Φέτος στηρίζω Knicks επειδή τους έχω εδώ και καιρό στο nba live 2005 (αλλά με τα ρόστερ του 2011) και είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που πήρα, στηρίζουμε Antony, Amare με τους οποίους έχω κάνει θαύματα στο παιχνίδι. Κρίμα μόνο που έφυγε ο Billups.
Στηρίζω bulls απο τότε που ήμουν δημοτικό και ο jordan έπαιζε και θέριζε so…8)
Ναι ρε nodi αυτά είναι! Ο hamilton ειδικά πρέπει να ξυπνήσει λίγο στα μάτς και να βοηθήσει πολύ περισσότερο στη σύνθεση. Απο εκεί και πέρα όταν οι bulls είναι στα πάνω τους δύσκολα περνά κανείς την άμυνα τους.
Κάποιο όνειρο έχεις δει. Μη μας κρατάς σε αγωνία. Στη θέση 5 η αθροιστική ταχύτητα των παικτών δεν υπερβαίνει αυτή του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, βασικά μόνο ο LaMarcus και ο Batum ό,τι τραβήξουν και σε 60άρα σεζόν, αν μπουν playoffs κάνε πάρτυ.
Παίζει ακόμα μπάσκετ ο γίγας Κερτ Τόμας? 8O 8O
Βρε δεν τους έβγαλα φαβορί. Σαν συμπάθια που θέλω να πάνε καλά τους ανέφερα. Και ναι στο 5 έχουν όντως θέμα, ειδικά αν δε παίξει καθόλου ο oden
ε οχι να βγαλουμε και αχρηστο τον camby τωρα…ακομα και ο kurt thomas δηλαδη ειναι πολυ εξυπνος σεντερ, απλα νταξει ειναι 39
Aπλώς μπήκα να γελάσω λίγο,συνεχίστε.
Συγχαρητήρια στην διοίκηση των Lakers πάλι κρέμασαν τον Κόμπι,δεν πειράζει,δεν πειράζει,τα πάμε αυτά.
Αγαπάμε Σικάγο και λόγω ιστορίας και επειδή έχει ομάδα πάνω από όλα(είμαι και λίγο συναισθηματικά δεμένος με την πόλη εγώ)
Κατά τα άλλα βλέπουμε το ακυρωθέν κάρφωμα του Λεμπρόν ενώ τρώμε μελομακάρονα και γελάμε με την ψυχή μας.Καλά να πάθει:!:
Ωστόσο μου κάνει εντύπωση που σε 3 ματς ως τώρα Wade και Lebron δεν έχουν σουτάρει ούτε μισό τρίποντο (εκτός αν μου έχει διαφύγει κάτι στο δεύτερο ματς). Είναι θέμα αποφασιστικότητας και καλά για το πόσο θέλουν τον τίτλο και πάνε μόνο για τα “σίγουρα”???. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον αν θα συνεχιστεί αυτό.
Αφήστε τους αυτούς, το μέλλον είναι ο cole. Και κάρφωσε και τρίποντα βάρεσε και τα έκανε όλα
Πολύ λυπάμαι που το λέω(όχι εντάξει:p)αλλά κατά γενική ομολογία οι Χιτ πλέον έχουν δεθεί περισσότερο σαν ομάδα και θα βγάλουν καλύτερα πράγματα στο παρκέ.Ότι και αν σημαίνει αυτό…
Πέρσυ το Σικάγο στάθηκε άτυχο καθώς η μοναδική ομάδα που μπορούσε να σταματήσει τον Rose ήταν οι Χιτ,και συγκεκριμένα ο Λεμπρον.Φέτος θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι,το Σικάγο εννοώ.
Κοινώς μην πάρει πρωτάθλημα ο James8)
(δεν μπορώ καθέ ποστ το γαμάω στο τέλος γράφοντας μπηχτές για τον Λεμπρόν):lol:
Οι bulls μπορούν να νικήσουν τους heat αν ξαναέρθουν τα πράγματα όπως πέρυσι, το θέμα όμως είναι ένα: Να προετοιμαστούν καλά μέχρι τότε και γερά γιατί η νίκη θα είναι δύσκολη φέτος…Οι heat κατεβάζουν ομαδάρα και το ξέρουν όλοι.
