καλυτερη απο τον παοκ, αλλα ας οψεται. τεσπα.
γιατι αποφασισε κατι τετοιο τοσο νωρις? :-k
πριν λιγο καιρο ακουγοταν και επιστροφη του στον ΠΑΟΚ.
μεγαλη παικτουρα παντως
…πάντως ένας Πέτζα μας λείπει στον Ολυμπιακό…αλλά χλωμό το βλέπω:):!:
χαχαχαχα
*ειχε αυτό δίπλα
το ποστ ειναι αφού έχεις δει το νικς-μποστον?
ε ναι.

ενα εχω να πω… ΣΠΑΙΚ ΛΙ.!! :lol:
το στιγμιότυπο που έχουν χάσει μια διαφορά 10 πόντων(69-69?) και του έχουν πέσει τα μούτρα στο πάτωμα, και η φάση που εχει σηκωθεί την ώρα που παίζει το παιγνίδι και ο γκαρνετ ακούει την σπαστική φωνή του στην πλάτη του, έχουν μπει ήδη στα highlight της χρονιάς :lol:
κατά τα άλλα, ναι. [B]i love this game[/B]…
μεγάλη νίκη αλλά σε σημεία οι σελτικς φάνηκαν ποιο ομάδα…αν και κάπως λογικό.
πάντως όταν χάθηκε η διαφορά για τους νικς, ήμουν σιγουρος οτι θα το χάσουν το παιγνίδι
μεγαλος καρμελο, καλος στουνταμαιρ, τρελα ο ροντο,
*γαμώ τα στριμ…ζαλίστηκα…δεν βλέπω άλλο…το πρωί θα διαλέξω ενα ματς και θα το κατεβάσω
Μεγάλο ματς. Έτυχε και το είδα στο δορυφορικό και σκέφτομαι να πάω να πάρω Νόβα ή ότι στο διάολο έχει το ΝΒΑ. Και ναι.
[SPOILER]
[B][SIZE=“4”]I LOVE THIS GAME[/SIZE][/B][/SPOILER]
Μετά είδα και το πρώτο ημίχρονο του Ντάλας με το Μαϊάμι. Πολλά με λίγα. Και κάπως έτσι πήγε ως το τέλος. Αλλά δεν ήταν το ίδιο…
Έδιτ. Κι όλα αυτά τα γράφω πριν δω τον τρόπο που τελείωσε το Lakers-Bulls…Χαχαχα… Δείτε το…
Ντερικ Ροουζ ΜΟΝΟ!
μόλις είδα και εγώ το ματς των lakers
αχ ρε γκασολ…
με το ματς στους 6 πόντους, χάνεις τις 2 βολές, πας την άμυνα τρως το καλάθι απο τον μπουζερ.
μετα ενω εχεις τραβηχθεί λιγο εξω απο το καλάθι προσπαθείς να παίξεις άμυνα, και καταφέρνεις να φας καλάθι και φάουλ
στην επαναφορά στο τέλος απο την δύσκολη πάσα του μπραιαντ δεν μπορείς να συγκρατήσεις την μπάλα, και στο τελευταίο καλάθι του αγώνα ο ροουζ σου βάζει καλάθι μπροστά στα μούτρα σου…
[-X
κρίμα για την άμυνα στο τρίτο δωδεκάλεπτο και την βοήθεια απο το πάγκο(ελα μωρή τρέλα Blake!)
*πάσα kobe, πάσα
**πήξαμε στα λάθη
***- Tom Thibodeau ο ροουζ δείχνει να μην συμμετέχει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας και δεν εχει σκοράρει ακόμη…τι γινεται?
- τίποτα…δεν ανησυχώ…
[B]Top 10 NBA Christmas Day[/B]
Συγχαρητήρια Σκούνι Πεν του 5,συγχαρητήρια.
Τουλάχιστον γουστάρω τους Μπουλς και χάρηκα από την άλλη πλευρά
Αν και ευχαριστημένος που νίκησαν οι bulls (τι ευχαριστημένος δηλαδή, κωλοχάρηκα για την ομαδάρα 8) ) , ήταν κάπως πεσμένα τα πράγματα γενικότερα. Απογοητεύτηκα και λίγο απο hamilton. Πάντως η ομάδα ήταν δεμένη όπως ήταν αναμενόμενο, σε αντίθεση με τους lakers. Ο Gasol γαμήθηκε απλά
Επίσης έπαιξαν καλά και οι heat στο ντέρμπι της ημέρας
Μόλις είδα το σκόρ στην δεύτερη περίοδο λέω πάει έτσι θα λήξει
για οσους δεν το ξερουν να πω πως το nba league pass δινει free trial μεχρι τις 7 ιανουαριου. οποτε μεχρι τοτε μην παιδευεστε με λινκς, ενα απλο sign up καντε και δειτε με την ψυχη σας
Και σπαω και κεφάλι μου να καταλάβω ποιος διάολο είναι αυτός ο Metta World Peace που παίζει στους Lakers και είναι και 12 χρόνια pro. Ο Artest λοιπόν που ποιός ξέρει τι όνειρο είδε και άλλαξε νόμιμα το όνομα του δικαστικά. Μάλιστα.
:lol::lol:
Nαί, το καλοκαίρι έγινε η αλλαγή αλλά με την έμφαση στο lock out η είδηση είχε περάσει στα ψιλά στην Ελλάδα!
Έτσι, επειδή η ομάδα φέτος δεν εμπνέει και πολλή εμπιστοσύνη, ο Kobe ξεκινά με τραυματισμένο σύνδεσμο στον καρπό, μιά και απαλλαχθήκαμε από το αστέρι της reality τηλεόρασης που λέγεται πλέον Lam-Lam #-o, έχουμε πλέον τον Metta World Peace…
Kαι νέο προπονητή…
Αν δεν κάνουν τεράστια χρονιά Kobe, Gasol, Bynum δεν μας βλέπω καθόλου καλά φέτος.
Και χρειαζόμαστε και έναν έμπειρο forward ακόμα.
Αν δεν το πάρουν οι miami φέτος θα σπάσω το κεφάλι μου…
Δεν υπάρχει πιο ταλαντούχα και με σύστημα ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα.Και αυτός ο cole πετά πλέον… όποιος είδε το μάτς με τους celtics καταλαβαίνει τι λέω
Εκτός αν δεν τους αφήσουν οι ταύροι:roll::roll:
Φέτος στηρίζω Portland. Ομάδα χωρίς σούπερ σταρ βέβαια, αλλά πολύ δυνατή πεντάδα + 2-3 πολύ καλές λύσεις από πάγκο + ότι μπορέσει να πάρει από τους ρούκι που δεν είναι ονόματα. Μπορεί να παίξει καλή άμυνα και έχει πολλές επιθετικές λύσεις, αν μπουκώσει κάποιος. Γενικά στυλ ομάδας που γουστάρω. Μακάρι να πάει ψηλά και να σταματήσουν οι τραυματισμοί. Τον Oden τον έχω ξεγραμμένο, αλλά αν επιστρέψει δυνατός δεν θα μας χαλάσει, γιατί ο Kurt Thomas είναι και μιας κάποιας ηλικίας.
αν έχουμε boozer και hamilton από τα παλιά για να βοηθήσουν λιγο τον πυραυλοκίνητο rose φέτος είναι δικό μας.
γατάκια…