικό ριμπάουντ και τελικά εύστοχο τρίποντο αφού στο τέλος η μπάλα κατέληξε μέσα. Όλα αυτά με ένα σουτ και ενώ δεν κούνησα τον παίκτη από την θέση του :lol::lol: έχασα την επόμενη άμυνα από τα γέλια.

Θέμα υπάρχει και με το over the back foul αφού καμιά φορά αν πηδήξει για επιθετικό μακριά από την ρακέτα και την κατάληξη της μπάλας σου χρεώνει φάουλ ακόμα και αν δεν έχεις κανέναν δίπλα σου. Αλλά αυτό μάλλον έχει να κάνει λίγο με τα sliders. Τελευταία φορά μου το έκανε σε κανονικό αγώνα που πήδηξα σε άκυρη στιγμή με Wade για επιθετικό ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που κατέληξε η μπάλα και με χρέωσε επιθετικό χωρίς να έχει παίκτη δίπλα του.

Ένα bug που έχω δει στο my career είναι ότι δεν σου δίνει ασσίστ όταν κάνεις bad pass. Και μιλάμε για πάρε-βάλε καταστάσεις

Πήρα για πρώτη φορά πρωτάθλημα στο hall of fame με τους σίξερς χθες, ο άθλος έλαβε τέλος :lol: Οι timerwolves παίζανε άλλο παιχνίδι, περισσότερο προς nba jam έφερνε αλλά τους ξηγηθήκαμε sweep 4-0

Εγώ δεν έχω συναντήσει bug ακόμα :-k Χμμμ, εκτός βέβαια αυτό με το bad pass. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι bug εντωμεταξύ. Και εμένα δεν μου δίνει assist μετά.

Εμένα στο καρηρ μερικές φορές δεν σουτάρει (δεν φταίει το χειριστήριο γιατί στην άμυνα δουλεύει κανονικά) κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό ειδικά όταν φεύγεις μόνος σου και είσαι έτοιμος για σούπερ-ντούπερ-ουάου κάρφωμα και ο παίκτης δεν κάνει τίποτα.

Στα της καριέρας, πήρα πριν τρεις μέρες πρωτάθλημα με Μέμφις (4-0 το Μαϊάμι στους τελικούς). Τώρα πήρα μεταγραφή στους Οκλαχόμα Σίτι (μετά από ένα σύντομο πέρασμα από Σικάγο) και έπιασα βασική θέση στη πεντάδα (μετά από το απαραίτητο “κράξιμο” του Χάρτνεν στον GM για να του φάω τη θέση, μουάχαχαχαχαχα). Μέχρι στιγμής είμαστε πρώτοι στη δύση και πάμε αέρα για πλέι οφ.

Ναι αυτό με την bad pass το κάνει αν κατάλαβα καλά όταν η μπάλα ακουμπάει έστω και λίγο σε σώμα αμυντικού (και αν δεν αλλάξει τρομερά η πορεία) και μετά καταλήξει στα χέρια του συμπαίκτη σου. Γενικά αυτό με τις πάσες είναι ένα θέμα, έχει να κάνει πάντως και με τα sliders. Αν έχεις υψηλά το κλέψιμο και το hands για να περάσει πάσα στην ρακέτα πρέπει να κάνεις προσευχές, οι αμυντικοί αποκτούν αντανακλαστικά γάτας που κυνηγάει red dot στο κλέψιμο.

που να παιζατε το περσινο 2κ στο hall of fame που το επαιζα εγω

να παιζω με γκολντεν στειτ και να πρεπει να κυνηγαω σαν το βεγγο απο τη μια ακρη του γηπεδου στην αλλη τον καρυ και τον τομπσον και τον ρας και τον ρομπινσον γιατι σουταρανε με 60% στα τριποντα (παλι καλα που με το ροστερ update δεν επαιζε ο ελλις)

αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα στα μπαγκς που ειχε το 12 (αν και δεν ειχα το χρονο να το πολυπαιξω το φετινο)
μεγαλη μαλακια αυτο με τα 2κ points, ξενερωσα τη ζωη μου οταν το ειδα…δηλαδη αν θελω να φτιαξω πολλους παικτες τι γινεται?

εντιτ
και τον τζεφερσον και τον τζεφερσον!!

Αυτό! Και εγώ είχα ξενερώσει απίστευτα!