Αν ξαναέρθει πρωτάθλημα στους ταύρους θα γίνει χαμός:cry:
Τον Rose εγώ δεν τον έχω έτοιμο ακόμα για να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλο και φέτος, βλέπω Heat να το σηκώνουν βασικά αν και όπως είπα η συμπάθεια μου πάει στους Knicks. Πάντως και ούτε και φέτος δεν το σηκώσει ο Lebron δύσκολα μετά, αφού ο Rose από την τρίτη χρονιά και μετά (και αν οι Bulls παραμείνουν αρκετά ενισχυμένοι στο roster τους) θα αρχίσει τα ρεαλιστικά όνειρα για τίτλο αφού θα έχει φάει 2 χρονιές με αποκλεισμούς κοντά στους τελικούς (δική μου πρόβλεψη οι Bulls θα αποκλειστούν όπως και πέρυσι τελικούς Ανατολής).
ρε ειναι νωρις ακομα, ναι μεν φαινονται απολυτο φαβορι οι χιτ αλλα μεχρι τα playoff ποιος ζει ποιος πεθαινει (και μεσα στα playoff δηλαδη). βασικα πολυ περιεργος ειμαι για το τι θα γινει με howard. αν καταφερει να τον παρει καποια διεκδικητρια ομαδα γινεται αυτοματα φαβορι.
παντως προχθες φαγανε τα μουτρα τους οταν το γυρισε σε ζωνη η βοστωνη και χρειαστηκε ο ρουκι να βαλει 2-3 διποντα οταν εκαιγε η μπαλα (για να μη μιλησω για ΑΣΤΕΙΟ φαουλ που χρεωθηκε στην αντεπιθεση στον ροντο, ενω επρεπε να σφυριχτει αμυντικο, οπου πιθανον να τους στερησε ουσιαστικα 2 καλαθια). η βοστωνη κριμα γιατι με τετοιο παγκο δεν πας πουθενα, ειδικα οταν εχεις 4 βασικους βετερανους. εδω παιζει ο sasha o pavlovic βασικος ρε…!
Πόσο μου την σπάει που δεν μπορώ να μπω στο site του NBA. Κάθε φορά κάνει ανακατεύθυνση στο ελληνικό του sport24. Με το ζόρι στο ελληνικό δηλαδή [-X
ουτε όταν το ρυθμίζεις εκεί που λεει set default edition??
μπορεί να σε βγάζει στο ελληνικό αλλά σε λίγα δεύτερα πας στο κανονικό
you just saved my life 
Γενικα, Celtics στηριζουμε (ακομα κι οταν εβγαιναν τελευταιοι στο πρωταθλημα 8) ).
Αλλα αφου την ΟΜΑΔΑ δεν τη βλεπω στα πολυ καλα της φετος, θελω να δω την παιδικη αγαπη Carmelo Anthony να σηκωνει κουπα.
Φέτος περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει η εκπομπή inside the nba παρά οι αγώνες. Σακιλ και Σερ Τσαρλς μαζί, το λινκ από κάτω το παρακολουθείτε μαζί με χαρτομάντιλα :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=nvZt5d8RFr0&feature=g-like&context=G25d92d2ALTwBDKQAAAA
Λέω κι εγώ να κάτσω να παρακολουθήσω κανένα ματς σήμερα. Παλιά ασχολούμουν αρκετά, αλλά πλέον το έχω αφήσει τελείως. Έλεγα να δω το ματς των Bulls, αλλά ξεκινάει στις 3, οπότε μάλλον θα δω τους Heat.
Σακ και Σερ Τσαρλς είναι δίδυμο φωτιά,θα κάνουμε κοιλιακούς από τα γέλια
Mυθικό βίντεο από παλιά,ακόμα γελάω:lol::lol::lol: