Σε νιώθω, αυτό το παθαίνω όποτε παίζω MyCareer στο Hall of Fame επίπεδο Για κάποιο λόγο οι συμπαίκτες σου (όποιοι και να ναι - δεν έχει σημασία) παίζουν σαν παλτά και ρίχνουν τούβλα, ενώ ο αντίπαλος μπαίνει σε Godmode (ακόμα και τα τσικό του πάγκου σε κάνουν άντρα). Οπότε το γυρίζω στο all-star και βρίσκω την υγειά μου, ή στο superstar άμα ο Easy Breezy (:D) έχει ψηλό rating.
Πάντως, στο MyCareer το χειρότερο bug είναι αυτό που όσο καλός και να είσαι, τρώει φρίκες και σε πετάει στον πάγκο. Είναι γνωστό bug, αλλά δεν έχουν βγάλει patch για pc ακόμα απ’ όσο ξέρω…
Ξεκίνησα my career σήμερα και έπαιξα καμιά 5 αγώνες σερί. Είμαι άχρηστος αλλά την έχω καταβρεί παίζω σαν γκαρ, από τον πάγκο πάντα και είμαι στους orlando που είναι εντελώς άχρηστοι :lol: Έχει πολύ φάση όμως. Πάντα στο all star δεν είμαστε για τα άλλα.
Στο mycareer θα έπρεπε να είχε και μια επιλογή για να ξεκινάς στα μπουνίδια τον προπονητή σου.
Παίζω ως γκαρ στην θέση 2 κυρίως. ύψος 6’3’’ και ενώ στα πρώτα ματς με είχε μέσα 10-12 λεπτά το πολύ (σε 12λεπτες περιόδους πάντα) στις θέσει 1-2 εναντίον των Knicks με αφήνει από το 7 λεπτό της 2η περιόδου μέσα μέχρι τέλους περίπου χωρίς να κάτσω λεπτό στον πάγκο. Και όχι μόνο αυτό αλλά με βάζει στις θέσεις 3-4 να μαρκάρω Carmelo και Amare. Από την άμυνα και μόνο η βαθμολογία μου ήταν κάπου στο D- αναγκάστηκα να κάνω 6ο φάουλ λίγα λεπτά πριν το φινάλε γιατί δεν άντεχα άλλο.
To ίδιο μου κάνουν και εμένα στο Dallas. Δυάρι παίζω και σε κάτι άκυρες στιγμές με βάζουν να παίζω τριάρι ή ξέρω γω ακόμα και center. Ευτυχώς πήρα θέση στη βασική πεντάδα τώρα και παίζω μόνο στη θέση μου
Εντάξει πολύ κακό mode το mycareer θέλει πολύ δουλεία ακόμα. Δηλαδή οι προπονητές κάνουν ότι να ναι κυριολεκτικά. Δεν είναι μόνο τα άκυρα ματς απ, είναι που κάτι άκυρες στιγμές που η κούραση του παίκτη σου έχει φτάσει στο μηδέν ξέρω γω, όχι απλά δεν σε βάζουν στον πάγκο να πάρεις μια ανάσα αλλά σε βάζουν και στον πιο επικίνδυνο παίκτη των αντιπάλων που κάνει όργια μέχρι εκείνο το σημεία. Μάλιστα σε βάζουν και task να τον αφήσει άποντο για 2 λεπτά. Ναι τώρα κάτσε!!! πάρτι έκανε ο Wade, ούτε να τον δω να κινείται δεν προλάβαινα και έμεινα σε άμυνα πάνω σχεδόν ολόκληρη περίοδο. Πάνω που είχα ξεκινήσει να βελτιώνομαι στην προσωπική άμυνα μου.
Γενικά οι αλλαγές που σου κάνει ο κοουτς μέσα στο παιχνίδι είναι εντελώς κουλές μέχρι εκεί που δεν πάει δηλαδή. Για να μην μιλήσω για τις θέσεις που παίζεις όταν έρχεσαι από τον πάγκο (πόσες φορές μπήκα 3αρι και βρέθηκα να μαρκάρω παίκτες του 6’8’’ ). Ούτε σε φιλικά μας δεν γίνονται αυτά.
Ξεκίνησα και γω επιτέλους την αρρώστια.
Ταυτόχρονα association με hawks(korver ούτε στο 2Κ δεν χάνει τρίποντο!!) και mycareer βασικός pg/sg στους Lakers 8)
μέτρια ποσοστά αλλά δεγαμείς, 3-4 μέρες παίζω και την πρώτη έκανα μόνο drills και training camp
Εγώ παίζω με Σικάγο έχω ρεκόρ 31-10 τώρα στο All Star. Γενικά άρχισα να εκμεταλλεύομαι πολύ Boozer, ενώ ο Rose στη ρακέτα δε χάνει σχεδόν τίποτα με λίγη προσοχή. Όσον αφορά myplayer έκανα PF στους Raptors. Γενικά είναι εύκολο να πάς Α+ απ’ τους συμπαίκτες, γιατί ακόμα και τα σκριν μετράνε πολύ.
my career στο ευκολο επιπεδο (πρωτη φορα παιζω 2k)
Ειμαι pg. Πηγα στους celtics με την συμφωνια να παιζω sg. Παρα τα κακα πρωτα αποτελεσματα βγηκαμε δεύτεροι και τεταρτοι συνολικα. Rookie of the year δεν βγηκα αλλα ημουν στην πενταδα. Στα playoff καναμε το απολυτο σε νικες και πηρα το πρωτο μου δαχτυλιδι ως mvp των τελικων.
Ζητησα ανταλλαγη σε heat, lakers ή thunders και πηγα τελικα thunders με τους celtics να παιρνουν westbrook και εναν αλλον. Απο τα τελη της προηγουμενης χρονιας εχω ανεβασει τα στατιστικα μου. Βαζω πανω απο 25 ποντους σε καθε ματς (5λεπτες περιοδους) με καμια πενταρια ασσιστς και κανα κλεψιμο. Για ριμπαουντ ουτε λογος.
Α+ εχω κανει μια φορα μονο που επαιξα δεκαλεπτες περιοδους. Γενικα πασες εδινα μονο σε γκαρνετ και μπασσ που σουταρουν κατευθειαν και μετραει ως ασσιστ.
Το mycareer σε πιο επίπεδο δυσκολίας το έχετε; Εγώ στο all star που το έβαλα ήταν λίγο αλλοπρόσαλο και μου έσπασε τα νεύρα. Βασικά οι βαθμολογίες που μου έδιναν οι συμπαίκτες ήταν λίγο ότι να ναι και οι αλλαγές από τον προπονητή επίσης.
Κατά τα άλλα ξεκίνησα κανονικά σεζόν (πάντα all star δεν είμαι για παραπάνω) με denver είμαι 8-3 αλλά η τελευταία ήττα πόνεσε (30+ διαφορά έφαγα από memphis)
εγώ δίνω παραπάνω ασσιστ (6.7 p/g) αλλά έχω λίγους πόντους (10.2 p/g).
ριμπαουντ ναι, άντε 1-2 ανα παιχνίδι. πως σκατά να πάρω ριμπάουντ με τον Howard στη ρακέτα!?
ούτε καν τελικούς δεν έφτασα στην rookie χρονιά, τραυματίστηκε ο Howard και έχασε όλα τα playoffs, και στους τελικούς της δύσης με Utah, Jefferson και Millsap κάνανε ότι γουστάρανε.
Εγώ είμαι sg στους 76rs. Πολύ καλά τα πάω μέχρι στιγμής φεύγουν κάτι double double ξέρω γω, βγήκα rookie of the month τους τελευταίους δύο μήνες και οδεύουμε σταθερά προς playoffs. Με holiday και Bynum έχουμε κάνει Big 3
Για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, τελικά έριξα ένα Restore PS3 System και προς το παρόν δείχνει να έφτιαξε.
This is what the PlayStation Forum says:
Turn off Playstation®3.
Hold the power button down; the system will turn on and turn off once again.
Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps
When you hear the 2 beeps take finger off power button.
You will be prompted to plug in your controller via USB and then hit the PS button
The Recovery menu will pop up.
The current Recovery Menu supports:
? Restart System: Restarts the PLAYSTATION®3 System.
? Restore Default Settings: Reset all system settings back to default.
? Restore File System: Checks for corrupt/missing system files.
? Rebuild Database: Rebuilds the OS for the PLAYSTATION®3.
? Restore PS3 System: Fresh restore; Deletes everything and starts from Scratch.
? System Update: Update the PLAYSTATION®3 System
Στο season αν κάνεις πολλές νίκες σερί σε κάποιο από τα επόμενα ματς το χάνεις με κάτω τα χέρια. Οκ λογικό θα πεις κανείς, αλλά το θέμα είναι πως το παιχνίδι σε κάνει να το χάσεις θέλεις δεν θέλεις σαν έναν τρόπο να ισορροπήσει την κατάσταση για πιο ρεαλιστικό σκορ σε νίκες ήττες υποθέτω. Ουσιαστικά το παιχνίδι σε κλέβει, μιλάμε ότι και αν κάνεις δεν έχεις ελπίδα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
2ο παιχνίδι (από τα 19 ως τώρα) που παρατάω από τα νεύρα μου και το κάνω simulation γιατί οι παίκτες μου και σε άμυνα και σε επίθεση αντιδρούσαν σαν διανοητικά καθυστερημένοι μπαμπουίνοι που έπιαναν μπάλα στα χέρια τους για πρώτη φορά.
Απίστευτα πράγματα σε 5-6 περιπτώσεις έβαζα replay για να μπορέσω να καταλάβω πως έχασα την μπάλα ή πως πήρε ο άλλος επιθετικό ριμπάουντ σε φάση που ούτε καν φαινόταν από τα πολλά σώματα των δικών μου που έκαναν μπλοκ αουτ. Πως μου την δίνουν κάτι τέτοιες μαλακίες δεν λέγεται. [-X
Ναι ετσι ειναι. το χειρότερο όλων ειναι οταν εχεις κάνει σερι νικών, είσαι 1 πόντο πισω, ποσταρεις τελευταία επίθεση, και ο παίχτης αρνείται να σουτάρει με τον μοχλό!!! [-X
Καλά αυτό με την κίνηση στο ποστ και τον μοχλό είναι για γέλια. Στην αρχή νόμιζα πως δεν χρησιμοποιούσα σωστά τους μοχλούς αλλά αυτό έγινε αρκετές φορές. Τώρα απλά κάνω χώρο και κίνηση με τους μοχλούς και σουτάρω με το χ. Αυτό το κάνει πολύ όταν ποστάρεις. Γενικά σουτ με μοχλό μόνο στα ντραιβ. Εκεί βολεύει πιο πολύ.