Nba

:lol:

δεν εφαγε πρωινό μάλλον

Λίγο παραπάνω από την μισή απόσταση κάλυψε :!:

Γιαφτόκας

8O8O8O8O
Tι έκανε πάλι το παλικάρι ρε σεις; Blake “The Quake”. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά. Είναι ανησυχητικό το πόσο αθλητικός είναι ο τύπος.

[I]"Βλέπω το κάρφωμα του Μπλέικ ξανά και ξανά. Σχεδόν με κάνει αναρωτιέμαι αν εγώ κι αυτός παίζουμε το ίδιο άθλημα. Τι τρομερός αθλητής! "[/I]

[B]Ντιρκ Νοβίτσκι[/B]

μας καρφωσε ο Λεμπρον :stuck_out_tongue:

Γαμώ τι έπαθαν οι bulls; :frowning:
Φέρτε στο παρκέ τον DENG!

Βασικά το κάρφωμα του Γκρίφφιν είναι λες και βγήκε από το NBA Jam όπου πηδάνε πάνω από την μπασκέτα ξέρω 'γω και κατεβάζουν την μπάλα προς το καλάθι.

Κατά τα άλλα έχει γίνει τόσο μόδα το να κράζουν τον Λεμπρόν που σκέφτομαι να γίνω φανατικός θαυμαστής του και πάλι

νταξει γενικα δεν μου πολυαρεσουν καρφωματα, θεωρω πολυ πιο ομορφο ενα ωραιο layup, ουτε τον γκριφφιν πολυσυμπαθω ,λογω αυτου ,αλλα το συγκεκριμενο ηταν ολα τα λεφτα

ωραιο το ματσακι χτες των Τζαζ με τους Κλιππερς…φχαριστηθηκα μπασκετακι…γαριδα το ματι ξημερωματα

Διπλο στην παραταση για τους Λεηκερς μεσα στη Βοστωνη,με ταπα του Γκασολ(25π.,14 ρ.) στον Αλλεν στο τελευταιο σουτ

και στη νεα υορκη ενας ασιατης παιζει το μπασκετ της ζωης του!

http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Μπάσκετ/A1/Νέος-ήρωας-στο-Μάντισον-Σκουέρ-Γκάρντεν/29-119111.html

Έτσ ρε Pau, ΒΟΥΛΩΝΕ μερικά στοματάκια :!:

Και εγώ τον γουστάρω τον Pau και αναγνωρίζω πως στους τελικούς του 2010 ήταν ίσως ο κορυφαίος Laker. Αλλά φαίνεται πως η σχέση του με την κερκίδα στο LA έχει χαλάσει από την περυσινή σειρά με το Dallas όπου όντως δεν έπαιξε καλά και κατέληξε αποδιοπομπαίος τράγος…

και εμένα ο Yi στους dallas(στο 2K12) για να ποσταρει σωστά πρέπει να προσευχηθείς 30 φορές πρώτα .
α στα διαλα(γιαννοπουλος)

θα ετοιμασουνε patch!!! :lol:

Καλά, εγώ δεν πολυπαρακολουθώ ΝΒΑ, ειδικά τις τελευταίες δύο σεζόν.
Οπότε δεν ξέρω τι και πώς με τον Γκαζόλ και τους Λέηκερς και την κερκίδα τους.

Αλλά στον τελικό των Ολυμπιακών του 2008 (= το καλύτερο σύγχρονο μπασκετικό ματς) νομίζω ότι έπιασε την απόλυτη απόδοση. Και το έκανε κόντρα στους κορυφαίους του πλανήτη.

Μεχρι και οι Ταιβανεζοι κατι κανουν στο ΝΒΑ σε αντιθεση με τους δικους μας που φευγουν νυχτα… Κατι κανει παντως ο Κουφος φετος, αλλα μονο οταν τραυματιζεται ενας εκ των Nene, Mozgov και παιρνει λεπτα συμμετοχης.

Αλλά φαίνεται πως η σχέση του με την κερκίδα στο LA έχει χαλάσει από την περυσινή σειρά με το Dallas όπου όντως δεν έπαιξε καλά και κατέληξε αποδιοπομπαίος τράγος…

Ναι οκ επεσε ομως και στον πιο μανιασμενο Nowitzki που ειδαμε και μαλλον δε θα ξαναδουμε ποτε. Ο Γερμανος ειχε ξεφτιλισει οποιονδηποτε ανελαβε το μαρκαρισμα του στα περσινα playoffs. Λες και ο Bryant δεν ηταν κακος σε αυτην τη σειρα με το Dallas παντως. Βασικα ολοι οι Lakers περυσι με το Dallas ηταν απαραδεκτοι, το να φαει το “χεσιμο” ο Gasol ειναι περα για περα αδικο. Και μιλαμε για ενα παικτη που πηγε στο LA με μια ανταλλαγη σκανδαλο και αμεσα πηγαν 3 συνεχομενους τελικους. Συν οτι στους τελικους του 2010 αυτος επρεπε να ηταν ο MVP και οχι ο Bryant

Αξίζει να το ξαναπιάσεις: Mετά την κοιλιά της περασμένης δεκαετίας και την φιλότιμη προσπάθεια του Stern και της Nike να μας πλασάρουν τον Lebron ως τον νέο Jordan #-o, το πρωτάθλημα έχει ξανά ενδιαφέρον, νέα μεγάλα ταλέντα (Durant, Griffin) αξίζει ξανά να το παρακοουθεί κανείς!

Καλά το περί Nowitzki δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για τους Lakers, καλός παίκτης αλλά δεν είναι και ο Jordan να πείς "πέσαμε πάνω του, τι να κάνουμε;"
Στα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ! Αν δεις και εγώ αυτό έγραψα για τον Pau στους τελικούς του '10 και όντως ο Kobe έχει μία ασυλία -έστω και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη- από τους οπαδούς ακομα και όταν δεν είναι καλός όπως πέρυσι με το Dallas.

Θα το ξαναπιάσω γιατί πήρα πρόσφατα το 2Κ11 (15 ευρώ ή κάτι τέτοιο από play).

Durant λίγο που έχω δει, όντως φοβερός παίκτης.
Σωματικά προσόντα, μπασκετικά χαρακτηριστικά και προσγειωμένο προφίλ (προς το παρόν έστω).